Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 71 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 81  Další
Autor Zpráva

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
To se mě stalo jednou v pátek, ještě v době kdy d-6 jezdívala ve špičkách až do Modřic. Jezdil jsem pravidelně prvním spojem co už nekončí na Ústředním Hřbitově smyčce (ÚHS) a pokračuje dál do Modřic.
Řidič jel jednou na ÚHS, říkal jsem si, že bych jel o spoj dřív, nebo nějaká změna v JŘ, sice na cedulích bylo Modřice, ale rozhodně jsem si nebyl jistej jako důchodce co seděl na přední "kriplsicně" zády ke směru jízdy. Hned jak řidič zastavil na výstupní zastávce UHS jal se důchodce hole a začal s ní bušit do dveří se slovy: "Máte jet do Modřic, přece!!!" Řidič nahlédl do SJŘ, okamžitě běžel na zadní plošinku a začal couvat k vyhybce. A potom správně do Modřic.
Tím chci říct, že chyba se někdy může stát i na straně druhé :-D

469
09 kvě 2007 14:55
Daleko
No mě se stalo nedávno, že jsem nasednul do blbého busu ... ale to už muselo být pokročilé stádium vidin .... na Halasově nám. místo do kloubové 44 jsem vlezl do krátké 46 .... a zjistil jsem to až když řidič neodbočil doleva k tunýlku :lol:

1710
22 led 2006 12:56
Brno
No co? Spolužák na střední čekal v noci na trolejbus někde na Vinohradech. Pak nějakej jel, tak automaticky zamával (na zastávce na znamení). Nasednul a po chvilce se zarazil, že jede po tmě a sám v celém buse. A ona to byla služebka do vozovny a řidič mu zastavil a svezl ho.

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
To by jako nastoupili do čehokoli? :D

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
haktom píše:
To už se mi taky párkrát stalo, většinou, když jsem o něčem hluboce přemýšlel, tak jsem tak nějak automaticky nastoupil do čehokoli, co přijelo.

Nám, když jedem na zkušebku, tak se pravidelně stává, že tak se lidi dobývají do naší šaliny a chtějí nastoupit a když se neotevřou jedny dveře, tak letěj k dalším a zas vehementně mačkaj tlačítko poptávky. Jaký jsou jejich ksichty, když jim pak odjedem... Asi neumějí číst. V tu chvíli se mi zdá, že jsme národ negramotných.

304
12 lis 2007 20:03
Mě se zas stává že pro změnu zapomenu vystoupit :-D

9986
15 led 2005 23:41
mě se spíš stává, že zapomenu nastoupit a jdu pěšky

21
15 kvě 2007 22:17
To mě jse jednou stalo že su zviklej na hlaváků jít na kt8 linky 8 směr Líšeň a protože na jiné lince ze 4 koleji kt8 už nejezdí tak jsem se nekoukál a vlezu a najednou na Geislerove jsme místo doprava jeli doleva.

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
haktom píše:
To už se mi taky párkrát stalo, většinou, když jsem o něčem hluboce přemýšlel, tak jsem tak nějak automaticky nastoupil do čehokoli, co přijelo.

Jednou jsem taky na České vlezl omylem do 5 místo 6/7 a pak se divil, že řidič nezastavuje před "špatně" hozenou vexlou směr Krpole - Milady Horákové...

Nebo se mi taky stalo tohle... Bylo to před zavřením pisárecké křižovatky, přestupoval jsem v Pisárkách každej den cestou do školy z 52 do 145/146 (tehdy ještě). Dosti běžně se stávalo, že na zastávce stála 145/146, pak 142 a my jsme dojeli za to - takže jsem letěl úplně dopředu. No a jednou se povedlo, že jsme zastavili za 142, která stála za něčím, já běžel automaticky dopředu a na Mendlu jsem se strašně divil, jak to, že to zajíždí do smyčky... Byla to další 142...

3725
28 úno 2006 19:00
Toto je sice MM,ale když začal tento typ kurzovek,tak jsme s kolegy(tehdy ještě u trolejbusů)diskutovali,jak by vypadala taková "stotřicátádruhá dvojka" 13202.Tehdy možná měli ještě v Pisárkách ve stavu všech 132 kloubáků...Zda by se to vůbec vešlo do úseku Modřice - "Starka" a zpět :-D A kdyby všichni našlápli,tak vyhodí pojistky až v Temelíně...

310
11 srp 2007 10:56
haktom píše:
když jsem o něčem hluboce přemýšlel, tak jsem tak nějak automaticky nastoupil do čehokoli, co přijelo.

O tomto raději ani nemluvit. Jednou mě taková jízda špatnou šalinou stála pětikilo. Někdo mě předtím volal tak jsem přemýšlel nad rozhovorem.

30
15 srp 2007 08:10
v Brně poblíž linek 1,3,11,30,36, 92,98,99, a kousek dal i 44/84,67 a 29. V Jihlavě u B,BI,7,36
Kapusta píše:
To se mi stalo před lety taky :oops: , na Celní: přicházím na zastávku směr Bohunice od přechodu pro chodce a před nosem mi zastavila 00207. Tak jsem zajásal, nastoupil a... dál už tušíte jistě sami. #-o

:-D :lol:

483
22 srp 2006 12:35
Bohunice
To se mi stalo před lety taky :oops: , na Celní: přicházím na zastávku směr Bohunice od přechodu pro chodce a před nosem mi zastavila 00207. Tak jsem zajásal, nastoupil a... dál už tušíte jistě sami. #-o

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Tasa píše:
Něco podobnýho jsem zažil předloni na lince 8, když jezdili i na lince 13 vozy KT8, na Žiďáku přišla baba, že tam mám napsaný, že jsem 13. Jenže já byl 00813

To je ještě dobrý, ale co teprve, když je třeba taková 7356 vypravená na a-78. :-)

3395
12 čer 2007 02:11
Doma
Něco podobnýho jsem zažil předloni na lince 8, když jezdili i na lince 13 vozy KT8, na Žiďáku přišla baba, že tam mám napsaný, že jsem 13. Jenže já byl 00813

3725
28 úno 2006 19:00
ad kurzovky: hodí se taky stěžovatelům...to už jsem taky zažil.
Ale jednou jsem měl nějakou a-57,a poslední odjezd ze Soběšic dělal jako a-43 do Kr.Pole.Stojím v Soběšicích a čekám na odjezd...
A jeden důchodce přišel a hlásí:"Jedete do Husovic,že?"
Já na to:"Nevidíte, co je na ceduli?"
A on:"Tady za oknem máte "padesátsedm",v tom já se vyznám!"

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
:applause:

483
Bohunice
Chyby byly opraveny.
Pán z oddělení IT MZA byl vděčný.

2009
28 čer 2007 16:54
Ta "variantnost" je podle mě nejvíc znát právě v JZ segmentu, kde přímá kapacitní spojnice s centrem jaksi nevede kolem nemocnice, kampusu a archivu.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
ta varianta přes pionýrskou na stránkách mza je. jen nechápu jak přišli na tu cestu přes nádraží...

9986
aha, to mě nedocvaklo
alespoň je vidět, jak je MHD v Brně dělaná, z bodu á do bodu bé se dostaneš několika způsoby za zhruba stejný čas...
čímž neeříkám, že toto je smysl MHD

3750
08 čer 2005 23:12
mauricio píše:
a kombinace s pětkou (6,7 na Českou a z tama 5 Starý Lískvoec) neexistuje? Připadá mě to krapet lepší varianta :)

No nejlepsi samozrejme je s jednim prestupem na t-25 na Pionyrske nebo na Mendlaku

9986
a kombinace s pětkou (6,7 na Českou a z tama 5 Starý Lískvoec) neexistuje? Připadá mě to krapet lepší varianta :)

483
Bohunice
Už víte, kde mají původ "hloupé otázky cestujících"?
Citace:
Kudy k nám? (rozuměj: k Moravskému zemskému archivu)
Městskou hromadnou dopravou
Z nádraží Královo Pole (IDSJMK): Varianta 1
Na nádraží v Králově Poli nastoupíte na tramvaj číslo 6 nebo 7, na zastávce Moravské náměstí přestoupíte na tramvajovou linku č.1. Na zastávce Hlavní nádraží přestoupíte na linku č.8, směr Nový Lískovec. Vystoupíte na zastávce Osová, kde přestoupíte na trolejbusovou linku č.25 nebo na autobusy číslo 69,29 a 50. Cílová zastávka je Nemocnice Bohununice. Cesta trvá cca 55 min.
A pak jezděte městskou dopravou. Složitěji to už asi nešlo. #-o
http://www.mza.cz/kudy_k_nam.html
Edit: Už jsem jim tam napsal.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Když jsem měl jednou jedničku, přišel u Semilassa za mnou jeden pán a hned na mě že si chtěl koupit jízdenku v automatu a že mu to vzalo peníze a nevydalo lístek, jestli mu ty peníze nevrátím. Když jsem se ho ptal na jaký to bylo zastávce, tak odpověděl že v Medlánkách. Co takovýmu člověku chcete říct...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata