Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 67 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 82  Další
Autor Zpráva

2109
20 zář 2006 19:51
Dneska když sem jel kolem smyčky KPN a-44kou tak na výstupní zastávce stála 1031 (d-7) a na BUSE měla:
DĚKUJEME
Thanks - a ještě německy ale to už se nepamatuju..

268
09 úno 2007 13:59
Brno
No tak na krajích zón a na konečných je to jasný ale třeba Skácelova, Záhřebská, Horova nebo Bráfova atd ani jedno nejsou :-) .

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
funtom píše:
Nevím jestli jste si toho všimli, ale vozy opět při otevření dveří na všech zastávkách hlásí "zastávka XXX" a ne pouze název dané zastávky.

Záleží na tom kudy jsi jel. Ono totiž "zastávka xxx" to hlásilo pořád třeba na konečný nebo na kraji zóny.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
funtom píše:
Nevím jestli jste si toho všimli, ale vozy opět při otevření dveří na všech zastávkách hlásí "zastávka XXX" a ne pouze název dané zastávky.

No mně to teda příjde i s tím "zastávka...." lepší. Člověk než se rozkouká, tak první slovo většinou přeslechne. když člověk slyší to "zastávka", tak zbystří.

Jinak jsem jel minulej týden busem a hlásilo to jen stylem, že když se zavřely dveře, tak asi za 3 vteřiny to zahlásilo pouze název příští zastávky a pak, když to na tu zastávku dojelo, tak už nic.

9987
15 led 2005 23:41
funtom píše:

jak který, spíš chyba při nahrávání dat

268
09 úno 2007 13:59
Brno

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Spy píše:
Dnes v 7646 na a-67 před zast. Skácelova hlášení: "Upozorňujeme studenty, že průkazky je možno vyměnit již nyní. Bližší infor" - škyt - konec ... toť celé.

To stejné včera aj v 84 u Staré osady.

425
06 kvě 2006 00:52
Brno-Řečkovice a Mokrá Hora
Dnes v 7646 na a-67 před zast. Skácelova hlášení: "Upozorňujeme studenty, že průkazky je možno vyměnit již nyní. Bližší infor" - škyt - konec ... toť celé.

A je to vyřešeno!!!

Moderátor
7589
17 pro 2006 22:32
Brno
úplně jednoduše, meziměstské vozy mají rádio napojený na audio zesák na voze, a je možnost to pustit aji lidem do vozu, nebo mikrofonem něco sdělit :-)

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Za plochy může řidič, to je bez diskuze, ale když k tomu příjdeš jako slepej k houslím při střídání na nádraží, tak to můžeš akorát zkusit vyměnit. Jinak momentálně se vyskytují super plochy na 1733, ale nevím na které je to straně a to je panečku rachot. Jednou kolega co jezdil na d-8 předemnou měl plochy minimálně 5 cm dlouhý a ten byl slyšet ještě když vyjížděl na Jírove z tunelu a to jsem stál dole na Mifkove.

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
pepola píše:
Rop píše:
Ve chvíli kdy to ale pustíš do vozu tak to je porušení autorských práv ... je to debilní ale je to bohužel tak .... ani v taxíku by nemělo běžet rádio :-)

Proč tedy do Ostravy chodí Citybusy už s namontovaným rádiem?Já si těch 75,-Kč klidně platit budu!

K jízdence měsíčně? možná i jednou za 14 dní? ono 45 Kč se platí za rozhlasový poplatek z každého autorádia měsíčně + navíc pokud se rozhlasové vysílání pouští do vozu platí autorský poplatek ... a to jsou docela tučné peníze :-)

1111
05 čer 2005 13:18
Tasa píše:
Víc než vysílačka ruší plochy na kolech a kolikrát je to rachot, že není slyšet ani ta vysílačka. Jednou jsem to chtěl na plochy vyměnit a bylo mi řečeno: Nelze, to není závada na výměnu.

Ale za plochy může řidič - když nesype, aby na konečné nemusel tahat pytlíky s pískem, tak se nesmí divit, že v kabině nadskakuje a neslyší vůbec nic. Ani to rádio. kapela :mrgreen:

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Víc než vysílačka ruší plochy na kolech a kolikrát je to rachot, že není slyšet ani ta vysílačka. Jednou jsem to chtěl na plochy vyměnit a bylo mi řečeno: Nelze, to není závada na výměnu.

1111
05 čer 2005 13:18
pepola píše:
Rop píše:
Ve chvíli kdy to ale pustíš do vozu tak to je porušení autorských práv ... je to debilní ale je to bohužel tak .... ani v taxíku by nemělo běžet rádio :-)

Proč tedy do Ostravy chodí Citybusy už s namontovaným rádiem?Já si těch 75,-Kč klidně platit budu!

Vím o tom, že dřív byly rádia povoleny. Ovšem jak jinak - sami řidiči se přičinili o zákaz. Nevím proč je rádio zakázáno, když je ve voze vysílačka, která vyrušuje naprosto stejně jako rádio.

3731
28 úno 2006 19:00
Rop píše:

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko

Jo, ale řidiče mají normálně zapnuté rádio, le vyjímkou je tedy přes TMV
=;

55
22 led 2006 17:27
Brno - Bohunice
Karlos píše:
Honny píše:
Hlavně je to cojávím nelegální. Resp. né úplně správný.

Pročpak? To nařídil drážní ůřad??? :lol: (já vím to jde jen u TRAM a TROL:-)

Porušování autorských práv. Všichni provozovatelé veřejené produkce (Hospody, Rádia, Koncerty, Diskotéky, ...) musí mít zaplacený autorský poplatky, to zajišťuje organizace OSA. Tyto poplatky nejsou zrovna malé.

Honny píše:

Pročpak? To nařídil drážní ůřad??? :lol: (já vím to jde jen u TRAM a TROL:-)

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz

MaxiMC píše:
"hifisty" lze celkem často vidět / slyšet na uzké v olympiáckých autobusech, když mají přestávku :-))

Takže to bude asi dopravcem ADOSA

anarchia99 píše:
Karlos píše:
Dneska sem jel BUSem zdarma do OC FUTURUM a řidič pustil do repráků TMV pustil rádio - Frekvence 1. newím jak to udělal, možná vám připadne normal, le mohli by to zavést do všech region busů, nebo udělat rádio IDSJMK :-D :-D :-D

Radio je blbost uz z toho duvodu, ze by se cestujici neshodli - duchodci poslouchaj Proglas, stredni Genereace zminouvanou Frekvenci a mladi Kiss nebo Krokodyl, jak bys to chtel udelat? Leda jak v busech SA, ale to by bylo horsi financne :-D
A jak to udelal - tipuju ze jednoduse - dal radio k mikrofonu :-D

Sam newím jak to udělal!!! Ale zdá se mi že důchodci to ani neslyšeli :lol: středním to vyhovovalo a já byl jediná mladá generace, která nad tím vším žasla :shock: U ustředního hřbitova zazněla Lucie Bílá - zpíváš mi Requiem :dancing:

55
22 led 2006 17:27
Brno - Bohunice
"hifisty" lze celkem často vidět / slyšet na uzké v olympiáckých autobusech, když mají přestávku :-))

1189
23 úno 2006 15:26
Karlos píše:
Dneska sem jel BUSem zdarma do OC FUTURUM a řidič pustil do repráků TMV pustil rádio - Frekvence 1. newím jak to udělal, možná vám připadne normal, le mohli by to zavést do všech region busů, nebo udělat rádio IDSJMK :-D :-D :-D

Radio je blbost uz z toho duvodu, ze by se cestujici neshodli - duchodci poslouchaj Proglas, stredni Genereace zminouvanou Frekvenci a mladi Kiss nebo Krokodyl, jak bys to chtel udelat? Leda jak v busech SA, ale to by bylo horsi financne :-D
A jak to udelal - tipuju ze jednoduse - dal radio k mikrofonu :-D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata