Obecně Když koukám na stránky DSSS nepřijde mi, že jsou fašistickou (nacistickou) stranu, s programem cíleně eliminovat určité skupiny, rasy nebo národy. Oni sami na svých stránkách hlásají: Hlásíme se k českému a moravskému patriotismu a tradicionalismu našeho národa. Odsuzujeme totalitní ideologie 20. století, zejména nacismus a komunismus. Dál se dívám na členy a hlavní osoby DSSS a rozhodně se nejedná jen o vyholené mladíčky max. 25 let, se sotva základním vzděláním. Ve straně jsou osoby středního i staršího věku, i vyššího vzdělání, které mají rodiny. To že se stranou sympatizují, bohužel, i osoby které to s tou pravicí přehánějí, to je smutné a strana by se od takových měla distancovat, pokud si chce uchovat "čistotu." Celkově ale díky těmto několika jedincům, je v médiích strana DSSS braná jako nacistická a to je dle mého klamné a chybné! Neb se jedná o stranu DEMOKRATICKOU, s rovnými právy pro všechny. Dám příkladem Komunistickou stranu... ta se též distancuje od toho, co dělala dřív (procesy a justiční vraždy, ti co s režimem nesouhlasili měli utrum atp.) avšak na srazech KSČM, viz první máj se promenáduje Jakeš, Grebeníček, dřív Bilak... kteří byli u moci dříve, viz výše, právě v době, od které se nynější KSČM distancuje. A překvapivě, média je za to neosočují komunistickými vrahy, utlačovateli demokracie atp. Ba dokonce je společnost tak zmatená, že pětadvacet let od zvonění klíči tu jsou komunisté stranou s třetí nejvyšší volební preferencí! Proto jste zvonili? Demokracie nebude do doby než budou komunisté zrušeni! Zpět k DSSS je to strana, silně pravicová, která prostě odmítá plýtvání prostředky státu na nepřizpůsobivé, nechce tu přehršel imigrantů, a přihlíží k našemu patriotismu což bych očekával od někoho kdo chce podporovat naši zem. A kvůli tomu jsou rasisté? Že většina nepřizpůsobivých jsou určitého etnika, za to ona strana nemůže. Oni sami píší:Požadujeme sociální jistoty pro všechny občany. Odmítáme diskriminaci nebo zvýhodňování určitých skupin. Programem DSSS je vytvářet demokratickou společnost na principech sociální spravedlnosti pro všechny občany našeho státu, a to bez rozdílu rasy, věku a pohlaví. Osobně se mi též zamlouvá jejich systém důchodů, ve zkratce čím víc bude produktivních pracujících lidí, což je třeba započít už při výchově dětí, tím víc peněz bude na důchody.
K pochodu Pokud vím, hlavní důvod pochodu byl proti přistěhovalecké politice u nás (ve světě) a předně taky proti islamizaci v Česku. Když byl protest proti Islamizaci u nás, scházelo se tam XY lidí a vše bylo OK. Když proto tomu protestuje DSSS hned jsou kvůli tomu protesty, že se jedná o rasismus. Nevím jak vy, ale já nevidím důvod proč sem tahat Islám, Syrské, Afghánské a kdo ví jaké uprchlíky, aby si tu vydupali svůj Islám, čekalo se až někomu z nich rupne v palici a odbouchne se ve jménu Islámu někde u nás na náměstí. Však nedávno proběhlo médii že z Česka jel/y už jedena nebo dvě osoby bojovat do řad IS. Co kdyby tomu jednomu/dvou lidem ruplo v palici a odbouchl se? Zřejmě se na to čeká, a pak se to teprve začne řešit. Islám ne, proč tu podporovat něco, co ostatní skupiny a náboženství nemilosrdně popravuje. Jet do Sýrie, přiznat že su křesťanské víry, tak mě IS bez milosti popraví. A tohle má být u nás, že jsou umírnění? Na jak dlouho?
Osobní názor Dal jsem za příklad komunismus vs. nacismus. Pokud oboje z tohoto bude povoleno, demokracie nikdy nedosáhneme. Vrtá mi hlavou, toto. Nacismus, který za své působení má na kontě nějakých 6.5 milionu lidí (eliminace určité skupiny osob) je zakázán, jeho propagace je trestná a každej, kdo má vyholenou palici a prosazuje pořádek stejný pro všechny a útlum přistěhovalců je nácek? Komunismus, který celosvětově má na kontě nějakých 100 milionů životů a každej den jich přibývá, neb Čína, KLDR aj. země, kde je tento režim u moci, režim který se neštítí zabíjet lidi vlastního národa a mnohdy i lidi kteří ten komunismus propagovali (u nás justiční vražda Rudolfa Slánského nařízená z Ruska) a přesto je u nás stále komunismus povolen a mnohdy i oslavován? Ano v druhé světové nás sovětská armáda zbavila nacismu, ale postupem let, se zdejší režim nacismu minimálně vyrovnal svými čistkami, rozsudky a popravami a celosvětově komunismus nacismus mnohonásobně překonal. Tak kde je pak ta hranice dobra a zla?
Závěrem, nejsem nacista, nevzývám Hitlera, neplánuji čistku Židů, cikánů ani nikoho jiného. Nemám rád feťáky, anarchisty (mnohdy jedny a tytéž osoby) bezdomovce a lidi co vysávají náš systém podpory a dávek a nemají chuť pro stát hnout prstem, ba naopak ještě mu přitěžují. A předpokládám, že nejsem jedinej takovej. To, že životní styl popsaný v předminulé větě vyznává většina určité u nás žijící etniky není chyba má! Nevím, proč bych za toto měl být nazýván rasistou. Nevím, proč bych měl přitakávat přívalu cizinců, zvláště těch, kteří sem jezdí provozovat zločinnou činnost, nebo propagovat své militantní náboženství, když u nich je naše náboženství trestáno smrtí. Jsme v Česku, střední Evropa tak si šátky a vestu s bombama noste jinde, děkuji zde je nechci. Jsou země, jako SAE, kde je emigrace zakázána, jinak řečeno cizinci tam mohou přijet ale trvalý pobyt a občanství nedostanou. Proti lidem, co se řídí daným systémem (ač není ideální) neřeknu ani fň, ať je to cikán, Vietnamec nebo Maďar... Pro puntičkáře slovo "cikán" jsem našel jako bežně dostupné ve slovníku, jakožto původní označení daného etnika. Pokud jsem stále neuspokojil některé, svým postojem a tvrzením, že NEJSEM RASISTA A NACISTA z důvodu zkreslených informacích podávanách médii, mohu říci že, při volbách podporuji Republikány a nemám důvod se za to stydět.
_________________________________ Můj YOUTUBE kanál, obsahující zajímavá videa a foto-videa z oblasti veřejné dopravy.
Moje fotogalerie s dopravní tématikou.
|