Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 221 z 235    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 235  Další
Autor Zpráva

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
Nekde sem zaslechl ze kastle 21tr jsou vyrobeny velice nekvalitne a rzi podlehaji velice rychle...myslim ze PvvS taky nekde psal ze napriklad opiskovani kastli uz u nekterych vozu taky neni mozne pac se proste rozpadne...az tu bude Verusha urcite to upresni...

10026
15 led 2005 23:41
já teda radši 22Tr a i šrotoisní 14Tr než 21Tr, takže mě ani nebude vadit, když zmizí :o) Třeba by tu pak byli urbina nebo hůře 24Tr...
Co ale nechápu, proč některý 21Tr jsou v pokročilejším stádiu koroze než některý nereko šrotoidní 14Tr ...

1378
No tak asi 21tr vymizi z brneskych ulic o neco drive:) Alespon techto pet kousku...Verusho jak dlouho odhadujes ze 21tr a 22tr vydrzi...vim ze kastle velice snadno podlehaji rzi a u nekterych vozu jiz neni sance na zachranu...:(

3059
15 čer 2004 08:24
Verusha píše:
Fixi :-D - 3011, 3012, 3013, 3014 a 3015. Náhradou za ně by Komín neměl dostat nic (to by tak ještě scházelo, natahat si sem ty jejich popelnice :mrgreen:). Jestli za ty trajfy něco dostanem, tak určitě spoustu telefonátů poté, co se jeden z nich poprvé pokazí, neboť ve Slatině s těmito vozy zatím nemají zkušenosti (a tamní řidiči jen horko těžko, i když na ně mají výcvik, chápou jejich ovládání a záludnosti)

Díky, těch 5 hnusů postrádat na x25 apod. nebudu. :)

Fixi :-D - 3011, 3012, 3013, 3014 a 3015. Náhradou za ně by Komín neměl dostat nic (to by tak ještě scházelo, natahat si sem ty jejich popelnice :mrgreen:). Jestli za ty trajfy něco dostanem, tak určitě spoustu telefonátů poté, co se jeden z nich poprvé pokazí, neboť ve Slatině s těmito vozy zatím nemají zkušenosti (a tamní řidiči jen horko těžko, i když na ně mají výcvik, chápou jejich ovládání a záludnosti)

1378
Nevím co říct na dva příspěvky níže...to že nemají užitnou hodnotu se dá říct o spoustě zde vkládaných příspěvcích včetně těch mých ale přeci jen se bavíme o něčem v čem máme zálibu a baví nás to...ale to co je pode mnou nemá asi ani užitnou hodnotu a ani trošku galantního vyjadřování... :-?

co vim maji přijet přišti rok dkomina 25Tr.

konečne budou veslatine 21Tr,tojm trvalo :lol: :lol: :lol:.

3059
Verusha píše:
Jo, a těch 5 ks 21Tr by mělo jít do Slatiny v září, takže počítám, že se tam rozpadnou tak v listopadu 8-[

Které to budou??? A dostanete za ně něco? Jako jiné troli...

Jo, a těch 5 ks 21Tr by mělo jít do Slatiny v září, takže počítám, že se tam rozpadnou tak v listopadu 8-[

to jsem to ještě přikrášlil 8-)

3059
ale fuj...teda...

Fotku po mě chtěli už na k-reportu, ale já ji nemám, neboť nenosím foťák. Pro tyto účely jsem zbastlil alespoň provizorní fotomontáž z vozu 3207. Takhle nějak ta klimča vypadá: http://www.k-report.net/diskuze/messages/2484/41393.jpg

3059
Verusha píše:
Nevim, nevim, nevim. Každopádně alespoň, když už nic, je to již plnohodnotná klimatizace, nikoliv pouhá "osvěžovací jednotka", tak jak je Trav-l-Cool. Výrobce stále nevím, ale je možné, že je to DI-Elcom (stejně jako pomocné pohony na tomto voze), neboť ten dle netu dělá rovněž klimatizace. A údajně to dělá taky kravál stejně jako Trav-l-Cool, takže je to vlastně jedno a ke všemu to vypadá jak nástavba z nějakýho AKSM :-D

Fotku!!!

Nevim, nevim, nevim. Každopádně alespoň, když už nic, je to již plnohodnotná klimatizace, nikoliv pouhá "osvěžovací jednotka", tak jak je Trav-l-Cool. Výrobce stále nevím, ale je možné, že je to DI-Elcom (stejně jako pomocné pohony na tomto voze), neboť ten dle netu dělá rovněž klimatizace. A údajně to dělá taky kravál stejně jako Trav-l-Cool, takže je to vlastně jedno a ke všemu to vypadá jak nástavba z nějakýho AKSM :-D

3059
Proč zas další klima! Není to ta co mají v Bratislavě? Jak kdyby nestačily Brema, Trav-l-Cool a Ebercool.

Dnes v Komíně na návštěvě 3217 na TBZ po reko. Pánové neděste se, až tento vůz uvidíte v reálu, ta krabice 1,5 x 1 metr x na výšku asi 20 cm, co je umístěná nad řidičem, to nejsou nějaké odpory nebo stykačová výzbroj ze ZIU9, ale klimatizace, jejíž původ se mi nepodařilo vypátrat. Každopádně tento trolejbus je díky ní nepřehlédnutelný a má dosti bálkánský vzhled. Další vychytávkou je statický měnič a pomocné pohony (servo, kompresor) Di-Elcom, takže další brněnský atyp. Jinak provedení ala 3235, tedy cedule, Altro, koženkoidní sedátka, nové obložení bočnic + stropu... Sami uvidíte... #-o

925
15 čer 2004 19:24
Verusha píše:
Můžeme se uklidnit, 22TrAC tady není a je podle mého zjištení stále v Ostrově.
Nevím proč má někdo chuť po internetu vyvolávat falešné senzace

:roll: Taky nechápu. Snad se jednou do Brna dostane.

No já fotím na otcův, poněvač svůj nemám, fotím jenom příležitostně, poněvač se mi to nechce doma furt třídit na počítači.

10026
Verusha píše:
Nicméně foťáček jsem si vzal a hodil se i tak :wink:

foťák já osobně beru jako povinnou výbavu, ten se hodí vždycky :)

Můžeme se uklidnit, 22TrAC tady není a je podle mého zjištení stále v Ostrově.
Nevím proč má někdo chuť po internetu vyvolávat falešné senzace.
Nicméně foťáček jsem si vzal a hodil se i tak :wink:

1378
A hlavně co? Hlavně budeš mít práci a další papíry a schémata... :-P I když tu máme tři typy dvaadvacítek myslím že mi potvrdíš že jedinečný je každý kousek... :-D

Někdo na k-reportu potvrdil informaci o 22TrAC v komínské vozovně, údajně dotaženo dnes večer za tahačem fy. Nosreti. Takže zítra beru foťák a uvidíme co je na tom pravdy.
Pokud je to pravda (a vypadá to že asi fakt jo), máme v Brně další atyp, první a na dlouhou dobu poslední tr-bus s AC pohonem, poslední dodaný vůz ŠKoda vůbec a hlavně co? No hlavně já tu mám konečně předlohu pro svůj modýlek :-D

3059
3506 v provozu!!!! Právě mi volal táta, že ji viděl. Super! :wink:

10026
Hal píše:
mauricio píše:
Zaslechl sem něco o tom, že měla dnes 3601 nějakou nehodu, nevíte o tom někdo něco??
Verusha psal , ze nejaky sikula s dodavkou trefil 3601 a pry je tam ryha ve vysce blatniku snad pres celej trolejbus na strane, kde sou dvere.
¨
četl sem to na k-reportu, alea ž poté co sem tu vznesl dotaz :o(

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5872 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 235  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata