Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 88 z 255    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 255  Další

Co bude dřív ?
kloubové šráky 45%  45%  [ 81 ]
tramvajová trať ke kampusu 34%  34%  [ 62 ]
metro 17%  17%  [ 30 ]
odsunuté nádraží 4%  4%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 180
Autor Zpráva

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Miky píše:
tahle šaškárna s přetrasováním byla kvůli tomu, aby se posílila doprava do Lískovce a přitom nepřekážely dvojčata, resp. 13T, ve Štefance.

Původně jo, ale spíš se tím elegantně vyřešila otázka kam s ním (s vetřelcem) :)) No a linka 6 je teď pro ně jako stvořená...

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Zdeněk píše:
předpokládám že i v neděli dopoledne bude na d-5 půlený interval, čímž si Štefánikova črtvť a Merhautka také polepší

Tak to bych teda nepředpokládal... :-? Výkony se nikde nepřidávají a v nedělním dopoledni se jen logičtěji změní interval v koncovém úseku ÚH (5:15 min.) / St. Lískovec (6:7-8 min.)

639
08 kvě 2008 15:15
Brno - Žabokvaky
tuší už se jak to bude s vypraveností mezi jednotlivými vozovnami? mám na mysli hlavně linky 4,5,6,7, kde by se daly očekávat nějaké změny... sólo varia ještě budou jezdit na d-4, nebo budou spojená a rozopjovat je budou jenom na víkendy...?

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Ano, na 6 by měly být 13T a dvojčata, na 5 a 7 klouby (tahle šaškárna s přetrasováním byla kvůli tomu, aby se posílila doprava do Lískovce a přitom nepřekážely dvojčata, resp. 13T, ve Štefance). Na 4 by měly být taky klouby.

tato infotmace není zcela na 100%, částečně typu JPP, ale kdyby to tak nebylo, moc bych se divil...

3750
08 čer 2005 23:12
stehrob píše:
Myslím že nic jiného než klouby tam jezdit nemůže.
Uz jen kvuli konecne ve Stefanikove ctvrti :wink:

304
12 lis 2007 20:03
Myslím že nic jiného než klouby tam jezdit nemůže. Tím, že na d-6 budou nejspíš jezdit 13T a možná i dvojčata (to ale nevím), tak kloubů bude víc než dost, co by se s nima jinak dělalo že

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
stehrob píše:
Tak vzhledem k d-7 jen v pracovní dny je to samozřejmost

Nevíte někdo, co na těch d-7 bude jezdit za vozy? Kromě výluky kolejí mezi Moravským náměstím a Českou, kdy na d-5 jezdily spřažené T3 a současných návštěv kloubového Varia, nám sem jezdí jen K2 a její modifikace...nevíte někdo :pray:

Můj nový web o severním okolí Brna

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Další reklamní info:
1109 bez reklamy jen v podkladové zelené a oranžové barvě.

ještě jedna perlička z pisárek vůz 1093(K2) používán jako posunovací vůz ve vozovně wink

3750
Zdeněk píše:
předpokládám že i v neděli dopoledne bude na d-5 půlený interval, čímž si Štefánikova črtvť a Merhautka také polepší
Jeste by na nedelni dopoledni d-5 taky mohli nasadit sola (blizkost Obran a Stefanikovy ctvrti, resp. Mendlaku a Masarykovy ctvrti by vybizela k prejezdum z d-4)

1653
10 čer 2006 20:45
Hrubšice

304
Tak vzhledem k d-7 jen v pracovní dny je to samozřejmost

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
miropiro, stehrob: předpokládám ale, že víkendová d-5 bude intervalem řešena jako předvýluková (Husova) d-6, takže tady nevidím žádný problém...

304
Důvod je prostý - jde o zachování intervalu 5 minut do Štefánikové čtvrti (nová d-5 bude v provozu v 10ti minutovém intervalu), do Krpole bude stačit d-6 po 5 minutách.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Nějak mi není jasné, proč DPMB nám bude tahat sedmičku do Štefánikovy čtvrti. Navíc jen v pracovní dny...to jsou nápady jak dělo....sedmička jen na Švermovu, a pětka na hřbitov... :-k

Můj nový web o severním okolí Brna

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Chtěl bych se zeptat zda někdo ze zde diskutujících nemá fotky historické linky 100 z roku 2001. :)

69
08 zář 2006 14:22
No nevím, přijde mi to celkem nepřehledný, ale hlavně kvůli výpisu zastávek si člověk musí vykroutit hlavu... Mám pocit, že nás učili, že text se píše tak, aby byl čitelný zespodu nebo zprava, ovšem pro "nový" JŘ to evidentně neplatí!

1653
Hrubšice
trošku to vypilovat to chce. Největší přínos to bude mít podle mě u těch autobusů. Jen nepoužívat INTERVAL (stejně se musí vypisovat NP odjezdy, kerých v září přibude), vím, že to pak zabere hodně místa, ale když už, tak už...
No pokud půjde z netu natisknout verze jak je na zastávce tak to beru

315
01 dub 2007 14:10
Nemyslím si, že by DP dělal obě varianty JŘ. Ale na informační kanceláři říkali, že by měla být brzy možnost si na netu vytisknout zastávkové JŘ v přesně takové podobě jako jsou na zastávce.

639
Brno - Žabokvaky
pokud budou dostupné obě varianty jř, tak proč ne... ale jestli ta nová verze úplně vytlačí z internetu tu primitivní variantu, tak potěš :D

315
Pokud jde o jiné jízdní doby, tak tento JŘ mi dává přesnější informace o odjezdech než ten původní, tady jsou vedeny alespoň nějaké zastávky se skutečným odjezdem. To jsem se u těch původních mohl snažit jak chtěl, ale přesnějšího výsledku jsem se nedopocital. Jinak s tím odjezdem do vozovny jak jsi psal máš pravdu.

1653
Hrubšice
jo, ještě jsem zapomněl, u těch novejch jsou i nad tabulkou s názvem SOBOTY, NEDĚLE A SVÁTKY uvedeny jízdní doby pro víkendy...

639
Brno - Žabokvaky
říkejte si o mně, že jsem blbec, ale ty nové jř nemám rád... vyznat se v nich je pro mě o dost těžší, než v klasických, "primitivních"... pokud by se do nich zanesly kompletní jízdní doby (5-7-18-20), tak bych chrochtal blahem...
navíc staré jř se vlezou teoreticky v klidu i na 1 stránku... ty nové zaberou v lepších případech 4 strany...

3750
Sedlo píše:
Je to jen síla zvyku. Já nevím, ale podle toho JŘ mi je naprosto jasné do které vozovny to jede a ani nepotřebuju poznámku. Stejně ony ty odjezdy do vozovny jsou někdy dost zavádějící, zvláště při víkendových výlukách.

Takze podle tebe nemuze byt trasa Rakovecka - Ceska - vozovna Pisarky? To z toho jizdniho radu ale jasne neni

315
Je to jen síla zvyku. Já nevím, ale podle toho JŘ mi je naprosto jasné do které vozovny to jede a ani nepotřebuju poznámku. Stejně ony ty odjezdy do vozovny jsou někdy dost zavádějící, zvláště při víkendových výlukách.

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
ad sedlo:
mě se ten řád nezdá zrovna přehlednej ale budiž
A neni pravda to co zde píšeš, že se na to, do které vozovny to jede nikdo nedívá. Myslím si, že dost lidí se dívá do které to jede vozovny, právě kvůli tomu aby věděli jestli tím mohou jet nebo ne.

Edit: koukám ž jsem byl předběhnut confused

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6361 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 255  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata