Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 2 z 25    Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Další
Autor Zpráva

2655
13 črc 2009 13:42
Že by bydlel v paneláku? No je to možné. Asi mám od někoho špatné informace. Tím spíš ale nechápu, proč tu šalinu blokuje.

3726
28 úno 2006 19:00
xxx píše:
Vzhledem k tomu, že pan starosta bydlí na Seifertově a zastavovalo by mu to přímo před domem a dělalo randál, tak dokud bude naživu, tak se ta trať prostě nepostaví. On radši bude ve Štefánikově čtvrti přestupovat na 46 (jednou jsem ho vezl). Jo! A ještě se ptal sousedů. Ti tam tu šalinu prý taky nechcou.

Ale tak aspoň ta trolejbusová trať by nebyla od věci, ať se může zrušit 46. Jen nevím, jak by to bylo řešené intervalově na 25/26.

Starosta bydlí na Ježkové. A to ve vchodě nejdál od Seifertovy. Vím to, protože v něm bydlím taky.

2655
Vzhledem k tomu, že pan starosta bydlí na Seifertově a zastavovalo by mu to přímo před domem a dělalo randál, tak dokud bude naživu, tak se ta trať prostě nepostaví. On radši bude ve Štefánikově čtvrti přestupovat na 46 (jednou jsem ho vezl). Jo! A ještě se ptal sousedů. Ti tam tu šalinu prý taky nechcou.

Ale tak aspoň ta trolejbusová trať by nebyla od věci, ať se může zrušit 46. Jen nevím, jak by to bylo řešené intervalově na 25/26.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
xxx píše:
No to se ale mělo udělat před výlukou na Tomkáču. Pro Lesnou by jinak byla nejlepší šalina na Haškovu.

To bychom asi chtěli všichni, ale jistý pan starosta bude nadávat na to, že by to znamenalo PHSky, pokácení mnoha stromů a bla bla. Chybou však podle mě pořád je to, že na jednom veřejném projednávání prodloužení tramvaje na Lesnou DPMB nepřinesl žádné větší technické podklady pro řešení tratě, abychom se mohli seznámit s tím, co by se muselo obětovat atp.

Můj nový web o severním okolí Brna

3345
13 lis 2004 11:58
Ives píše:
1848 je zápůjčka nebo natrvalo do Medlánek?

Zápůjčka..

2655
No to se ale mělo udělat před výlukou na Tomkáču. Pro Lesnou by jinak byla nejlepší šalina na Haškovu.

3990
25 led 2006 16:11
všudezdejší
pepola píše:
Je to OT, ale velká škoda, že spadlo ze stolu to výběrko na kloubové parciály. Jedna ze dvou linek 25/26 mohla zajíždět až na Haškovu...

Pokud vím, v plánu to je, i když v případě Lesné je tam pořád otazník. Ale se stavbou standardní trolejbusové trasy, tedy včetně TV. Což je myslím pořád lepší varianta - pro takový provoz - než to jezdit baterkami.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
1848 je zápůjčka nebo natrvalo do Medlánek?

3726
Janatak píše:
Richie - u trolejbusů v brzké a hodně dohledné době dojezdí nemálo 21Tr, s tím, že se mají stavět nové tratě. Takže nových vozů bude potřeba.

Je to OT, ale velká škoda, že spadlo ze stolu to výběrko na kloubové parciály. Jedna ze dvou linek 25/26 mohla zajíždět až na Haškovu...

3990
všudezdejší
Richie - u trolejbusů v brzké a hodně dohledné době dojezdí nemálo 21Tr, s tím, že se mají stavět nové tratě. Takže nových vozů bude potřeba.

600
25 říj 2019 10:12
MartinV: Což o to, posun tu u šalin oproti minulosti je (ještě aby ne), ale to nic nemění na tom, že oproti trolejbusům a autobusům na 100% ani zdaleka nejsme.

6980
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Richie: určitě je co zlepšovat, např co se týče klimatizací, ale např. nízkopodlažnost až taková bída není. Několik linek je už komplet NP. Např. oproti stavu před 10 lety slušný posun.

1591
18 led 2009 10:06
No, já bych teda řekl že nejvíc je to potřeba u šalin, přece jenom autobusy a trolejbusy máme 100% nízkopodlažní, ale u šalin je to bída...

3990
všudezdejší
Co já vím, tak je snaha dp i města za vysoutěžené peníze nakoupit maximum vozů v rámci daných výběrek. Ovšem těch skupin vozů je celkem dost, z šalin 45T a Draci, u trolejbusů 32Tr a skládačky. U busů se taky rýsuje další nákup. Přitom nejde říct, že těchhle koupíme víc a tamtěch míň, ono nových vozů je potřeba tak nějak ve všech trakcích... :-k

822
25 led 2006 09:46
Mám informaci o pěti vozech v roce 2024, přičemž první skříně dorazí ještě letos. Pak je jen otázka, zde lze zbytek objednat v roce 2025.

2855
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Jakub S.: Janatak se ptal, kde to najde, ne jestli je tam konkrétně řečeno, kolik se odebere. Tak jsem odpověděl. Jinak s tebou souhlasím, že šlo jen o sliby a přání bez konkrétních čísel. Takže uvidíme v příštích letech, na co budou peníze. Letos možná ještě jeden kus, ale víc bych neočekával.

3098
29 srp 2009 19:30
Cracatit píše:
V podcastové řadě Cesty Zdopravy, tuším asi dva měsíce zpět, hledej v letních vydáních červenec/srpen.

To sice jo, ale to bylo jen přání. Prozatím jsem nezaznamenal, že by bylo zajištěno financování pro zbylé vozy nebo, že by bylo řečeno "zkompletujeme xy vozů".

3726
Ives píše:
dnes sem viděl na Pionýrské jak byla v soupravě s 1823

Absolvovala TBZ.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
pepola píše:
1850 stojí před ústředními dílnami s PTG na drátech.

dnes sem viděl na Pionýrské jak byla v soupravě s 1823

2855
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
V podcastové řadě Cesty Zdopravy, tuším asi dva měsíce zpět, hledej v letních vydáních červenec/srpen.

3990
všudezdejší
Kde je ten rozhovor k mání?

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
V rozhovoru pro zdopravy.cz Havránek tvrdil, že je zájem odebrat všech 41 kusů.

"fejsbůk" BMHD.cz

1792
04 bře 2012 23:26
Jak to s nima vlastně je? Budeme jich odebírat více, že jo?

3726
1850 stojí před ústředními dílnami s PTG na drátech.

400
05 lis 2007 18:35
Bystrc
Poslední dobou mám "štěstí" na zdechlé soupravy 2xEVO2. Ve středu odpoledne Nové Sady, včera ZOO, dnes ráno Ečerova. Někdy se je podařilo po pár minutách rozchodit, někdy ne. Na začátku května jsem touhle soupravou jel z Ečerky, jeli jsme krokem a cesta k ZOO nám trvala skoro čtvrt hodiny. Nakonec jsme museli vystoupit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 609 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata