Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 697 z 801    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700 ... 801  Další
Autor Zpráva

6627
21 pro 2005 17:01
K té nehodě v Maloměřicím:
Někdy se o tom mluvilo v Tramvajklubu. Řidička volala na dispečink, že vykolejila a dispečink už chtěl plánovat náhradní dopravu. Řidička však řekla, že nemusí, bo stojí na chodníku. :-D

3735
28 úno 2006 19:00
manil píše:
Pepola:
To by v roce 2012 muselo být odebráno 80 kusů, protože do 2011 přijde dohromady 20.

Taky jsem se tomu smál...Mezitím budou volby,uvidíme...

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Ano bude živice, ale jak už bylo napsáno, geometrie zůstává, takže KT8 stůj a ostatní si budou i nadále olizovat zrcátkem protijedoucí vůz :-?

9990
15 led 2005 23:41
Karlos píše:
Manil: Za zeptání údajně nic nedám! Tady to platí asi naopak!!!

ne, tady to neplatí, tady to není úřad nebo škola

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Reko trojúhelníku u Semilassa mne pěkně zklamalo. Myslel jsem, že se všechny objekty dají na velkoplošné panely, zatím se vymění pouze svršek a spodek se nechá. To je v tak dobrým stavu?Su zvědavej, jestli se aspoň koleje dají do živice, přejíždění kostek bylo utrpením.

Ve čtvrtek 20. září se otvírá new část Olympie Modřice. Nevíte někdo jestli budou nějáke změny ve vedení MHD v obslasti Olympie? Např. zavedení new zastvek (Modřice, Olympia západ...)

Manil: Za zeptání údajně nic nedám! Tady to platí asi naopak!!!

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Pepola:
To by v roce 2012 muselo být odebráno 80 kusů, protože do 2011 přijde dohromady 20.

Kalos:
Skříň pro 1523/II. už je asi měsíc v ÚD. Ke kompletaci tramvaje není fyzicky původní tramvaj potřeba. Zkus si zdejší diskuse radši víc číst, než neustále dokola klást přihlouplý otázky. Vše už tu několikrát padlo.

Tasa píše:
Jo, wana bude, ale ...

Ale....??? A proč DPMB říká že tj reko tramvaj, když stejně 1596 stála ve vozovně v Medlánkách a zároven tam byla i skříň Wany???

3395
Doma
Jo, wana bude, ale ...

Takže bude wana 1523????
A kdy vlastně dorazí ta poslední wana???

3395
Doma
:dancing:

3346
13 lis 2004 11:58
pepola píše:
A něco novějšího: Večer vůz 1523 stál odstaven na "předsmrtné" koleji = na protisměrné spojce mezi malou smyčkou a kanálem 15 v Medlánkách se staženým PTG.(jeden čas zde trůnila 1807)...

jj, má spálený zrychl... oprava by byla náročnější a výměna nepřipadá v úvahu, vzhledem ke zbývající délce života tramvaje, takže je možné, že už do provozu nezasáne...

3735
Remington píše:
pepola: o tom taky vím šalina jela z lesny místo aby zatočila směr dětská nemocnice... moravák tak si to hrdě napochodovala do baráku a udělal tam díru však to i donedávna bylo vidět dokud ten barák nezateplili...já ale vím o cca 10 let staré příhodě z maloměřic (aspon myslím že tam) kde se to obešlo bez cementování (šalina vyskočila z kolejí a zastavila se na chodníku...tak právě zkouším sehnat nějaké informace o tom :wink:

:oops:

82
09 zář 2007 12:37
Kousek od koneèné šaliny è. 1
pepola: o tom taky vím šalina jela z lesny místo aby zatočila směr dětská nemocnice... moravák tak si to hrdě napochodovala do baráku a udělal tam díru však to i donedávna bylo vidět dokud ten barák nezateplili...já ale vím o cca 10 let staré příhodě z maloměřic (aspon myslím že tam) kde se to obešlo bez cementování (šalina vyskočila z kolejí a zastavila se na chodníku...tak právě zkouším sehnat nějaké informace o tom :wink:

3735
A něco novějšího: Večer vůz 1523 stál odstaven na "předsmrtné" koleji = na protisměrné spojce mezi malou smyčkou a kanálem 15 v Medlánkách se staženým PTG.(jeden čas zde trůnila 1807).
Zkušební autobus jezdí na močovinu a má EURO 4!Tak mi to objasnil mistr mechaniků...
(Bude to výhoda na zájezdech:Pokud bude docházet palivo,řidič nařídí povinnou čurací zastávku a otevře nádrž.Jen nevím co udělá,poveze-li samý holky... : :mrgreen: )
P.S. Těch 100 kusů 13T do roku 2012 není kachna!"Mimo kameru" mi to potvrdil jeden zainteresovaný člověk...
Dnes na "TESCU" Kr.Pole vůz řady B 900 :-o Víc nevím,byl ode mě dost daleko...

3735
Remington píše:
Tasa: kočíruješ někdy i šalinu numero uno?
Jinak když zabrousím trošku do historie líbil se mi jeden "příběh" cca 10 let starej kdy šalina v maloměřicích (aspon myslím že tam) vyletěla z kolejí na chodník a zastavila se o barák :-D pokud o tom někdo něco ví nebo má dokonce foto klidně ho sem dejte

Já vím jenom o 20 let starém případu,kdy tramvaj jela z Jugoslávské na Vranovskou a stalo se právě to,co píšeš.Na místo byli tehdy posláni zedníci DPmB,aby vzniklou díru zacelili...I na té špinavé fasádě je to dodnes poznat.

82
Tasa: kočíruješ někdy i šalinu numero uno?
Jinak když zabrousím trošku do historie líbil se mi jeden "příběh" cca 10 let starej kdy šalina v maloměřicích (aspon myslím že tam) vyletěla z kolejí na chodník a zastavila se o barák :-D pokud o tom někdo něco ví nebo má dokonce foto klidně ho sem dejte

3395
Doma
Mc.Lain napsal: Máš namysli které řidiče :?:
Jen pro doplnění k výše zmíněné nehodě kamion má určitou délku, pokud ti vjede na přejezd v místě kde je celkem solidní rozhled a šalina mu buchne do zadní poloviny návěsu je to minimálně k zamyšlení

Jako řidič tramvaje bych se měl kolegy zastat, ale to neudělám. Jak psal Mc.lain: Je to divný, když to ta šalina řachla zhruba do prostředka návěsu. Podle fotek, který jsem měl možnost vidět si myslím, že řidič kamionu neudělal dobře, že podepsal vinu. Na tom přejezdě je ve směru do Líšně 30km/h a i s tím malým rozhledem co tam je, si myslím, že bylo možný nehodě zabránit.

82
jo mám taky aktuality :-D

1. 10.9. okolo 11:40 Autobus linky 44 Nezastavil na zastávce Kr. pole nádraží a jel až na zastávku semilasso.
2. 14.9. 16:00 Šalina č. 11 odstavená na "odstavné" koleji ve směru na Náměstí Svobody.
3. 14.9. 16:22 Šalina č.1 resp. její řidič málem zapomněl zastavit na zastávce Filkukova v místě zastávky začal prudce brzdit až začali důchodci létat a padat a posleze zastavil víc než polovinou čaliny (KTčko) za zastávkou

3346
13 lis 2004 11:58
chat-maniac píše:
Nevím jestli to je aktuální už dneska, ale v úterý někdy kolem 17 hodiny stála ve smyčce Novolíšeň odstavená KT8 s naraženou pravou přední stranou kolem světla. Jestli si pamatuju dobře měla CVR v oranžovo/černé barvě.

Ja bych řekl spíš proraženou :lol:

Hafan007 píše:
Karlos píše:
Když už jsme u tech Citelisů, položím otázku na Citelis "s fajfkama": Nevíte jaký bude mít nátěr tento Citelis??? Já si myslím, že stejný jako má Bratislava!!! :roll:

Řek bych že uplně stejnej jako normální Citelis. 25Tr z Blavy má navíc spodní šedej pruh:
http://imhd.sk/ba/index.php?img=6760&typ=gm

Njn, le Blavskej je podlě me hezčí :-) :-) :lol: :lol:

2109
20 zář 2006 19:51
Karlos píše:
Když už jsme u tech Citelisů, položím otázku na Citelis "s fajfkama": Nevíte jaký bude mít nátěr tento Citelis??? Já si myslím, že stejný jako má Bratislava!!! :roll:

Řek bych že uplně stejnej jako normální Citelis. 25Tr z Blavy má navíc spodní šedej pruh:
http://imhd.sk/ba/index.php?img=6760&typ=gm

54
08 srp 2007 13:59
Co se týká zbarvení tak s brněnskýma barvama to nemělo nic společného. Jen si vzpomínám na převažující bílou.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20005 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 694, 695, 696, 697, 698, 699, 700 ... 801  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata