Dovolím si trochu odbočit a Verushovi trochu osvětlit skladu tohoto fóra: původně měly všechny trakce jenom všeobecnou diskuzi + plus nějaké další jednoznačně tematicky oddělitelné. Rozdělení podle typů u tramvají přišlo až pozděj, o busech se tak moc nediskutovalo, takže jsem tady rozdělení nedělal. (Nechtěl jsem udělat stejnou chybu, jako autoři jiných diskuzních fór, kdy si nejdřív pečlivě založili a rozškatulkovali témata podle typů a já nevím čeho všeho, aby pak měli 50 prázdných témat do kterých nikdo nepíše, protože tam nic není..)
Dnes by asi i trolejbusy mohly mít víc sekcí, možná i ty autobusy.. I když jednu dobu jsem uvažoval, že to očešu a zůstanou jen všeob. diskuze + zase nějaké ty jednoznačně odlišitelné, protože tady kolikrát stejně většina uživatelů neumí zařadit svůj příspěvek tam kam by patřil (a to se kupodivu týká i těch nejčastějších přispěvatelů). Každopádně nějaký úklid by tu to chtělo..
A teď zpět k trolejbusům:
Filip Daněk píše:
Chtěl bych se zeptat, jak je to s tím zrušením Husovic a manipulační spojkou ze Slatiny do Líšne??M Kdy k tomu vůbec dojde??
Výhledově se to plánuje, ale zatím to není na pořadu dne.. Ale opět - proč je tenhle dotaz zrovna v diskuzi o 14Tr a 15Tr? Mnohem lepší by byla Všeobecná trolejbusová diskuze.