Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 8 z 57    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Další
Autor Zpráva

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Když si rýpnu, co je myšleno tímto:
DPMB píše:
Nabízíme:
...
stravování, ochranné nápoje, oděvní součástky

Jako oděvní součástky si představuji zipy, knoflíky apod. sarcastic

9987
15 led 2005 23:41
Není tam úplná historie přestupků.

2109
20 zář 2006 19:51
Když jsem nastupoval do současné práce, musel jsem kvůli řízení referentských vozidel taky donést výpis z magistrátu. Personalistka mi tehdy ukazovala, že na výpisu z CzechPointu chybí nějaký údaj (mám pocit, že se to týkalo nehod).

6625
21 pro 2005 17:01
Nabídky pracovních příležitostí

www.dpmb.cz píše:
Uchazeči si zajistí:

výpis z rejstříku trestů
výpis z evidenční karty řidiče včetně výpisu bodového hodnocení řidiče z místa vydání ŘP (ne z Pošty)

Musí to být z místa vydání. Pokud se nějaký uchazeč o práci řidiče třeba přestěhoval z Mostu, tak si musí zajet do Mostu na magistrát pro výpis. ](*,)

757
27 úno 2015 21:19
Zlín
Mouka píše:
DP požaduje od nových řidičů výpis z karty řidiče výhradně z magistrátu, nesmí být z pošty. Netušíte, co v tom je? Furt je to ten stejnej papír, jen je tam jiný razítko. Smysl CzezchPointu je právě v tom, že si výpis můžete udělat kdekoliv. Ale třeba u výpisu z trestního rejstříku je jim to jedno. Má to nějakou logiku?

Tak podle mě to není legální :D jako je mi jasné, že žádnému řidičovi by to za to nestálo to řešit nějak "oficiálně", ale jsem si jistý, že tyto dokumenty přímo musí být 100% ekvivalentní. Jak píšeš, je to smysl CzechPointu a je to státem posyktovaná služba. Takže za tím stojí rozhodně něco, co nedává smysl a viděl bych za tím nějakou levárnu...

6625
DP požaduje od nových řidičů výpis z karty řidiče výhradně z magistrátu, nesmí být z pošty. Netušíte, co v tom je? Furt je to ten stejnej papír, jen je tam jiný razítko. Smysl CzezchPointu je právě v tom, že si výpis můžete udělat kdekoliv. Ale třeba u výpisu z trestního rejstříku je jim to jedno. Má to nějakou logiku?

2965
tam, kde mám postýlku...
Jenomže s tím, rozdílem, že mi ty skříňky a šuplata (když jsme u toho nábytku) dává postupně. Takže, když je neseriozní a, i když jsem řádně zaplati, mi nenahraje aplikaci na BémKartu, tak nejedu. A ne mojí chybou.
Ano když nezaplatím, přijde exekutor a šuplata mi vysype a odveze si. Ale to už je moje podnikatelský riziko, že faktury, místo do banky, dávám recyklační firmě.

6625
ReZ: Když si půjčím prachy na nábytek, tak mě taky nezajímá, jestli tu půjčku "má pod palcem" výrobce toho nábytku. Je to prostě jiný subjekt, na tom není nic zlého.

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
Tak když by si člověk místo roční kupoval pravidelně čtvrtletní nebo měsíční, tak to vlastně má ve splátkách. Akorát s vysokým úrokem. sarcastic

2965
tam, kde mám postýlku...
Eda píše:
ReZ: Proč takové negativní reakce? To, co nabízí, je zcela legitimní. Je to vpodstatě "roční šalinkarta na splátky".

Nevím, na mě to tak působí. Nikde ani zmínka, že jde o projekt nějak podporovaný DP. Styl jejich stránky mi připomíná nějakou "šmejdovskou" stránku. Asi je to bohulibý projekt, ale v hlavě mi bliká varovný světýlko. Možná jim křivdím. Já bych do toho nešel nebo bych z toho rychle vycouval...
Něco mi říká, nenabízel svýho času DPMB platbu za šalinkaru ve splátkách?

6989
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
b1 píše:
Tak třeba v té Vídni, kterou si všichni berou za příklad, toto nabízí přímo dopravní podnik.

To mi přijde docela zajímavé, rozhodně lepší, než když to půjde do kapsy někam pryč (třeba do Prahy).

9987
15 led 2005 23:41
Mně se to zdá taky jako zajímavá alternativa. Ačkoliv samozřejmě by to bylo více průhledné, kdyby to bylo nabízené tak nějak oficiálně městem.

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Rez: Proč takové negativní reakce? To, co nabízí, je zcela legitimní. Je to vpodstatě "roční šalinkarta na splátky".

3771
08 čer 2005 23:12
Tak třeba v té Vídni, kterou si všichni berou za příklad, toto nabízí přímo dopravní podnik.

2965
tam, kde mám postýlku...
No tak to nee. To smrdí levotou a kouká z toho pěkný podvod. Navíc v Brně při papírových kupónech si to nedokážu představit. [-X
Proč se mi na jazyk dere slůvko šmejdi?

6989
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Jedná se o tuto službu. Já bych ji nevyužil, ale někteří pracující třeba ano. Přece jen jednorázový výdaj má své nevýhody: levná tramvajenka.cz V Brně by asi s tramvajenkou neprorazili, předpokládám změnu na levnou šalinkartu.

29
21 pro 2014 16:36
Ale co by se neozvali, spíš platit se jim moc nebude chtít.

2965
tam, kde mám postýlku...
Tak jsem zvědav, jestli se mi ozvou...
Příloha:
dotaznik.jpg

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

2994
09 zář 2009 20:14
Není to přímo práce u DPMB, ale brigáda na téma veřejné dopravy v Brně
http://www.jobs.cz/rpd/956780320/?rps=251

6625
Citace:
DPMB, a.s., hledá obchodní zástupce pro aktivní prodej reklamních ploch na prostředcích MHD

Požadujeme:

min. SŠ vzdělání
praxe v obchodní činnosti
znalost reklamního trhu výhodou
komunikativní schopnosti

Nabízíme:

odměňování formou provizí z uzavřených reklamních smluv

V případě zájmu o tuto pozici zašlete svůj životopis na adresu: reklamy@dpmb.cz, do předmětu uveďte - obchodní zástupce.

Bližší informace na tel. čísle 543171616.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
stuřík píše:
Volá výpravčí z vozovny, většinou už má ochotné řidiče ozkoušené, tak volá téměř na jistotu. Ohodnocení je stejné jako během normálního roku - prvně se "doplňují" hodiny do klasického balíku (např. když měl řidič volno), až poté skáčou přesčasy, které jsou hodnocené nějakou vyšší sazbou (jestli to je cca 30 % navíc? - již si přesně nepamatuji).

Pak taky existují výpravčí, kterým ve vozovně sedí zálohy, na place několik pojízdných autobusů a na dotaz, zda nepotřebuje posilu odpoví, že to není potřeba nebo že nejsou vozy... A za branami nejezdí tramvaje ani trolejbusy...

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Dozor nad vozidlem máš. To, že nemůžeš zabránit vandalům je ale už jiná věc (stejně tak jako DPMB nemůže zabránit nepříznivému počasí).

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Pozor, během přestávky máš pořád dozor nad vozidlem!

6625
Já to myslel spíše tak, že nikdo po řidiči nemůže vyžadovat, aby místo přestávky prevetivně procházel prostor kolem vozu.
Tvůj případ je přitažený za vlasy. Samozřejmě každý občan musí nahlásit trestný čin, jehož byl svědkem.

2965
tam, kde mám postýlku...
A není to přikázané nic nedělání tak trochu přitažené za vlasy? Proti selskému rozumu? Pokud to dovedu ad absurdum, přestávkuji, fracek se sprejem mi obcuje na voze směje se mi do ksichtu a já nesmím vykonávat hlídku... Ano zavolám na dispečink a policii a protože nic nesmím dělat, nemůžu toho parchanta začít nahánět?
Nebo zvítězí před inspektorátem práce dikce zákona a je nadřazena moje povinnost zabránit trestnému činu?
BTW: reakci prosím do tématu Vandalismus. Dík.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1404 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 57  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata