Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 176 z 234    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 234  Další
Autor Zpráva

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
<OT>
V Bansk0 Bystrici včera (6.6.) poprvé po 17měsících vyjely trolejbusy! Sice bez lidí, ale stejně je to úspěch.
Viz http://www.k-report.net/discus/messages/2484/59086.html?1181164957
</OT>

33
18 dub 2007 14:03
Brno - Slatina
DOD byl dobrej...našel jsem se na téhle fotce...
http://www.busportal.cz/images/stories/ ... 024643.jpg
...s modrym baťohem vzadu u skla :shock:

6620
21 pro 2005 17:01
Rozhovor o vozovně Komín na Busportálu

6349
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
kuba píše:
Co je to KE? Já myslel, že ten pán je z Bánské Bystrice. V Tramvajklubu občas povídá o trolejbusech v Bánské Bystrici a zorganizoval petici. :-)

KE jsou Košice. A Bystrica je Banská...

6620
PvvS píše:
No tak jsem taky o zruseni posledniho spoje nevedel. A to tu zrovna byla navsteva z KE :( .

Co je to KE? Já myslel, že ten pán je z Bánské Bystrice. V Tramvajklubu občas povídá o trolejbusech v Bánské Bystrici a zorganizoval petici. :-)

to jste mě poněkud špatně pochopili. neříkal jsem že potřebujou jezdit denně, ale tohle, kdy jednou za rok vykonají dva odjezdy z české a pak se stejnou vzálenost vlečou za liazkou zase zpátky do muzea, to je pro ty vozy akorát taková lepší verze smrti.

925
14 čer 2004 18:43
Brno - Bystrc
ds píše:
Nápad dobrý, ale kdo by tím jezdil? Pár šotoušů linku neuživí. A turisté z východu by se v případě Sanosu nebo 9Tr mohli domnívat, že se jedná o běžný provoz...
Tak nejak. Myslim si, ze jedna historicka tram linka je tak akorat, co je schopno Brno uzivit. Sotousi by si to navic hlavne fotili, ale penizky na provoz by nedali. Navic, jak psal TMB na k-reportu, tak pravidelny provoz historicke linky tem vozum nedela taky uplne dobre.

Ale nejaky obcasny pohyb chtelo. Treba jednou za 14 dni o vikendu pri peknem pocasi udelat jedno kolo s jednim/dvema vozy.

488
07 úno 2006 10:26
ds píše:
Nápad dobrý, ale kdo by tím jezdil? Pár šotoušů linku neuživí. A turisté z východu by se v případě Sanosu nebo 9Tr mohli domnívat, že se jedná o běžný provoz...

Nevíc je sice pravda, že by se ty vozy měly "projíždět" častěji, ale všeho moc škodí. Nahradní díly neexistují, takže přílišné opotřebení každodenním provozem není žadoucí. Navic je zde horší problém, a to velké riziko nehody! Znáte odpolední provoz na Úvoze...

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Verusha píše:
Ty vozy potřebujou jezdit, takhle najedou pomalu víc po vozovně při každoročním OTK, aby následně mohly ujet slavnostně 100 km po Brně a pak zase tiše rok stát.

Hm, a co takhle myšlenka pravidelné historické trolejbusové linky, řekněme Komenského náměstí - Mendlák? Když už máme tramvajovou....

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Honny píše:
No co, troška vzrušení a vyprošťování zbytků trolejbusu k jízdence zdarma...

Sanos byl do nedávna )pár let) super atrakcí v pravidelném provozu v Bratislavě. te´d už tuším i tam dojezdil.

T11 má slabý baterie. Zjistilo se to až v pátek, osobně jsem to napichoval na nabíječku, absme to dostali aspoň z vozovny, ale jak se s tím nejede pořádně rychle, tak to prd dobíjí. V pátek ty baterie měly naprázdno 13 V. Ozdravnou kůru by potřebovalo všechno, ale vzhledem k tomu, že i těm, co toho mají chuť, se každou takovou akcí ta chuť dost ztratí kvůli různým faktorům, nebude to tak horký. Ty vozy potřebujou jezdit, takhle najedou pomalu víc po vozovně při každoročním OTK, aby následně mohly ujet slavnostně 100 km po Brně a pak zase tiše rok stát.

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
manil píše:
Včera po 17. hodině byla T11 odstavená na Brandlově za nástupní zastávkou. Údajně měla prázdné nějaké kolo, asistovala u ní i Máňa.

Prorazil kolo o obrubník.

9306
10 čer 2004 11:19
http://fotogalerie.svetmhd.net/index.php?/category/161

par fotek.
Mno takovyho nespinani jizd ysem uz dlouho nezazil. Asi by potrebovala ozdravnou lazen v dilnach.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Včera po 17. hodině byla T11 odstavená na Brandlově za nástupní zastávkou. Údajně měla prázdné nějaké kolo, asistovala u ní i Máňa.

6349
Brno - Kohoutovice
PvvS píše:
No tak jsem taky o zruseni posledniho spoje nevedel. A to tu zrovna byla navsteva z KE :( .
T11 byla v pohode az na vypadavani jizdy. nejak nespinal stykac.

Byla v pohodě úplně celou dobu... nebyla v pohodě od té doby, cos do ní nalezl ty :lol:

9306
10 čer 2004 11:19
T11 byla v pohode az na vypadavani jizdy. nejak nespinal stykac.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Verusha píše:
Hlavně nikdo z organizátorů do poslední chvíle neřešil to, jestli ten Sanos vůbec může pod viadukt. V životě se to nezkoušelo, jestli se tam vůbec vejde.

To mi připomíná KT8 po dodání. Několik let jezdily pouze na linkách 1 a 18, protože si všichni mysleli, že se nevejdou pod viadukt. Pak byla zkušební jízda a zjistilo se, že je vše bez problému :)

6349
Brno - Kohoutovice
T11 taky prováděla zajímavý manévry ve Šlapanicích :P Rád bych počkal taky na Sanos, ale už nebyl čas, tak jsem si užil T11 :)

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Verusha píše:
Hlavně nikdo z organizátorů do poslední chvíle neřešil to, jestli ten Sanos vůbec může pod viadukt. V životě se to nezkoušelo, jestli se tam vůbec vejde.
No co, troška vzrušení a vyprošťování zbytků trolejbusu k jízdence zdarma...

573
04 bře 2006 12:01
Starý Lískovec
Sanosem jsem jel já a ten odjížděl z České v 16:00. Kdo s ním nejel, přišel o parádní manévry při předjíždění trolejbusu ve smyčce Šlapanice. Ve vozovně Slatina se za nás připojil historický 14Tr, o který byl velmi malý zájem, a proto si "oba" cestující na České přesedli k nám a kolem zimáku jel jenom Sanos. Pod viadukt jsme se vešli bez problému. Odbočení u zimáku jsme jeli samospádem se staženými sběrači. Cesta trvala 2 hodiny a parádně jsem si to užil. 8-)

6620
mauricio: Proč to sem nikdo nenapsal? Bych moh jet v 17:00.

3988
25 led 2006 16:11
všudezdejší
A vešel, neb Sanos byl viděn na Vlárské....

9986
15 led 2005 23:41
kuba píše:
Chtěl jsem jet hvězdicovkou v 17:30, škoda, že ji zrušili. :-(

hm o tom se vědělo tak týden dopředu, že se zruší

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5842 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 234  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata