Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 52 z 82    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 82  Další
Autor Zpráva
9987
15 led 2005 23:41
MartinV píše:
Manil: na druhou stranu, i v nových vozech, kde jsou LCD panely, jsou i běžné boční vitríny. Ty jsou levnější a reklama je tam 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Stejně tyto plochy v poslední době zejí prázdnotou. Ale zobrazení zastávek na LCD doufám zůstane.

To je psychologickej jev. Ty panely na papírový A4 jsou obehraný, ale LCD zatím ne. Běžný člověk se podívá na LCD jako na tu novinku a pokud tam bude reklama, byť stejná, jako na tom papíře vedle, tak si jí všimne spíše.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Já bych na LCD panely promítal pdf verzi Šaliny a tu papírovou nevratně poslal k šípku... Popř. IDSJMK Infomaily (co mi začaly chodit do mailu).

6990
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Manil: na druhou stranu, i v nových vozech, kde jsou LCD panely, jsou i běžné boční vitríny. Ty jsou levnější a reklama je tam 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Stejně tyto plochy v poslední době zejí prázdnotou. Ale zobrazení zastávek na LCD doufám zůstane.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
MartinV píše:
Původně byly LCD panely pořizovány POUZE k marketingu - inzerci. Je ale dobře, že se tam občas ty zastávky vyskytnou. (těch reklad tam moc není, ale jsou tam zdlouhavé prezentace o Brně - to by se mělo prezentovat jinde, a ne až přímo ve městě).

Jenže za podmínek, při kterých je DP/Snip nabízí, se nedivím, že to nikdo nechce. Garantované zobrazení spotu jen 6x do hodiny a děsně předražené...chtělo by to alespoň nějaké zaváděcí akce.
Osobně jsem pro využívání těchto panelů primárně pro reklamu. Je to potenciální vedlejší příjem...zastávky jsou buď na červeném vnitřním panelu nebo velmi podrobněji na perlové šňůře.

3099
29 srp 2009 19:30
agent_s_teplou_vodou píše:
Dost často (večer téměř vždy!!!) taky nefungují venkovní infopanely na Staré Osadě, respektive zobrazují rozsypaný čaj, či co... :-k

To často a všude...

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Dle mého názoru by měl být uplatněn tento systém: po výjezdu ze zastávky ihned zobrazení zastávek, pak reklama a před příjezdem do zastávky opět seznam zastávek a během pobytu v zastávce reklama...takhle jsem to viděl v kyjevském metru a fakt dobrý ;-)

Můj nový web o severním okolí Brna

1344
17 črc 2010 21:41
Krno
MartinV: Mch. k té konzumaci jídla se tam nezobrazuje jenom text, ale i jedna moc "pěkná" fotografie kompletní objednávky z nějakého fast-foodu vysypané na zemi mezi sedačkami a přes něj nápis "DOBROU CHUŤ?". :mrgreen: A je to v těch poršatech už nějaký ten pátek.

6990
Žlutý kopec
Původně byly LCD panely pořizovány POUZE k marketingu - inzerci. Je ale dobře, že se tam občas ty zastávky vyskytnou. (těch reklad tam moc není, ale jsou tam zdlouhavé prezentace o Brně - to by se mělo prezentovat jinde, a ne až přímo ve městě).

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Ty LCD jsou fajn věc, jen jsou zaplněny tolik reklamou a různými sděleními, že se tam už skoro vůbec nezobrazují zastávky. A to mi dost vadí. LCD tím ztrácí svůj hlavní význam a stává se pouze dalším reklamním panalem...
Btw. téměř každý den mám možnost sledovat funkčnost infopanelů na Králově Poli - nádraží a je to naprostá hrůza. Časy se rozcházejí, ukazují jiný čas. Vůz, který je dávno pryč označují, že za chvílu vyjede a podobně. Toho, kdo to programoval by měli zavřít a mučit. Není nic pohodlnějšího než přijít na zastávku a vědět za jak dlouho, odkud, co jede. Ale takhle...

6990
Žlutý kopec
K zamrznutým LCD - docela častý jev, stejně jako se občas stává posunutí hlášení o jednu zastávku - to pak dostává zcela opačný význam, než k čemu je určené.

Mch. teď jsem v nějaké 13T viděl na LCD text ve smyslu zákazu konzumování jídla a pití s tím, že je to ve SPP. Podle mě dobrý způsob, protože to upozorňuje na největší nešvar v MHD a pokud to chce DP pokutovat, pak je správné, že na to tímto lidi upozorňuje.

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
agent_s_teplou_vodou píše:
Totéž jsem zaregisrtoval už minulý týden u jedné 25Tr.

Teď nevím konkrétně, o který vůz jde, ale potvrzuji tento problém u jedné 25Tr, asi tak dva týdny zpět byl LCD displej "zamrzlý".

Můj nový web o severním okolí Brna

3083
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Nejezdila přes Cejl? Že by se to LCD inspirovalo. Jinak stačí shodit jistič RISu, nahodit, ono se to restartuje a zas to jede dál.

Moderátor
7590
17 pro 2006 22:32
Brno
tuhle sem jel nějakou 13T a přední LCD fakčilo, ale druhý černo tma...

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
Včera jsem jel v Citelisu na lince 58 a vnitřní LCD displej byl vytuhnutý, celou dobu ukazoval jen zastávky v opačném směru (hlášení zastávek a ostatní tabla byly OK). Totéž jsem zaregisrtoval už minulý týden u jedné 25Tr.

Dost často (večer téměř vždy!!!) taky nefungují venkovní infopanely na Staré Osadě, respektive zobrazují rozsypaný čaj, či co... :-k

1
03 kvě 2011 22:48
Zdravím, nemá prosím někdo "uživatelské manuály" či něco podobného, k informačním panelům BUSE Blansko? (pokud Buse něco takového vůbec k panelům poskytuje)
Pak bych se chtěl ještě zeptat, zda existuje jiná verze programů gBuse než 1.00 /kterou mám/ nebo zda se ještě někde nevyskytuje vykopávka typu GEBUSE, program pro editaci dat IS, běžící pod MS-DOSem...
Pokud možno, poprosil bych na cityelefantis@seznam.cz.
Děkuji velmi mnohokrát,

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Přesně tak, já jsem myslel to, co je v evidenci označeno jako 14TrR udělaná z 14TrM, tedy 3267 a výš. Jak se liší M od starších samozřejmě vím :)

3059
15 čer 2004 08:24
Sominus: Miky ale myslel třeba rozdíl mezi 3272 a 3282 ...

283
18 kvě 2009 18:38
Pardubice
Miky píše:
Poslední 14TrM bez GO v provozu jsou 3274, 3278 a 3279. Mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi 14TrR udělanou z 14TrM a 14TrM po generálce?

ta 14TrR udělanou z 14TrM (14Tr17/6M) má nedělený čelní sklo, je novější než ceduláky po GO, byla vyrobená s displejema Metra, přinesla do Brna nátěr a desing TrM a to nejhlavnější: má "motor kloubáka" tedy zní jako 15Tr08 a 14Tr013 a 14.

3059
15 čer 2004 08:24
Ty rozdíly jsou zaručeně nějaký nepodstatný hovadiny ve výzbroji, viz článek na BMHD kde je nepřeberné množství úprav ... ale osobně mám dojem, že v tom snad ani žádný zásadní rozdíl není :D

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
Poslední 14TrM bez GO v provozu jsou 3274, 3278 a 3279. Mohl by mi někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi 14TrR udělanou z 14TrM a 14TrM po generálce?

1870
05 lis 2005 19:50
3274 ještě nemá po generálce, kde se vnitřní BUSE osazuje.

1451
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
dnes sem jel vozem 3274 a s překvapením jsem zjistil, že nemá vnitřní BUSE. Je těch vozů víc? Sem si myslel, že je osadili už všechny...

6990
Žlutý kopec
B1: u t-38/39 se změna linky mění v zastávce na Konečného nám. Změna konečné se děje někde předtím, ale i v JŘ máš napsaný, že (valná většina spojů) t-38 pokračuje na Barvičovu a u t-39 zase na Preslovu.

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Myslím, že ta Česká je kvůli přestupu na x4. Vždycky před Českou 4 hlásí: Přestup na autobus směr Náměstí Míru, vůz jede směr Mendlovo Náměstí.

"fejsbůk" BMHD.cz

3771
08 čer 2005 23:12
Tak máme tady supermoderní systém, který může na panelech BUSE zobrazovat všechno možný, ale může mi někdo vysvětlit, proč se u linky 4 při odjezdu z nádraží směrem na svoboďák zobrazuje tohle?
Kód:
- Česká -
  ČESKÁ

Nebo proč u linek 38/39 dochází ke změně linky v jiné zastávce než ke změně cíle, takže velmi často se na konečňáku objeví 38 s cílem Barvičova nebo 39 s cílem Preslova...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2038 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 82  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata