Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 334 z 413    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 413  Další
Autor Zpráva
470
01 zář 2005 23:14
mauricio píše:
nj, sem si toho névšiml...

tak proto jsem viděl mezi 20:00 až 21:00 na České jela Režíjně 010/02. byla to T3R

9986
15 led 2005 23:41
ds píše:
rezijne, mrkni do vyluk....

nj, sem si toho névšiml...

9306
10 čer 2004 11:19
Dotycna vyhybka byla pokud vim vypnuta a zaklinovana

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
rezijne, mrkni do vyluk....

9986
manil píše:
Dnes se desítky po celý den točily na Mendlově náměstí, na svou trasu vyjížděly se zpožděním až 5 minut. Důvodem je pravděpodobně poškozená srdcovka při vjezdu do smyčky nové sady po včerejším vykolejení.

jezdili tam s lidma nebo režijně?

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
manil píše:
Dnes se desítky po celý den točily na Mendlově náměstí, na svou trasu vyjížděly se zpožděním až 5 minut. Důvodem je pravděpodobně poškozená srdcovka při vjezdu do smyčky nové sady po včerejším vykolejení.

Jsem si řikal že jsem viděl plno 10 jet směr Hybešova

11624
07 bře 2005 23:57
Brno

9986
Izzy píše:
Ad mendlman: je tedy videt ze onen clovek ktery vystoupil a spechal by byl takovemu Kajovi DESNE vdecny za to ze jede nacas...a tak to je bohuzel s naprostou vetsinou lidi...
jenže toto je to co kája prostě nedokáže (nechce) pochopit

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
Ad mendlman: je tedy videt ze onen clovek ktery vystoupil a spechal by byl takovemu Kajovi DESNE vdecny za to ze jede nacas...a tak to je bohuzel s naprostou vetsinou lidi...

73
30 čer 2005 15:46
Jinak k Praze: Včera jsem se z ní vrátil,byl jsem tam 3 dny a často jsem využíval MHD,hlavně tramvaje. Vyvodil jsem z toho,že v Praze asi museli také mít nějakého Káju,protože dost často se stávalo,že řidiči jeli velice pomalu (tím myslím opravdu pomalu - asi tak 2-5 km/h!)a nebo stáli dost dlouhou dobu na zastávkách.... A zvlášť se to projevilo při večerní jízdě z Hradu tramvají d-23,kdy řidič jel velice pomalu - což bylo zajímavé sledovat hlavně v jedné docela ostré zatáčce,kdy se v ní řidič málem zastavil a také dost extrémně zdržoval provoz,jen aby dodržel jízdní řád... Nebo například na Libeňském mostě stála jedna souprava tak dlouho,že v A voze to jeden člověk už nevydržel,vystoupil z tramvaje a šel pěšky (taky hodně nadával,asi spěchal) a lidé z B vozu už začali vykukovat ze dveří,co že se to stalo,proč řidič nejede; a když konečně řidič zavřel dveře a chtěl jet, skřípnul jednomu z vykukukjících hlavu mezi dveřmi...

3221
blekfild
sleduje, ale jen "pro vývoj zpoždění" :wink: . Jakmile zpoždění přesáhne minutu, píše stížnost. Divím se že s touto důsledností šel do školství a ne k armádě....

ds: ale Kája tady někde psal, že podjetí do 1 minuty nesleduje..

I když jak nad tím teď přemýšlím, ono to bude možná tím, že já jízdní řád nějak přesně nesleduju (u svých hodinek stejně můžu garantovat tak +- 2 minuty...). Takže nic, no... :-|

3221
blekfild
však kdo mluvil o výrazném podjíždění? karlíček si sleduje i minutku, což v praze zase tak výjimečné není, vzhledem k tomu, že hodně linek má jízdní dobu blízkou hodině. V Praze jsem taky dost často a řel bych že s Brnem je toto +/- stejné. Ono to ani jinak nejde....

Úplně klidně právě ne, já se v Praze vyskytuju poměrně často, i večer nebo o víkendech, a nějakého výrazného podjíždění jř jsem si rozhodně nevšiml (to jsem si ostatně nevšiml ani v Brně).

3221
blekfild
pd : ve špičce ne, ale večer nebo o víkendu úplně klidně. V Praze systém Doris hlídá pouze vybrané zastávky....

logitech911 píše:
Kájo, ještě jedna rada, na tento nápad mne přivedl Izzy, zkus si nědky zajet do Prahy a jezdit celej den (ne metrem) po Praze a zapisovat si nedodržování jízdního řádu. Nebude ti stačit blok a nebudeš stíhat zapisovat a když se pokusiš nějakýmu řidičovi domluvit, tak teprve poznáš, co znamená dostat klackem od vexlu na budku! :!: V Praze totiž nejseš v Brně :wink: Nebo jak již tady bylo řečeno, tak zkus jít po studiu k DP a začít dodržovat JŘ nejlépe na nádraží. 8-)

No to sis pěkně naběhl :wink: V Praze u tramvají bys do blok na podjetí moc nevyužil.

2824
01 úno 2006 10:39
Pvvs: presne tak , mas pravdu, ja to Kajovi psal nekolikrat ale neuveritelnym zpusobem to ignoruje, treba na tebe bude reagovat, ale neverim tomu, to ze nemuze zdrzovat zbytecne pomalopu jizdou provoz proste nechape

9306
10 čer 2004 11:19
Kája píše:
PvvS: "Jak to budete resit v provozu, kde nesmi vozidlo zdrzovat provoz? Nebo na nacestne zastavce s vice linkami ?" - Jel bych tak, abych na takovou zastávku nepřijel zbytečně brzo, abych hned po odbavení cestujících mohl jet dále.

Vozidlo nesmi zdrzovat ani pomalou jizdou. Chtelo by to znat prvne pravidla silnicniho provozu. Navic pokud je za ridicem dalsi vuz, musi jet , nemuze se loudat .

888
21 led 2006 12:26
Kájo, ještě jedna rada, na tento nápad mne přivedl Izzy, zkus si nědky zajet do Prahy a jezdit celej den (ne metrem) po Praze a zapisovat si nedodržování jízdního řádu. Nebude ti stačit blok a nebudeš stíhat zapisovat a když se pokusiš nějakýmu řidičovi domluvit, tak teprve poznáš, co znamená dostat klackem od vexlu na budku! :!: V Praze totiž nejseš v Brně :wink: Nebo jak již tady bylo řečeno, tak zkus jít po studiu k DP a začít dodržovat JŘ nejlépe na nádraží. 8-)

1378
26 úno 2005 04:51
Brno soukromně / Ostrava studijně
Kájo neberte to osobně ale na Vaše stížnosti už nikdo není na DP zvědavej a kámošovi ne kterého nedávno přišla stížnost nemá ani zápis v kartě řidiče neboť mu na výpravně bylo řečeno ať si z toho nic nedělá. Jo a pokud budou posílány stížnosti na spoje jedoucí Z/DO vozoven může se také stát že VŠECHNY tyto spoje klíďo píďo budou jezdit REŽIJNĚ takže by se z Vaší strany rozhodně jednalo o zlepšení...prosím Vás o racionální zamyšlení se nad sebou, neboť kolejová MHD v tak velkém městě jako je Brno je velice dynamická a nelze bohužel jezdit na čas ať by ste se snažil jakkoliv...pokud byste chytil třeba na d-4 z Náměstí míru zelenou vlnu a měl na NS nebo Hl.N +2 čekal byste i kdyby za Vámi čekaly další vozy které třeba mají sekeru? Já být v tom voze za Vámí půjdu Vám domluvit s baldou v ruce páč intervaly sou tak našlapané že není možné si kdekoliv dovolit stát a srovnat čas...a tak doufám že si to uvědomíte i Vy neboť mě opravdu nevadí když mi ujede vůz do vozovny navíc pokud za 10min jede pravidelná noční linka...

76
08 zář 2005 16:45
PvvS: "V jinem tematu jste zde tvrdil ze jiz ucite." - Studium a učení se vzájemně nevylučuje.
PvvS: "Jak to budete resit v provozu, kde nesmi vozidlo zdrzovat provoz? Nebo na nacestne zastavce s vice linkami ?" - Jel bych tak, abych na takovou zastávku nepřijel zbytečně brzo, abych hned po odbavení cestujících mohl jet dále.
PvvS: "Diky za reklamu .... "- Není zač.
Ives: "...stiznosti se pohybovaly i ve spicce kolem 25s!!!" - omyl, já opravdu podjetí pod minutu ignoruju. Ty časy 25s, 2s, 10s vznikají tím, že píšu vždy i ostatní zastávky, aby byl vidět vývoj zrychlení. Z Vojtové jede třeba napřed o 25s, ale ze Švermové už o minutu a půl - tu zastávku s největším náskokem vždy zvýrazňuji tučně. Paní Singerová toto může potvrdit.

Děkuji jinak všem, kteří zde mluvili vždy slušně, zvláště PvvS, Veruschovi, logitech911, a dalším. Velice si vážím, když někdo dokáže vést diskuzi bez slovních útoků. S panem Veruschou a logitech911 souhlasím, že jsou v životě problémy daleko závažnějšího charakteru.

d-8 si nevybírám záměrně, ani večerní časy, ani nic jiného, prostě je to linka, se kterou jezdím nejčastěji. Nesedávám u zastávek a nezapisuju si časy všech tramvají. Prostě jen 2x denně jedu z Lískovce na hlavák a zase zpět (protože tam mám povinnosti, nejezdím jen tak se projet kvůli buzerování řidičů). Až budu bydlet v jiné části města, tak zas budu jezdit jinou linkou, a co se bude dít na d-8, o to se budou muset starat jiní.

V začátcích před rokem jsem se snažil vždycky řidičům domluvit osobně, asi 4x. Při náskoku 2,5 minuty ze Švermové jejich reakce byly povětšinou zlehčující, že o ničem nevědí, že podle jakých hodinek jsem to zjistil, ať se starám o sebe, že on má práci. Přitom stačilo jen říct - promiňte, příště si na to dám větší pozor. Nic víc, nic míň. Chci tím jen říct, že za stížnosti si řidiči můžou sami svým přístupem k tomu, kdo se je snažil osobně pouze slovně upozornit na to, že něco nebylo v pořádku. Kdyby tehdy řekli "promiňte, příště si na to dám pozor", nebyly by žádné stížnosti.

Ale já přece vůbec neříkám, aby Kája odsud byl nějak vyhazován, pánové asi špatně čtete - jenom chci, aby se věnoval něčemu smysluplnějšímu a prostě už těch neustálých stížností nechal. Bohužel mě nenapadá nic jiného než se mu to pokusit vysvětlit na tolika řádcích.

312
22 led 2006 19:31
Brno
¨kdyby od sad (sad=anklicky smutný na 99,9%) kája vypadl tak by mi respektive nám všem spadl né šutr ale balvan ze srdce kájo :twisted: :twisted:

1870
05 lis 2005 19:50
Dan píše:
Kájo:Až se nás na něco budeš ptát nebo psát tady se už asi nenajde nikdo kdo by ti odpověděl
Už by se to mohlo řešit v problémech s forem

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10302 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 413  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata