Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 18 z 37    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Další
Autor Zpráva
9986
15 led 2005 23:41
Slavnosti piva jsou samozřejmě svým umístěním a svými návštěvníky taky problém, stejně tak vánoční, velikonoční a jiné trhy. Dřív to bývalo na Radnické ulici (piva) nebo na Zelňáku (trhy), předpokládám, že po rekonstrukci se to tam zase vrátí. Teoreticky i na Moraváku by něco mohlo být.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Obíhání Masarykova okruhu tu bylo minulý týden. Bohužel jsem se o akci dozvěděl pozdě, tak jsem neběžel.

A co třeba slavnosti piva? Pokud vím, tak se jich ty pravidelně účastníš. Tak si di ty maniaku a aktivisto pít třeba do Modřic a neomezuj nám tu každoročně svojí zálibou MHD v centru...

9986
IvanM si to zaslouží za úplně jiné věci, než za to, že nazval mcezu kreténem. Za to si měli oba zúčastnění dát přes rypáček v hospodě a netahat to sem.

Do práce chodí v sobotu spousta lidí a kolem 13h bývá mnohdy střídání směn. Nebo si myslíš, mcezo, že sobota je od slova nic nedělat? To bohužel není ani neděle. Ne každý má takovou pracovní dobu jako ty.

Rozhodně nikomu nezávidím žádné zajímavé záliby ani to, že někdo dělá něco pro sebe. Ale proč si třeba třikrát neoběhnete masarykův okruh (aspoň by k něčemu byl) nebo nehledáte v lese houby, proč s tím musíte otravovat civilisty?

2485
19 dub 2009 12:06
Brno
Osobně mi to v sobotu přišlo vhod, cestoval jsem z Řeček na Šilingrák, a schválně jsem počkal na zahájení výluk, abych nemusel přestupovat. sarcastic
A jinak jsem rád, že jsem neobyčejnej neb i já mnohdy cestuji o víkendu mezi 11 - 13 hodinou do/z práce.

Moje fotogalerie s dopravní tématikou.

4738
BRONX
Mauricio píše:
nicméně nutno si uvědomit, že běžného člověka absolutně nezajímá, že teď půl dne budou nějací maniaci porovnávající si velikost pipíška organizovat všem ostatním život, tohoto člověka zajímá, proč přišel do práce o půl hodiny později a proč musí být omezen aktivistama

Teda, pokud běžný člověk (tipoval bych, že běžný člověk = většina populace) musí v sobotu mezi 11 a 13h do práce, tak žiju asi v nějakém úplně jiném světě.

Také by mě zajímalo, jestli jsou podle tebe všichni účastníci závodu "neběžní". Co potom jsou? Jsou to nadlidi a maniaci? Cítím jen zášť a závist. Nevím proč. Snad jen typická vlastnost českého připosránka, který ostatním závidí, že mají nějakou zajímavou zálibu a že zatímco on seděl doma a nic nedělal, oni měli skvělou sobotu a ještě udělali něco pro sebe.

2776
07 kvě 2008 20:25
Čebín
mraku a nikdo tu nezmínil že ta finanční náhrada kterou zaplatili DP a vůbec všem kterých se to týká jde mimojiné i z peněz zůčastněných ...
startovné 500 neni zrovna málo ;-)
a tohle tu bylo už před změnou vedení města. A jak doufám bude i příští rok.

Připouštím že ban pana IvanaM je přehnané ale zasloužil si to ;-)

9986
Je pochopitelné, že mají teď tyto akce zelenou, když městu vládnou aktivisté s batohama na zádech, nicméně nutno si uvědomit, že běžného člověka absolutně nezajímá, že teď půl dne budou nějací maniaci porovnávající si velikost pipíška organizovat všem ostatním život, tohoto člověka zajímá, proč přišel do práce o půl hodiny později a proč musí být omezen aktivistama (na druhou stranu pozitivní je, že se tak podívá do míst, kam se jinak nepodívá, protože musí maniaky obcházet zapadlýma uličkama). To je jak s těma cyklopruhama. Nápad dobrej, provedení brněnský a ve výsledku jsou ##MLUVÍM SPROSTĚ## i samotní účastníci akce. Vrcholem tohoto byla nedávná akce "noční běh brnem" spojená ještě s nějakým nesmyslným dobročinnovstvím, která byla tak tragicky zorganizovaná, že to překvapilo i samotné závodníky.

Takže je to tak, jak říká IvanM (mimochodem jeho zabanování mi přijde v této věci dost přehnané) a ještě bych vypíchl to, co psal Ondra K. - "Propagace města, sportu a třeba té cyklistiky je super, ale jakmile to přeroste v omezování jiných, tak si myslím, že je to špatně." Pod to bych se podepsal.

S pozdravem účastník antisportovních akcí "Půlmaraton za týden" a "Brnem zásadně pěšky"

P.S.: Očekávám BAN. Dávám tomu tak půl minuty, než to mceza otevře a než to dočte do konce první věty.

6973
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Ondra K.: např. v Paříži, pokud se nepletu, taková in-line jízda probíhá daleko častěji, než cyklojízdy v Brně. Ale jak dobře napsal B1, mají tam krtka.

3748
08 čer 2005 23:12
pepola píše:
Ty maratóny probíhají i v rozvinutých zemích, např. ve Vídni.
Tam je půlka Vídně uzavřena a chce někdo tvrdit, že jsou to taky kreténi??
Ale tam během toho jezdí metro.

4738
BRONX
Kdyby byla od dopravy odříznutá půlka Brna. Ale tady byla omezení pouze krátkou dobu a v relativně malém množství. Na trati byly stovky lidí a fandily a povzbuzovaly. Skvělá akce na skvělém místě a užil jsem si každý kilometr. A závistiví ukřivděnci jako IvanM mi to nezkazí.

Moderátor
6179
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Tak, Ivan to se svou reakcí přehnal, o tom nic. Nicméně, ty negativní reakce celkem chápu, a úplně přehlížet je nejde. Takových závodů, cyklojízd, inline jízd a podobně je každoročně několik, tak se nelze divit, že postupem času si člověk, nezaujatý podobnými kratochvílemi, začne říkat jestli by si fakt nemohli blbnout někde jinde a neotravovat ostatním lidem život.

Propagace města, sportu a třeba té cyklistiky je super, ale jakmile to přeroste v omezování jiných, tak si myslím, že je to špatně a místo pozitivní reklamy, je z toho akorát medvědí služba. Blbé je, že právě tohle si většina různých organizátorů a fanatických zastánců kdečeho prostě neuvědomuje, a pak se hrozně diví.

"fejsbůk" BMHD.cz

6973
Žlutý kopec
Je to společenská, veřejná akce ve městě. Přece je blbost chtít, aby se ve městě nic neorganizovalo, bo to vždy něco naruší. Naopak je to krok na chvíli se vymanit ze stereotypu.
Ale chápu, že s tím souvisí, že se člověk musí mimořádně podívat, co kde pojede, bo jeho pravidelný spoj bude odkloněný.

3724
28 úno 2006 19:00
Ty maratóny probíhají i v rozvinutých zemích, např. ve Vídni.
Tam je půlka Vídně uzavřena a chce někdo tvrdit, že jsou to taky kreténi??

2485
Brno
Diskuze o půlmaratonu pročištěna a přesunuta do plkání o ničem. Uživateli IvanM bylo uděleno varování za vugarismy a urážky. - z činnosti moderátorů.

Tohle je slabé, osobně navrhuji jako trest pro Ivana měsíční nucené cestování pouze vozy 7390, 1090 a 3214.

2776
07 kvě 2008 20:25
Čebín
IvanM píše:
Nemůžou. Oni kreténi musí demonstrativně ochromit dopravu přes půl města. Stejně tak cyklistické závody na Husově a podobné výmysly. Čím více dopravních omezení si jejich akce vyžádá, tím lépe. Takhle zřejmě uvažují...

Tak pozor!!!
kreténi jak jsi je označil to nejsou ...
A mimochodem ty lidi co si to střihli vážně upřímně obdivuju - schválně za kolik by si ty dal těch 14,5 km ....

A jednou za rok to všichni přežijou a jestli s tím máš problém odcestuj na ten jeden den třeba do afriky !!!

Omlouvám se slušným a počestným lidem tohoto fóra ale Ivanem použité označení pro tyto lidi ma opravdu dožralo .....

6973
Žlutý kopec
IvanM: tyto akce se nějak chtějí také mediálně prezentaovat. Je otázkou, zda je to dobře, nebo špatně, ale i tímto způsobem o sobě dají vědět. Chtějí zkrátka udělat masovou akci. To si vyžádá řadu dopravních opatření a omezení, které s sebou nesou náklady, ty si ale zaplatí pořadatel dané akce.
Je to jednou za čas, navíc DP o tom informoval hodně dopředu. A bylo to jen na dvě hodiny. Chápu, pro někoho nepřekonatelný problém. My ostatní si třeba řeknem, že by nebylo špatný to příští rok zkusit jako běžec.

1404
02 črc 2011 14:08
Nemůžou. Oni kreténi musí demonstrativně ochromit dopravu přes půl města. Stejně tak cyklistické závody na Husově a podobné výmysly. Čím více dopravních omezení si jejich akce vyžádá, tím lépe. Takhle zřejmě uvažují...

2824
01 úno 2006 10:39
To já vždy nechápu proč kvůli nějakému maratonu zavřou a omezí půl Brna, totálně omezí tisíce lidí, zkomplikují dopravu a podobně, to si nemůžou běhat někde bokem? nebo po okruhu a nezavazet?

Naposledy upravil Ondra K. dne 18 dub 2015 19:53, celkově upraveno 1
Debata přesunutá z vypravenosti.

635
15 dub 2013 15:57
Rem: naprostý souhlas

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
Mno. Mě to jako k pobavení nepřipadá. Byť jde o vozejk připraven k autogenu, tak nějakého blbečka by mohlo napadnout takto "vyzdobit" některý z provozních. Aby se ukázal a byl lepší, než ten tydýt, co se takto vyblil na skromrtvý vůz.
Já bych tomu dal toto: ](*,) a toto: blee

243
02 zář 2014 12:02
Brno
sarcastic sarcastic
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... f6dfa87734
Pozn: Vozovna Tuřany

143
10 lis 2012 09:29
Na tom Konečňáku vídám něco jiného. Jedna šalina už stojí na čočkách před odbočkou do Nerudovy a druhá se rozjíždí ze zastávky Konečného náměstí směrem z centra. No a za ty čočky před Nerudovou se tam prostě dvě šaliny úplně nevejdou, takže směr z Kotlářské je zadní částí inkriminované druhé šaliny zablokován. Čili jde o to, že ten vůz vůbec správně neměl do křižovatky vjíždět.

29
21 pro 2014 16:36
Řidič gumokolu(který jen tak mimochodem do křižovatky vjíždí při 40km/h bo zelená vlna) je donucen dát přednost přestože jede na zelenou(případně s vyklizovací šipkou), jinak ho šalina sešrotuje, zákon blbě brzdících padesáti tun. Semaforem to samozřejmě je, nikoliv časováním, ale absencí ekvivalentu světla žluté barvy.

2485
Brno
PavelS píše:
Celkem často vídám, že si šalinář najede do křižovatky, i když musí vědět, že ji nestihne vyklidit (např. na Konečného náměstí), nebo zbytečně při čekání na místo v zastávce blokuje kolmý směr (např. před Klusáčkovou). A nevzpomínám si, že by ho za to někdo vytroubil, takže ono je to asi zase spíš o lidech než o dopravních prostředích, které řídí…

Nehraje v tom nestíhání i blbě nastavený semafor? Pokud do křižovatky vjedu na volno, mám nějaké předpisy co musím dodržet, na konečnaku je to rychlost do 30km/h neboť je tam křížení, ai tak nestíhám projet potoze kolmej směr dostává zelenou, je krátká doba vyklizení. Propo projetí křižovatkou by melo být umožněno, když už do ní najedu.

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
A proč ji nestihne vyklidit?

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 914 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 37  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata