Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 15 z 209    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 209  Další
Autor Zpráva
2824
01 úno 2006 10:39
A já jsem si říkal co tam šibují s těma RT6tkama, jel jsem kousek ND na Hudcovu za linku 70 a viděl jsem posunovat 1802 za ni nakuplovaná 1803,, škoda, že jsem neměl foťák, co to bylo za akci a proč se to konalo?

100
08 říj 2013 23:05
Krásná fotka . Jen škoda že na té 1804 je tak hrozně vidět vytěžování

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Beztak je to na obal katalogu pro poláky :-(

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Tak tohle je luxus. Všechny 4 RT6 údajně dnes vyfoceny v Medlánkách hezky srovnané vedle sebe :-) Škoda, že je to dost možná jeden z posledních podobných pohledů.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Ondra K. píše:
Všude zuří kalamita, ale stroj 1803 se pořád drží. :D Trochu mi to připomíná zkušebky 1802 po kompletaci. Jak kdyby pro ty mašiny platilo čím hůř, tím líp. :wink:

To je pravda. Když najížděla 5000 km bez cestujících po nocích, tak ji dispečink nejedenkrát použil k protažení námrazy na nějakém krizovém úseku. A projela bez problému. :)

329
18 pro 2008 21:18
Stochov okr.Kladno
ReZ: :applause:

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Aspoň je vidět, jaký je to držák. Když chce. A byla by škoda je zatracovat a zbavovat se jich. Jen holt holky měly smůlu na dobu, kdy nebyly, díky krachu ČKD, dovedeny k dokonalosti a odstraněny jejich dětské nemoci.

Moderátor
6180
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Všude zuří kalamita, ale stroj 1803 se pořád drží. :D Trochu mi to připomíná zkušebky 1802 po kompletaci. Jak kdyby pro ty mašiny platilo čím hůř, tím líp. :wink:

"fejsbůk" BMHD.cz

11624
07 bře 2005 23:57
Brno
Není tomu tak. 1802 má vadný motor, který se již opravuje.

1899
01 srp 2006 14:13
Bezkov
Nevíte, proč stojí 1802?
Dle vypravenosti to vypadá tak, že na její úkor byla zprovozněna 1803.

655
05 zář 2007 11:06
Brno
Jako celkem odvaha se s ní vydat na tuto cestu. Vzhledem k tomu, jak jede na kluzkým povrchu a že to tam klouzat začíná, tak bych tam s ní nejel. Pokud by byla nucena zastavit v půlce, popř. nedej bůh zdechla, tak nevím, jak by si s tím následující K2 poradila.

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
Robert píše:
Před pár lety denní chléb, dnes šotouši zvažují sebevraždu. Pěkné. :-)

No tak to zase ne, že, ale člověk se tu pohybuje takřka denně a porád jenom K2P, do toho nějaký to eRko a pak tohle. Holt to chce mít pořádnou kliku :-)

4738
BRONX
Denní chléb? A nejezdila tenkrát d-4 na Mendlák?

7334
27 úno 2010 07:40
Před pár lety denní chléb, dnes šotouši zvažují sebevraždu. Pěkné. :-)

3984
25 led 2006 16:11
všudezdejší
k.ondra89 píše:
Netradiční návštěva na Údolní. :-)

No to si děláš kozy? Taková vzácná návštěva na náměstí Míru a já to takhle prodrbu! ](*,) #-o

2965
tam, kde mám postýlku...
Jj. Mě trochu zmátl čas příspěvku. Takže máme ve vypravenosti chybku. Ráno na 26/9 bylo zcela jistě něco jiného.

Moderátor
6180
Juliánov
Bylo to jak říká Fafner. Dopoledne byla na zkušebce, a na linku jela až potom.

"fejsbůk" BMHD.cz

3342
21 led 2011 14:19
Odpoledne na d-x9 byla, ráno ještě ne.

2965
tam, kde mám postýlku...
Copak tam dělala? Neměla jezdit na d-x9? Vždyť já se s ní mezi hlavasem a Svoboďákem kolem 16:30 svezl. A vypravenost mi to potvrdila. Jsem z toho voľaký zmatený...

Moderátor
6180
Juliánov
Netradiční návštěva na Údolní. :-)

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

"fejsbůk" BMHD.cz

54
08 srp 2007 13:59
IvanM píše:
Nevím, jak to přesně bylo a je. Více-méně jsem svůj názor na tyto vozy podal vtipně, nevázaně... (taky jsem narážel na to, jak před nějakou dobu přetahovali nějaké odstavené vozy kvůli místu z jedné vozovny do druhé)...
Každopádně říkám, že prostě nemá cenu pořád dokola opravovat vozy, které jsou evidentně od základu vadné. To přece nemůže být pořád jedna a ta samá závada, když jsou odstaveny už asi po dvacáté... To už musí být vyměněna nadpoloviční většina důležitých dílů. Což pravděpodobně je finančně nevýhodné. Za tu cenu už mohli mít přinejmenším novou LF2ku...

Někdo se tu oháněl tím, že jedna z RT6 jezdila nějakou dobu bez jediné závady. To je sice úžasné, že každou směnu dojezdila bez výměny po dobu např. 2 měsíců. Ale k čemu je to platné, když jezdí 2 měsíce sice v pohodě, ale potom je rok a půl odstavena. Potom dalšího půl roku poletuje na zkušebních jízdách, které taky něco stojí (proud, řidič apod.). A takhle je to pořád dokola. Já osobně jsem ji potkal na zkušebce celkem víckrát než na lince s cestujícími....

Nejsem těmto vozům přátelsky nakloněn... Je to prostě vadný krám. Navíc, jakýsi divný chaotický interiér. Pro cestujícího-nešotouše žádné extra kvalitní svezení.. To mnohem víc fandím K3kám. Sice taky značně nespolehlivé vozy, ale na druhou stranu perfektní pro cestující. Komfortní, krásně prostorné, poměrně tiché. Systematicky a sympaticky poskládaný interiér. Za sebe říkám, poslední šance pro RT6 měla padnout v roce 2009, kdy byly zprovozněny po 10leté odstávce. Pokud vykazovaly i po opravě poruchovost, měly být ihned prodány všechny 4. Poté bych pozornost věnoval už jen vyřešení problému s K3. Pokud by i po vyřešení problému s kloubem vykazovaly poruchovost, naložil bych s nimi stejně jako s RT6. Prostě vynakládat úsilí a finance pořád dokola na opravy jedněch a samých vozů je tak trochu jak nošení dříví do lesa...

Zajisté máte ke svému tvrzení konkrétní relevantní informace, jako konkrétní čísla, data, údaje, jako např.kolik jaká oprava stála, jaké závady se vyskytují, proč jistý vůz stál rok a půl v dílnách apod. A taky nám rád prozradíte co konkrétního je na vozidle "od základu vadné". Je to tak? Ano? Nebo se mýlím a vaříte tu z vody? Tak?

1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
Ok ;-)
Radši toho slovíčkaření necháme...

4738
BRONX
V tom případě jsi ale slovo "spolehlivé" použil špatně.

1291
19 lis 2010 14:53
Cocktown
mh píše:
Spolehlivé asi jako ty RT6.

Špatně jsi tomu porozuměl. Slovem "spolehlivé" jsem měl na mysli to, že jezdí oproti RT6 obě dvě (1752, 1754) už skoro dva roky PRAVIDELNĚ v provozu.

2824
01 úno 2006 10:39
Alanis: kdyby si to mysleli, nekoupily by ty Prazsky...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5202 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 209  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata