Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 700 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703 ... 801  Další
Autor Zpráva

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Reklamu na Alianz má 1030 a dneska jezdí na d-4.

371
03 črc 2007 20:00
IDS JMK, zóna 535
Mám dotaz...čistě náhodou někdo neví, co se dnes kolem 9. ráno stalo dvojce v úseku Körnerova-Malinovského náměstí před semaforem (směr město), tuším, že měla reklamu na Allianz, nevím,jel jsem kolem čtverkou v opačném směru a všiml jsem si celkem dlouhé kolonky (cca. 7 šalin), tak by mě zajímalo, jak dlouho se tam stálo a co bylo důvodem...díky za info.

302
14 úno 2007 21:02
BM, Černá Pole
logitech911 píše:
anarchia99 píše:
Nakladali ale do vlastniho auta ne? Stejne jako kolemjdouci :-D Sem tam taky byl :lol:

Jestli myslíš vlastním autem bílou fabii s modrým pruhem, nápisem dispečink a s modrým majákem na střeše, tak souhlasím. :wink: a dispoečeři ještě ve vestách
offtopic
Takové vlastní auto bych taky bral :lol:

888
21 led 2006 12:26
anarchia99 píše:
Nakladali ale do vlastniho auta ne? Stejne jako kolemjdouci :-D Sem tam taky byl :lol:

Jestli myslíš vlastním autem bílou fabii s modrým pruhem, nápisem dispečink a s modrým majákem na střeše, tak souhlasím. :wink: a dispoečeři ještě ve vestách
offtopic

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
No, pánové neříkejte, že byste si taky aspoň jednoho lahvoně nevzali... :-)

1189
23 úno 2006 15:26
logitech911 píše:
já to nečetl, viděl jsem to :wink:
Přijeli ... pomalu nakládali po 1, 2 lahváčích, potom přijela PČR a oni odjeli. Tož asi tak. 8-)

888
Johnny5 píše:
To mi přijde hodně zjednodušené, že si přijeli někam jen pro lahváče a ještě pod majákem :roll: Primárně tam byli asi kvůli něčemu jinému a ne kvůli pivu.... asi jsi to nečetl úplně dokonale, ale včera by museli být naklonovaní, aby všechno stihli.

já to nečetl, viděl jsem to :wink:
Přijeli ... pomalu nakládali po 1, 2 lahváčích, potom přijela PČR a oni odjeli. Tož asi tak. 8-)

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Něco jako řidič, kterej odstranuje závadu a dotoho mu furt někdo volá vysílačkou

302
BM, Černá Pole
logitech911 píše:
kuba píše:
Logitech: Co je to VRZ?

:oops: 8-[
omlouvám se .. zapoměl jsem, že to tady asi nebudete znát
VRZ = Výstražné a Rozhlasové Zařízení = Majáky
ještě jednou se omlouvám, nedošlo mi to #-o ](*,)
To mi přijde hodně zjednodušené, že si přijeli někam jen pro lahváče a ještě pod majákem :roll: Primárně tam byli asi kvůli něčemu jinému a ne kvůli pivu.... asi jsi to nečetl úplně dokonale, ale včera by museli být naklonovaní, aby všechno stihli.

888
kuba píše:

:oops: 8-[
omlouvám se .. zapoměl jsem, že to tady asi nebudete znát
VRZ = Výstražné a Rozhlasové Zařízení = Majáky
ještě jednou se omlouvám, nedošlo mi to #-o ](*,)

6627
21 pro 2005 17:01

888
Johnny5 píše:
...A přímo na tomto místě nebyli dispečeři ve službě, ....

Nabízí se otázka, proč nebyli na místě? Když jsou i tam, kde by být nemuseli, třeba, když se vysypal u ÚH náklaďák s pívem (a že to bylo rozbitejch lahváčů #-o ) tak si dispečink přijel za použití VRZ nabrat lahváče a zase odsvištěli ... vysvětlí mi to někdo? :roll: :pray:

6627
21 pro 2005 17:01
Johnny5 píše:
A přímo na tomto místě nebyli dispečeři ve službě, ale lidi z DP vracející se z práce domů, kteří v dešti a v civilním oblečení kuplovali a tlačili tramvaj, aby ty další mohly bez omezení uhánět do města.

Pepola mezi ně asi nepatří... :-(

302
BM, Černá Pole
pepola píše:
Mně se málem udělalo nevolno včera večer...
Podle IDOSu jsem měl pro jízdu z Haškovy na Malinovského náměstí použít linky 57 a 9.
Ale ve skutečnosti je třeba použít 57+9+66+5+pěškobus...
Na Fuegnerové zdechla nějaká d-11 1120.Takže poté,co jsem přestoupil na Halasáku z a-57 do d-9,nás dispečink na Fuegnerové vyhnal z d-9 ven do větru a deště.Navíc tam jsou vymlácená okna od parchantů.Takže nás tam stálo asi 35 lidí(z d-11 a d-9).Doběhl jsem na zastávku a-66 popojel na Lesnickou,kde mi samozřejmě ujel t-26(hlavně,že se tam nesmyslněstojí 6 minut!Tak jsem musel jet až do Štefanky na d-5.Tou jsem dojel "k pomníku" na Moravák.Stoupl jsem si na zastávku d-1,jenže dojela jen d-6,tak jsem to už vzdal,a šel na Benešovu pěšky!!
Paradox je to,že jsem byl vyhozen z tramvaje s reklamou na Student Agency a přitom jsem právě potřeboval jet na Benešku něco do Student Agency vyřídit...
Už se ani nedivím kaštanům,že jsou na DP naštvaní a raději jezdí autem.Mít na něj peníze,dělám to taky tak!Takže jen ještě časy:Vyjel jsem z Haškové 20.32 a na Maliňáku jsem "slavnostně" byl ve 21.24 !
P.S. Chtělo by to vlečku na Kšírovu a některé vraky odtáhnout rovnou tam!

Myslím, žes to hodně překombinoval. Kdybys vydržel na Fügnerce tak jela za chvilku další "jedenáctka" (2/11), která byla na Moraváku cca 21:00 a ve 21:04 jela "jednička" (18/1) k nádraží, která byla na Malinovského nám. cca 21:07. Tj. ušetřil bys celých 17 minut a to je rozdíl, který vidíte i cítite :-) Řekl bych, že ten středeční večer byl z pohledu dispečinku hodně hektický a pouhé dvě osádky nemohly stihnout takové množství událostí, nehlědě na možnost zajištění náhradní dopravy. Bylo několik našich i cizích nehod a do toho ještě vadné vozy a vše skoro současně. A přímo na tomto místě nebyli dispečeři ve službě, ale lidi z DP vracející se z práce domů, kteří v dešti a v civilním oblečení kuplovali a tlačili tramvaj, aby ty další mohly bez omezení uhánět do města. Taky se na to mohli vyprdnout a jet domů.... jenže by pak nevypadly "pouze" dvě, ale třeba tři i čtyři tramvaje směr centrum a to je taky rodzíl, který by byl vidět i cítit....

1710
22 led 2006 12:56
Brno
logitech911 píše:
leviathan píše:
Podle mě je to dohledový systém BK.

Ony sou to, podle mě, jedny kamery pro všechno. :wink:

No to asi jo, koukat se budou moc určitě aj ti aj ti (na hlavasu a na Sadech taky můžou koukat aj policajti).
Jen jsem si říkal, hlavně u té botanky, jestli to zas nebude něco pro tramvaje, aby mohli rychleji frčet přes křižovatku. Ale to asi ne. To by byly jen čidla na trati, co?

Mimochodem kamarádka mě přesvědčovala, že kamery na Denisových sadech jsou prý dpmb. A nenechala si to rozmluvit, že prej tam někoho má.

1189
manil píše:
anarchia99:
Nebyla to T3R, ale (podle Tasy) T6A5 1217+1218...

jo? je mozny ze sem si to blbe zapamatoval (spis jisty :-D) ale bravou sem se mozna trefil no... to vis, brzo rano, sme spal a este prselo :-D

888
leviathan píše:

Ony sou to, podle mě, jedny kamery pro všechno. :wink:

26
17 říj 2006 14:23

888
Zlaťák píše:
Sem se to asi moc nehodí, ale nevím kam s tím.
na Konečného náměstí tento týden osadili na semafory kamery. Konkrétně jednu na rožku u botanické zahrady a druhou na křižovatce Úvoz -Konečného nám. Nevíte komu tom patří? Jestli DPMB a nebo Policii?

Mělo by to být operační středisko policie, tak jak je to v Praze. Další třeba u červeného kostela, Úvoz X Údolní, na Mendláku naproti Alberta ....

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Sem se to asi moc nehodí, ale nevím kam s tím.
na Konečného náměstí tento týden osadili na semafory kamery. Konkrétně jednu na rožku u botanické zahrady a druhou na křižovatce Úvoz -Konečného nám. Nevíte komu tom patří? Jestli DPMB a nebo Policii?

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Na Husitské stála 1217-18, měla problémy s tím, že nešli otevřít dveře na A voze. Řidič, když dal řadič na 7. stupen brzdy a pustil jej, tak stále funkční mrtvej muž, takže si vůz myslel, že ještě jede a nemohl otevřít dveře. Ani po vypnutí vozu, závada stále trvala. Po otevření z venku (pomocí nouzového otevírání u předních dveří), vypuštěni asi 2 kaštani a odjezd do vozovny. Zajímavé je, že B vůz byl otevřenej celou dobu. Dokonce to nešlo oteřít ani tlačítkem venku. Byla to docela zajímavá závada.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
anarchia99:
Nebyla to T3R, ale (podle Tasy) T6A5 1217+1218...

Moderátor
7592
17 pro 2006 22:32
Brno
pepola píše:
P.S. Chtělo by to vlečku na Kšírovu a některé vraky odtáhnout rovnou tam!

A já ti s tím budováním vlečky pomůžu!!

1189
manil píše:
T3R na husitské do VM?

Nj.... Je to tak... To me nenapadlo, ale vim co sem videl...

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
T3R na husitské do VM?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 697, 698, 699, 700, 701, 702, 703 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata