Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 68 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 82  Další
Autor Zpráva
Dneska sem jel BUSem zdarma do OC FUTURUM a řidič pustil do repráků TMV pustil rádio - Frekvence 1. newím jak to udělal, možná vám připadne normal, le mohli by to zavést do všech region busů, nebo udělat rádio IDSJMK :-D :-D :-D

3731
28 úno 2006 19:00
anarchia99 píše:
Myslel sem ze je to pred prestupnima uzlama (slysel sem to na Osove, Mendlaku a Ceske), ale Elplova a Svermova do toho nak nezapadaj, asi zas naka simrovina :lol:

Hlásí to mezi Fügnerovou a Lesnickou,kdy je ve voze určitě nejvíc studentů...Ten stereoškyt na konec nemá chybu!Soudruh Schimmer už na to zjevně nestačí nebo má lepší flek na Magistrátu bo na Kordisu a už na to s..e!Takovýto amatérismus si lze jen těžko představit na západ a jih od našich hranic...

107
29 říj 2006 21:13
Brno-Řečkovice
Dneska před Semilassem to řidiče a-41 celkem zmátlo. Hned se díval na palubák cože to hlásí. Pak asi v půlce hlášení to jaksi zakvičelo a zmlklo :lol:

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
pd:
Téměř určitě je to její hlas.

Fixi:
Pokud to chceš mít opravdu přesně a precizně, to "a na internetu tam není", pouze "v prodejnách jízdenech, na letácích, na internetu."

3059
15 čer 2004 08:24
Upozorňujeme studenty, že průkazky je možno vyměnit již nyní. Bližší informace najdete v prodejnách jízdenek, na letácích a na internetu.

;)

A taky mezi Líšeňskou a Novolíšeňskou, kde na kvalitním a tichém svršku je hlášení velice dobře srozumitelné.... :-?

A mimochodem, to je hlas paní Černocké? Připadá mi takový poněkud unavený...

1189
23 úno 2006 15:26
Myslel sem ze je to pred prestupnima uzlama (slysel sem to na Osove, Mendlaku a Ceske), ale Elplova a Svermova do toho nak nezapadaj, asi zas naka simrovina :lol:

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Taky před Švermovou. Ale asi nemá cenu tady vyjmenovávat všechna místa..

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
hlasi to ve všech trakcích
zatim vypozorovano že to hlasi na Mendláku Hlavním nádraží a dokonce Elplové.

1189
Nj, ale je tomu stejne prd rozumet :-D

873
07 čer 2006 12:14
Brno
manil píše:
Včera jsem si poprvé všiml, že na určitých místech mezi zastávkami tramvaje zahlásí, že studenti mají možnost vyměnit si průkazku již nyní. Je to např. vždy na d-4 mezi Českou a Komenského náměstím.
Jinak už asi měsíc nehlásí noční autobusy zastávku Všetičkova.

I autobusy to hlásí. Slyšel jsem to dneska na 84.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Včera jsem si poprvé všiml, že na určitých místech mezi zastávkami tramvaje zahlásí, že studenti mají možnost vyměnit si průkazku již nyní. Je to např. vždy na d-4 mezi Českou a Komenského náměstím.
Jinak už asi měsíc nehlásí noční autobusy zastávku Všetičkova.

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
To bude asi tím voze, v poslední dově tomu totiž ten info systém nějak zdechá. Jednou jsem to vezl z výměny do vozovny s nápisem Mifkova. Bylo to úplně mrtví

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
1733 celou cestu z Novolišeňské až na Životského možná dál měl na table Novolíšeňská 10:03 a nehlásil.

3731
28 úno 2006 19:00
šest týdnů,alespoň v a-busech,nefunguje pořádně hlášení zastávek,a nikomu z DP to nevadí!Hlavně,když dostali jakýsi pitomý(ISO) certifikát!Nebo to byl jen obraz disku?Včera byla vrcholná ukázka na lince a-52,speciálně ve voze 7627,kdy to místo Vondrákova hlásilo (podržte se!) : Řečkovice!Než jsem ten krám zrestartoval...

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Zdá se mi to, nebo BUSE v posledních dnech fakt blbne víc než obvykle?
Včera sem jel osmičkou, dvě zastávky byly vnitřní tabla vypnutý, pak naskočily a zas jednu zastávku nejel zvuk.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Kari píše:
Ono je dle mého otázka, jak se to místo jmenuje, jestli ten plac se jmenuje jen "Svobody", tak náměstí bude malý. Pokud má v oficiálním jméně slovo "náměstí", tak bude velký. Dle mého celý název toho místa zní "Náměstí Svobody".

To bys to pak taky mohl napsat jako:
náměstí Náměstí Svobody :lol:

3083
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
OP píše:
Kari: Zalezi na tom, jak to DP mysli: jako namesti je to s malym "n", ale jako nazev zastavky s velkym "N". Jo, cestina je proste krasna...

Ono je dle mého otázka, jak se to místo jmenuje, jestli ten plac se jmenuje jen "Svobody", tak náměstí bude malý. Pokud má v oficiálním jméně slovo "náměstí", tak bude velký. Dle mého celý název toho místa zní "Náměstí Svobody".

26
17 říj 2006 14:23
Omlouvat se nemusíš. Já třeba taky dělám v češtině chyby, takže je dobré, že se zde řeší i podobné věci. Holt čeština má svá úskalí.

520
03 dub 2006 14:42
Omlouvám se, je to jak píše OP. Byl jsem přesvědčen o opaku...

26
17 říj 2006 14:23
jzb píše:
Náměstí Svobody se musí vždy psát s oběma písmeny velkými, neb jde o název.

To je doufám vtip.Pokud není, tak doporučuji nastudovat pravidla českého pravopisu.

520
03 dub 2006 14:42
Náměstí Svobody se musí vždy psát s oběma písmeny velkými, neb jde o název. Jen pokud by někdo chtěl říct, že toto náměstí patří bývalýmu primátorovi, mohlo by se napsat "náměstí Svobody" :)

1189
OP píše:
Kari: Zalezi na tom, jak to DP mysli: jako namesti je to s malym "n", ale jako nazev zastavky s velkym "N". Jo, cestina je proste krasna...

Hele, a neni to nahodo jedno? :lol: offtopic

632
14 úno 2005 15:12
Bystrc

3083
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Dnes jsem jel linkou 4 a všiml jsem si, že na displeji, kde se zobrazují následující zastávky, je v jednom případě hrubka jak Brno. Když přijíždí na Maliňák, tak tam běží toto: "Vůz jede směr Hlavní nádraží a náměstí Svobody"

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata