Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 16 z 33    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Další
Autor Zpráva

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Tak vidím d.p.m.b. že jsi mě předběhl. :-D

265
28 úno 2006 23:24
martas píše:
Nevite nekdo rozpis TEDOMU na dalsi dny a pristi tyden?apon neco tady napiste pokud vite pro fotografy

sobota 5/50
neděle 1/68
pondělí 9/49

162
27 lis 2006 20:25
Nevite nekdo rozpis TEDOMU na dalsi dny a pristi tyden?apon neco tady napiste pokud vite pro fotografy

947
Úsuší
Dnes by mel byt na 05701.

947
Úsuší
Tedom dnes 06301.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Neví někdo rozpis jízd Tedoma?

1870
05 lis 2005 19:50
tedom
http://www.k-report.net/discus/nahledy/060131.jpg
http://www.k-report.net/discus/nahledy/060132.jpg

3661
Tak jsem na pejsek10.rajce.net přidal new fotky Tedoma jak jsem sliboval že ještě dodám.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
adam_r píše:
lehce off-topic. Pred 14 dny jsem jel z letiste v Bratislave do Brna, a Bratislava pusobi ve srovnani s Brnem (nejen z pohledu MHD) jako "vychodni mesto". Hodne me to zarazilo.

jojo. strašně moc se tam staví, ale tak nějak zmateně. na jednu stranu tam mají strašnej bordel a na druhou se chtějí něčím chlubit. (mám tam rodinu). Ale třeba jakou rychlostí staví dálniční obchvat Bratislavy, to smekám. Otázkou je, jak kvalitně to staví.

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
Kapusta píše:
http://www.bleskovky.sk/cl/10/159568/Solarisy-nahradili-vrciace-Karosy
Tak jak to tedy je? Jak s nimi byli spokojeni brněnští řidiči a mechanici?
Bylo to tady par dni a nejspis s plnym servisem firmy Solaris. Mechanici se v tom asi moc nehrabali.

Co se tyce spokojenosti ridicu v Bratislave, tak bych to videl na klasicke rozlozeni do 3 skupin (i)dobre (ii) normalni (iii) blbe, s tim, ze skupina (iii) je vzdy nejvice slyset, i kdyz je treba i nejmensi.

Spis ale bude zajimave, jestli slo o konstrukcni chybu, nebo neci osobni selhani (napr. podlozeni rozbiteho ventilu).
-------------------------
lehce off-topic. Pred 14 dny jsem jel z letiste v Bratislave do Brna, a Bratislava pusobi ve srovnani s Brnem (nejen z pohledu MHD) jako "vychodni mesto". Hodne me to zarazilo.

3661
Fotky s Tedomu na a-56 na pejsek10.rajce.net ještě tam nějaky přibudou

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
bleskovky.sk píše:
Solarisy nahradili vrčiace Karosy
... Vodiči dopravného podniku [Bratislava] výmenu privítali, Solarisy si neobľúbili. ... „Solarisy sú problematické. Systém v nich je riadený počítačom a vodič nemá šancu do ničoho zasiahnuť. Keby sa najprv spýtali nás, určite by ich nekúpili,“ povedal vodič Peter Nižňanský.
http://www.bleskovky.sk/cl/10/159568/Solarisy-nahradili-vrciace-Karosy
Tak jak to tedy je? Jak s nimi byli spokojeni brněnští řidiči a mechanici?

947
Úsuší
Sice jsem velký odpůrce Citelisu ale Tedom je jeste tak 10x horsi nez Agora,když bych srovnával ty plyny.Jak po motorové tak i po interierove i vzhledove.Jedine plus ktere bych u teto znacky videl je zluta barva.No ale když by se to vzalo v pomeru ceny a vykonu u techto vozu tak jsou tak na stejne urovni.Tedom je od Citelisu levnejsi za to ale i horsi.

Tedom dneska na 1/56.

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
VS píše:
Ale neni tam jen málo místa na kočárky, ale i na nohy pro středně vysoký lidi, pamatuju si když tady vloni byl.
Já ho propásl, takže teď bych si chtěl vyzkoušet právě ten interiér.
jzb píše:
Ten Tedom jezdil odpoledne na 75. Celkově se mi ale moc nelíbí, hlavně to čelní sklo a la Cityhnus je nic moc...
To bude tím, že čumák je "dokulata", zatímco zbytek vozu je "hranatý".
Ve mě zase vůz budí dojem, že je "těžký na střechu"; černý lak nad okny by ho možná "odlehčil".
Upravil bych nějakou fotku z galerie, ale čeká mě teď zkouškový marathon, takže se k tomu hned tak nedostanu. :-(
Je to na vás.

488
07 úno 2006 10:26
kuba píše:
Někdo odtud z fóra mi říkal, že je odněkud z Polska.

:-))

925
Brno - Bystrc
Miky píše:
Jak se tak koukám, tak místa na kočárek je tam ještě míň, než v Citybusu :roll:
Zvlast kdyz se to srovna se citybusy v Grenoblu, kde je plnohodnotne misto na 2-3 kocarky (nacpalo by se jich tam vic). Tim chci jen rict, ze interier se da zmenit, ale musi se chtit.

9314
10 čer 2004 11:19
kuba píše:

Booze, skus se obcas zeptat strycka Googla, nebo teticky altavisty, oni by ti povedeli jak to je .
Citelis je francouzky pasqil dokoncovany u nas,
Solaris je polsky bus ,
SOR je motorizovany maringotky v NP provedeni , jinak cesky ,
Tedom je puvodne italsky KRONOS, nyni stloukany na kolene castecne v jablonci a trebici.
Jinak tezko dneska rict co je cesky vuz a co ne. vzdyt 1/2 dilu muze byt v jakymkoliv typu, motory, napravy elektronika, to vse se vetsinou bere od renomovanych velkovyrobcu (MAN, IVECO...)a zalezi co si kdo objedna.
Nepocitam tedom a jeho seriovou vyrobu prototypu. Na nic vetsiho se zatim nezmohl.

VS píše:
... Ještě horší než v Citybusu. Ale kdyby se do Brna dodával, tak sem rád za cokoliv, hlavně že by to nebyl Citybus. ...

To si trochu protiřečíš, ne? ;)

6625
21 pro 2005 17:01
Hafan007 píše:
Je...de to najít i na stránkách TEDOM BUSu

2109
20 zář 2006 19:51
kuba píše:
VS: Podle mě Tedom není z Třebíče.
Je...de to najít i na stránkách TEDOM BUSu

6625
21 pro 2005 17:01
VS: Podle mě Tedom není z Třebíče.

868
10 pro 2004 20:53
Brno
Miky píše:

Autobus je to pěknej žlutej, podporuju snahy třebíčské firmy a jejich autobuisy, ale... Ale neni tam jen málo místa na kočárky, ale i na nohy pro středně vysoký lidi, pamatuju si když tady vloni byl. Ještě horší než v Citybusu. Ale kdyby se do Brna dodával, tak sem rád za cokoliv, hlavně že by to nebyl Citybus. Zatím ale ještě plynofikace nezačala. Pokud se pro něj DP rozhodne, tak má asi menší spotřebu pohoných hmot než Citelis a je levnější.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
d.p.m.b. píše:
:!: Přijel nový TEDOM D na cca měsíční zkoušku :!:
http://www.liazka.estranky.cz/fotoalbum ... ozy-v-brne

925
Brno - Bystrc
Verusha píše:
Je tam také pěkný článek s výčtem toho, co už v Bratislavě shořelo. V postatě se to dá shrnout do faktu, že hoří úplně všechno, od Karos až po Solárka.
Pres 20 pozaru autobusu za poslednich 10 let vypovida o svem. A to vcetne relativne novych vozu a vozu kratce po GO.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 805 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata