Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 15 z 324    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 324  Další
Autor Zpráva
7351
27 úno 2010 07:40
Do vězení nešel, dostal podmínku, pokud vím.

2655
13 črc 2009 13:42
Zaplaťpánbůh! Protože přes tu pitomou zástěnu není nic vidět. Kvůli ní zbytečně přišla o život paní na Kolišti a řidič šel úplně zbytečně do vězení. Kdyby tam nebyla, tak by ji viděl.

Navíc když ty přední dveře jsou takto půlené, cestující nabývají dojmu, že v levé (z vnitřního pohledu pravé) půlce dveří mohou během jízdy stát, že řidiči stačí pro výhled ta pravá. Znám to z našich solarisů s brankou pro pokladnu, kde se každou chvíli někdo nachystá na výstup kilometr před zastávkou, chytne se svislého madla uprostřed dveřního prostoru a přímo před rušnou křižovatkou mi ukazuje svoje záda. Opravdu příjemné. Kdyby tam to svislé madlo nebylo, tak by se dotyčný držel madla vedle dveří a neměl by takovou tendenci se mi cpát do výhledu.

Nevím, co s tou oddělenou kabinou furt někteří mají. O výrazné snížení průchodnosti pro OOSPO ani nemluvím.

Ještě že aspoň v tomhle má naše vedení rozum.

2824
01 úno 2006 10:39
Trolejbusy Ostrava:
https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika ... d=40422569

Krásná oddělená kabina, tyto vídám na nových vozech v Ostravě, Olomoucí, Plzni a v mnoha dalších městech, bohužel DPMB tomu neni nakloněno.

28
02 lis 2018 22:27
Ostrava

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

6621
21 pro 2005 17:01
V Praze dnes poprvé vyjede historická tramvaj Tatra K2

822
25 led 2006 09:46
Na čem to vezli? Nevím, ale na takovou soupravu bych bus nenakládal.

9306
10 čer 2004 11:19
Díky moc.

145
09 kvě 2014 17:24
Nowy Dwór Mazowiecki
Doplňuji svůj včerejší příspěvek o nějaké oficiálnější informace: https://www.hzscr.cz/clanek/prevraceny- ... nCbgkxeMQY ;)

colt274: Ach tak, děkuji za doplnění! :) ... podle polepů to na nějakou předváděčku vypadá :)

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
Jsem si prakticky jistý, že jde o Heuliez GX137, ovšem kde se vzal v ČR netuším, není někde nějakej veletrh?

RT6N26 --> colt274

145
09 kvě 2014 17:24
Nowy Dwór Mazowiecki
PvvS: Mělo by jít o nehodu kamionu, přepravujícího na fotce viditelný autobus (nejsem schopen určit, co to je zač), pravděpodobně sjetí z vozovky do svodidel/ z krajnice. Víc k tomu bohužel nevím.

9306
10 čer 2004 11:19
Netuší někdo o co dneska šlo ? Kamoš mi poslal foto :

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

7351
27 úno 2010 07:40
Tolik to snad topit nebude. Ve vánoční T3 jsem celé kolo nevydržel.

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Auvajs! Tak v Olomouci už si se svým pozadím, které je až příliš citlivé na horko, asi nesednu. I ve staré T3 na vánoční lince jsem dokázal vydržet sotva jedno kolo. Tady to bude, předpokládám, dost podobné.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

6621
Vyhřívané sedačky testují v olomouckých tramvajích. Když se osvědčí, postupně je vymění ve všech vozech

6621
VIDEO AKTUÁLNĚ: Mezi Litvínovem a chemičkou vyjela první tramvaj! Cestující už se mohou těšit na svezení

6621
V Praze začala stavba další tramvajové trati. Úsek do Slivence bude hotový letos

28
02 lis 2018 22:27
https://youtu.be/OHVYxTcWGso

457
24 lis 2017 11:40
Tak to se s hanbou přiznávám, že to nedělám.

2856
23 říj 2012 11:06
na křížení trolejbusu 25 s devítkou
Úplně stejně závažnej problém je, že se lidi v regionálkách a dálkovce nepřipoutají, i když sedačky mají pás a lidi tím pádem mají povinnost ten pás použít. V osobáku je to napadne, v autobuse skoro nikdy. Umím si představit, když někdo sedí nahoře nad schody třeba v Crossu nebo Manu, jak při nouzovým brždění bez pásů vyletí dolů ke kočárkům...

457
24 lis 2017 11:40
No tam bych řekl, že taky panuje nevědomost, ti lidi nechápou, proč je důležité aby byl kočárek zrovna tam co oni a ne jinde. Ale že tohle třeba jsem neslyšel, že by řidič (kdyby si toho náhodou všiml - jasné že tento prostor primárně nekontroluje) na to nějak reagoval. Třeba i nějaká přednastavená hláška v plaubním počítači by se hodila.
Ono je to docela závažná tématika, které s e moc lidí nevěnuje. Pravděpodobnost, že se něco stane je malá, ale následky by mohli být fatální. Nouzový brždění jsem zažil, stačilo , že sem se držel trochu ze šikma a jak mě to v zádek "proplo", nic příjemnýho. Když pak vidím kočárek na štorc s dětskem a bez zarážky po směru jízdy, tak si dokážu představit, co by se mohlo stát, ale nesjem typ člověka, kterej má potřebu poučovat lidi kolem. To chce nějakou osvětu, občasné video v "televizy" po stropem se zatím minulo účinkem.

Ondra K. píše:
Část cestujících s kočárky to neví, nebo ignoruje, o tom není sporu. Nicméně, i mě se několikrát stalo, že ostatní cestující prostě odmítli plošinu pro kočárek uvolnit. Pak člověk nemůže korektně zaparkovat, i kdyby chtěl.

6621
Řidič vykázal ženu s kočárkem z autobusu, zaměstnavatel se ho zastal

Citace:
Nedošlo k žádnému protiprávnímu jednání,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina s tím, že ženy s kočárkem porušily přepravní řád, na který policie nemá žádný vliv. Jedná se totiž o soukromou společnost.
„Kdyby se stala dopravní nehoda, jeden z kočárků by to mohl nějakým způsobem odnést. Omezení na počtu je z důvodu bezpečnosti. Prostor je určen pouze pro jeden kočárek, to se paní nelíbilo. Pro nás jako pro policii ale k žádnému protiprávnímu jednání nedošlo,“ doplnil.
Podle Hrdiny navíc Lucie Ch. nepodala žádné oznámení, policie se situací tudíž dále nezabývá.

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
mnadenicek píše:
Jedna věc je počet kočárků a druhá jejich umístění. Kolikrát mě fascinuje, že lidi neumí kočárek (i třeba jeden jedinej) v šalině či busu bezpečně zaparkovat akdyž to vidím tak trnu, jestli třeba šalina nebude kvůli něčemu muset nouzově brzdit, to by pak kočárek i s obsahem letěl. Do toho jsem nikdy neviděl, že by se řidič nějak angažoval a riziko je velký. U těch dalších kočárku (nad kapacitu) je pak otázka jestli jde nějak rozumně (bezpečně) umístit.
Čili neřešil bych ani tak počet jako způsob jejich zajištění.

Část cestujících s kočárky to neví, nebo ignoruje, o tom není sporu. Nicméně, i mě se několikrát stalo, že ostatní cestující prostě odmítli plošinu pro kočárek uvolnit. Pak člověk nemůže korektně zaparkovat, i kdyby chtěl.

"fejsbůk" BMHD.cz

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Zmeny v MHD: Od 13. februára sa v Bratislave celoplošne zavádzajú zastávky na znamenie a upravuje sa premávka vybraných liniek

Můj nový web o severním okolí Brna

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
XXX: No, právě u těch Karos byl problém, že přední dveře byly užší. U třídveřových Crosswayů jsou pak zase užší zadní dveře. A třeba u SOR BN10,5 jsou užší jak přední, tak i zadní. A takové věci pak lidi naučí chodit doprostřed. Bohužel, no.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

1661
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Mouka: nemluvil jsem o pokutě, ale o vyloučení z přepravy.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8087 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 324  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata