Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 1 z 83    Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další
Autor Zpráva

7019
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Tak ono to má sloužit primárně k vyhledávání dopravního spojení atp. Číst články v médiích se na tom dá obstojně. Že to není úplně top ke sjíždění videí asi zas tolik nevadí.

1593
18 led 2009 10:06
Já třeba mám málo dát a znám řadu lidí kteří data nemají vůbec. My bychom ocenili kdyby to fungovalo a mělo provoz rychlost....

1345
17 črc 2010 21:41
Krno
Mně teda už v té době přišlo, že je to s křížkem po funuse. Doba, kdy by to zavedení ocenilo nejvíc lidí, podle mě byla tak někdy po roce 2010.

7019
Žlutý kopec
Xxx: zavádělo se to v době, kdy (oproti dnešnímu stavu) tolik lidí nemělo mobilní data. Dneska je to běžnější jev. Ale podle mě se stále najdou ti, kteří data nemají. A nebo turisti (cizinci), byť jich moc není.

10012
15 led 2005 23:41
Při té rychlosti a přidělenému objemu dat, pokud se ti vůbec podaří se teda připojit, je to pro běžného člověka samozřejmě nepoužitelné. Navíc jsem nikde nedohledal protokol o ochraně osobních dat, takže já osobně bych se na tu síť stejně nikdy nepřipojil.

2702
13 črc 2009 13:42
A k čemu je to dobré? :D Kamarádka říkala, že je to mnohem pomalejší než mobilní data. Tak bych skoro řekl, že k ničemu.

Administrátor
2504
28 lis 2007 23:00
Brno
xxx píše:
Ve vozech je wifi?

Nedávno to bylo 6 let: https://zdopravy.cz/brnensky-dopravni-p ... ech-22934/ :applause:

3
26 lis 2020 09:54
makosinus píše:
Asi do tohohle tématu. Chci se zeptat, připojujete se na WiFi ve vozech DP? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti?
Poslední dobou, když to zkouším, tak snad ve všech případech byl problém. Většinou se mi objeví ta obrazovka pro potvrzení připojení, dám připojit, přeskočit reklamu či jak to je, a nic. Včera jsem to zkoušel u třech různých vozů, výsledek stejný. Tak jestli je problém u mě nebo prostě jinde. Dříve mi to fungovalo normálně. Pak jsem se zkusil připojit na Shellku a voilá, bez problému :D prostě v dnešní době je člověk bez dat v háji.

1513
28 čer 2014 21:40
Fanklub 21/22Tr
Kari: to nemá s kodexem co dělat, není to nic tajnýho že to nefunguje dobře a je to pouze vrchol všech problémů. Ostatně předpokladám, že poměrně brzký nástup RISu3 je reakcí právě na ne úplně dobrý RIS2.

3088
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Ano, od doby montáže RIS II, což už je taky pár let (teď nedokážu odhadnout kolik). Ten systém se u nás moc dlouho neohřál a už se chystá RIS 3.

2702
13 črc 2009 13:42
Ve vozech je wifi?

3088
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
OndraS píše:
Ono to upřímně řečeno stojí za prošmajdanou bačkoru komplexně už od doby, co se změnil operátor na O2. Připojit se dálkově na kolizní kameru dřív šlo úplně normálně, čistej obraz bez sekání. Teď když chceme zjistit, co se děje a kde třeba porouchaný vůz stojí a zda nezavazí atd., tak než se to načte, to by bylo spolehlivější tam dojet na koloběžce a podívat se sám.

No, měl jsem to samé na klávesnici, ale pak jsem si vzpomněl na kodex dopraváka a radši jsem sem to nepsal.

1513
28 čer 2014 21:40
Fanklub 21/22Tr
Ono to upřímně řečeno stojí za prošmajdanou bačkoru komplexně už od doby, co se změnil operátor na O2. Připojit se dálkově na kolizní kameru dřív šlo úplně normálně, čistej obraz bez sekání. Teď když chceme zjistit, co se děje a kde třeba porouchaný vůz stojí a zda nezavazí atd., tak než se to načte, to by bylo spolehlivější tam dojet na koloběžce a podívat se sám.

10012
15 led 2005 23:41
Neomezená data dnes stojí pár korun, navíc užívání komerčních či veřejných wifi je při nejmenším diskutabilní z hlediska bezpečnosti a ochrany dat. Nicméně wifi ve vozidlech DP mi snad nefungovala nikdy, pokaždé jsem skončil na tom, co tu popisuje p. makosinus.

7484
27 úno 2010 07:40
Ano, poslední dny je to bída. Připojení proběhne, ale něco načíst, to moc nefunguje.

196
15 zář 2017 18:12
Hustopeče
Asi do tohohle tématu. Chci se zeptat, připojujete se na WiFi ve vozech DP? Pokud ano, jaké s tím máte zkušenosti?
Poslední dobou, když to zkouším, tak snad ve všech případech byl problém. Většinou se mi objeví ta obrazovka pro potvrzení připojení, dám připojit, přeskočit reklamu či jak to je, a nic. Včera jsem to zkoušel u třech různých vozů, výsledek stejný. Tak jestli je problém u mě nebo prostě jinde. Dříve mi to fungovalo normálně. Pak jsem se zkusil připojit na Shellku a voilá, bez problému :D prostě v dnešní době je člověk bez dat v háji.

55
16 lis 2018 09:17
Dnes ráno na d-8 historie zastávek pokračuje.

7019
Žlutý kopec
Též včera večer od České po Husitskou, takže by to mohlo souviset s dopravní nostalgií? Bohužel většinou to bylo špatně slyšet, myšlenka nicméně velmi pěkná.

5
10 pro 2022 16:39
Toto hlášení jsem slyšel na lince 8 u Masné a Vlhké a na lince 1 u Hybešovy a Bráfovy.

40
04 dub 2012 16:28
Linka 1 od Moravského náměstí po Husitskou

2578
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Při cestě dnes na ohňostroj linkou 3 se mi zdálo, že slyším jakési informace navíc. No v hluku kolem jsem to tak nevnímal, no nakonec jsem jel z ohňostrojů dříve bez davů lidí. A ejhle, zastávky Rosického náměstí, Burianovo náměstí, Grohova, Moravské náměstí a Jugoslávská fakt mají výklad o místě. Ví někdo o dalších zastávkách s tímto výkladem?

Můj nový web o severním okolí Brna

774
21 lis 2010 09:08
PvvS: Já se omlouvám za špatnou formulaci. Myslel jsem funkční (zapojenou) sestavu. Samotný způsob zapojení je nám znám. Ohledně dalšího postupu budu kontaktovat ve zprávě. Děkuji.

9331
10 čer 2004 11:19
Ještě sem našel svůj starej článek. Z fotek možná něco bude vidět.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

9331
10 čer 2004 11:19
Zapojení je 1:1. Někde dohledám snad i popis.
Nejspíš mám někde funkční. Ale podobný věci mi to dělal v několika případech. V palubáku je mrtvá ta zálohovací baterie, dá se koupit v GM. Bylo silně zaprášený čidlo na papír. A blokuje se i počítač bez cvikače ?

Ještě mrtvý EPROM v palubáku a cvikači. Oba obsahy mám, mazačku a programátor taky.

Zapojení :
1 24v
2 zem
3 SD
4 ED
5 zem
6 24v
7 zem
8 zem
9 zem

774
21 lis 2010 09:08
Má někdo ze zdejšího osazenstva funkční zapojení palubního počítače SAVS BCU-02 a označovače TMU-01? Tím "funkční" myslím to, že označovač tiskne správné údaje na jízdenky.

Při zprovozňování tohoto systému na retro vůz 3283 jsme nebyli schopni docílit stavu, kdy by kontrolky na označovači nezhasly po cca 5 sekundách a na displeji palubního počítače se neobjevila zpráva "Blokováno". Bezúspěšně zkoušeny různé adresy, různé kombinace palubních počítačů a označovačů, přenastavení data a času nebo blokování revizorem. Jediné, na co jsme přišli, je, že i tam, kde to dříve fungovalo, to už taky nefunguje.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2054 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 83  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata