Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Pravidla fóra

Toto fórum není oficiálním fórem Dopravního podniku města Brna ani jiného dopravce. Své stížnosti a podněty tedy směrujte na oficiální stránky DPMB nebo IDSJMK

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Stránka 1 z 1   
Autor Zpráva
1
18 led 2015 21:43
dobry den vi dělate u dpmb ja sem malej kluk jemy 12 let a chcu vas po prosit esi bystemy za 100kč neprodala svetr a mikinu dpmb
informujte my zpravou na forum

3345
13 lis 2004 11:58
No, ta analogie tu docela je. Rozdíl je spíš v tom, jak se lidi chovají při anonymní komunikaci přes internet a jak tváří v tvář, že...

3757
08 čer 2005 23:12
Tak jestli si na tom netu někdo nakliká IDS nebo BMHD se asi nedá srovnávat s tím, jestli se někdo v terénu zeptá řidiče nebo bude hledat knihkupectví.

Jo, a prosím vás, v kolik mi jede z Bohunic nejbližší šestka do centra?

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
- "Dobrý den, kudy se prosím dostanu k hlavnímu nádraží?"
- "Si kupte mapu, tam to všechno máte."

Děkuji všem za pomoc, Ti které jsem svým dotazem snad obtěžovala se nehodlám omlouvat, myslím, že od toho zde toto fórum je.
Přeji všem krásný den a příjemný nadcházející víkend.
Š. :-)

3098
29 srp 2009 19:30
Taky nechápu proč se tady Rorschach a b1 "čertí." Člověk se slušně zeptal, tak snad slušně odpovím! Nebo vás to rodiče neučili?

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
pozitivní na tom je to, že se kvůli jednomu dotazu neregistroval...

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Někdo se holt raději zeptá.

3757
08 čer 2005 23:12
Všechny zde uvedené informace se ovšem dají najít na webu IDS

609
24 čer 2005 20:56
Co se týká linek do Rosic, záleží na tom kam přesně do Rosic jedete. Linka 406 Rosice jenom trochu "olízne" (obsluhuje vlastně jen sídliště Husova čtvrť) a vlak zastavuje ve spodní části města (u těstáren). Linka 405 obsluhue to samé jako 406 + projíždí poblíž náměstí a obsluhuje také místní část Kamínky.

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
Návštěvník: Je to přesně jak píše stuřík, postačí cvaknout (už při nástupu do vlaku/busu v Brně!) dvouzónovou jízdenku na 15/45 minut za 20,- (netřeba tu dražší za 25-). Spolu s šalinkartou to dá jakoby jízdenku na 4 zóny. ;-)

Rorschach: Nevím, proč odkazujete na Idos, když je z dotazu zřejmé, že dotaz je na něco jiného, na co Idos opravdu neodpoví. Idos je sice proflákej, ale ne vždy vám nabídne tu nejlepší cestu. Popravdě mám na všechny plánovače/vyhledávače cesty averzi, programům nevěřím a všechno plánuju sám. Vždy mě dokáže vytočit, když někdo slovy "jízdní řád" nazývá vyhledávač spojení. Ale tento názor nikomu samozřejmě nevnucuju.
A na řidiče busů se rozhodně nespoléhejte, ti vám nejlepší cestu nevymyslí. Popravdě snad ani neznám řidiče, který by znal jízdní řád linky, co sám jezdí. Kamarádka má nedávný zážitek s řidičem 104, kterému nestačil požadavek "prosím do Laa, ale tady mám šalinkartu na zóny 100+101". Chtěl po ní vědět, na kolik zón to přesně chce, prý jen z principu, že toto musí vědět každý cestující při nástupu. Po menší hádce jí však správnou jízdenku bez problému vydal. :-k

125
06 srp 2013 22:29
www.idos.cz a on je tak šikovný, že napíše i cenu jízdenky a podle toho se to dá koupit. Případně u ČD stačí říct odkud kam a vydají jízdenku a to samé řidič busu.

3098
29 srp 2009 19:30
Jsou to dvě zóny navíc, budete tedy potřebovat si cvaknou dvouzónovou jízdenku. Pro cestu do Rosic se nabízí využít vlak linky S4 z Hlavního nádraží nebo regionálních autobusů linek 405 a 406 z Mendlova náměstí (záleží kam přesně v Rosicích potřebujete).

Dobrý den, poradí mi někdo, jak se nejlépe dostanu z Brna do Rosic u Brna a jakou jízdenku si musím koupit ? Je to 1 zóna navíc, nebo 2 ? Mám šalinkartu na zóny 100+101.

Děkuji.

Moc děkuji za rady, moc jste mi pomohli a usnadnili cestování. Ještě jednou díky a přeji Vám do Nového roku hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. Marie

9306
10 čer 2004 11:19
Mozna skusit vyuzit http://www.dpmb.cz/asistent.asp

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
doporučuji využít tohoto vyhledání, symbol vozíčku u čísla linky značí garantovaný nízkopodlažní spoj. bohužel z Hlavního nádraží je nejlepší dopravit se podchodem na Úzkou pěšky, popřípadě z Hlavního nádraží jet tramvají linky 9 jednu zastávku na Úzkou a přejít tam na zastávku linky 49, nebo cestovat dále až do Komárova a tam opět přejít na zastávku linky 49.

http://jizdnirady.idnes.cz/brno/spojeni/

stačí zadat Hlavní nádraří -> Modřice Žižkova

Prosím o pomoc při zjištění MHD v Brně. Přijedu na hlavní vlakové nádraží v Brně, takže bych potřebovala zjistit nějaké nástupní místo poblíž, a potřebuji se dostat do Modřic na Žižkovu ulici. Jsem tělesně postižena, takže daleko nedojdu a podařilo se mi najít jen bus.č.49, ale není mi jasné odkud vyjíždí a zda na Žižkové pravidelně staví. Jedná se o pracovní den.
Jestli mi někdo může poradit budu moc ráda a předem děkuji za pomoc, Marie.

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 18 ] 

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata