Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 43 z 81    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Další
Autor Zpráva

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Miropiro: takových je tam hromada, tento bude nejspíš patřit k nim. V předchozím příspěvku jsem tím spíš myslel fakt, že takový člověk nemůže existovat (reálně).

9986
15 led 2005 23:41
ale stejně mám radši drátolezy

tak to doufej že si to tu nepřečte Datel

72
10 dub 2010 16:03
Citace:
to mě dostalo :mrgreen: stejně jako to, že používá ,,my´´ přestupujeme. Mě by zajímalo, kdo jezdí z Líšně do Lískovca :-D

náhodou je to velmi dobré a rychlé spojení konců Brna zvláště o víkendech z důvodu cestování za rodinou atd.... (ale je dost málo lidí co takhle jezdí )=> ale stejně mám radši drátolezy :-)

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
MartinV píše:
Ad +/-: Tem dotaz mohl položit jedině člověk, který vůbec nic nečte a o nic se nezajímá (a potom se jenom diví), jelikož se o tom píše všude, kde je to jen možné, proč je dnešní ukončení na Nových Sadech. Nejezdím tam, ale předpokládám, že ta žlutá A5 s příslušnými informacemi je na každé zastávce.

A dotaz uměle vykonstruovaný to není :-D ?

Můj nový web o severním okolí Brna

6350
11 říj 2005 14:03
Brno - Kohoutovice
...kór když to k tomu dokonce jsou A4 :)

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Ad +/-: Tem dotaz mohl položit jedině člověk, který vůbec nic nečte a o nic se nezajímá (a potom se jenom diví), jelikož se o tom píše všude, kde je to jen možné, proč je dnešní ukončení na Nových Sadech. Nejezdím tam, ale předpokládám, že ta žlutá A5 s příslušnými informacemi je na každé zastávce.

3311
24 úno 2006 20:32
Brno
miropiro: Ve starých tramvajích, no budiž... Některé Pisárecké ceduláče, které se tam občas vyskytují, vypadají opravdu jedle a můžou u některých osob vyvolávat pocit z nostalgické jízdy :-) Ale nepojízdná tramvaj je prostě nepojízdná, takže s ní nejde jezdit. Vůbec! A psát o trati do Starého Lískovce jako o rychlodráze je při současné Vmax = 30 km/h dosti přehnané :lol:
Tento dotaz v plus-minus mě rozhodně velice pobavil... Do budoucna klidně víc podobných dotazů.

3725
28 úno 2006 19:00
To psala nějaká rozlícená duchna.
Já jsem měl v sobotu x4, a když jsem zastavil na České od Masaryčky, důchodka se mě ptala: Jedete na nádraží?
Ale dostala mě jiná důchodka "do protivky". Najel jsem poctivě za zastavivší d-4, a bába přišla a hlásí:
Kam jedete?
Já říkám: Do Masarykovy čtvrti.
Ona nic a kouká...
Já: K hvězdárně! Na Kraví horu.
Teprve teď se chytila, a hlásí: To už je druhej, teď tam jela eletrika... sarcastic

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
to mě dostalo :mrgreen: stejně jako to, že používá ,,my´´ přestupujeme. Mě by zajímalo, kdo jezdí z Líšně do Lískovca :-D navíc my jsme tu za T3 rádi, jelikož nemá 3,5 řady sedadel, ale jen 2 a vejde se tam víc lidí e_smile i když odpověď Všechna vozidla všech typů dopravy, která denně vypravujeme z vozoven, splňují potřebné standardy. hahaha Tím myslí jako nízkopodlažnost, kapacitu, technický stav, stáří atd.? :mrgreen:

RT6N26 --> colt274

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
V novém vydání Šaliny se píše:
Rubrika +/-: Žádáme o obnovení tramvajové linky č. 8 do normální trasy na Starý Lískovec a ne do točny Nové sady. Platíme dost peněz a jezdíme ve starých nepojízdných tramvajích na rychlodráze a stále přestupujeme.

Ale no tak...nepojízdné tramvaje...to jsou přeci tramvaje RT6N1, nikoliv T3 :-P hahaha

Můj nový web o severním okolí Brna

522
19 zář 2007 08:18
Dnes cestující v t-25, který cestoval již z Mendlova náměstí, měl u Nemocnice dotaz na řidiče: "Jedete do Bosonoh?". sarcastic

3725
U nás TAKTO dobíhají důchodci... sarcastic

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
no vidíš, já dva roky zpátky osobák posunul a měl plnej bus svědků, nehoďákům to nestačilo, na magosrátě s tím byli ouřadové hotový razdva složenkou na 2000. odvolal sem se a přes rok zase nic, ticho

3725
No, svým způsobem měla paní pravdu.
Jeden vozmistr z Husovic chodil jezdit s trajfem jako brigoš, a jednou mu náhle auto před ním zabrzdilo. On to taky ubrzdil, ale spadla mu tam jedna paní, které pak musel zaplatit slušnou pálku bolestného...
Když přijela policie, tak auto bylo samozřejmě pryč a neměl ani SPZ... Svědek se sice našel, ale i tak.
Sami příslušníci mu řekli, že by bylo bývalo lepší ten osobák posunout...

Moderátor
7587
Brno
paní měla docela věcnou poznámku :-D

2777
07 kvě 2008 20:25
Čebín
Neni to sice nejhloupější otázka cestujících, ale dokonale sem tím byl odrovnán tak se s tím podělím i s váma wink

Sem se v sobotu přesvědčil jak máme "přející" cestující :lol:
Když jsem musel kvůli polomozku v 4 kolé věci dupnout na brzdu (a to tak že mi půlka lidí málem popadala) sem se na následující zastávce zeptal cestujících zda se někomu nic nestalo, prohlásila jedna důchodkyně že: "toho blba jste měl nabrat" sarcastic
paní mně na poslední dvě kola dokonale odrovnala wink

1105
28 pro 2008 00:10
613 00
chat-maniac píše:
ad nízké vozy: těm rozmazleným důchodcům už vadí aji nízká podlaha, ještě budou vypiskovat že stojím daleko od chodníku.

Ať se důchodci nediví, že řidiči nízkopodlažních zázraků nechtějí zajíždět až k hraně chodníku, když na řadě zastávek hrozí poškození vozu, a tedy finanční postih řidiče. Typickým příkladem je relativně nová smyčka Židenice nádraží, kde už byla dokonce i proražená palivová nádrž Citybusu. Nebo třeba záliv zastávky poliklinika Židenice. Tam je lepší vůbec nezajíždět. K čemu potom je pojištění vozidel, když škody stejně odserou řidiči.

Moderátor
7587
Brno
až by se něco dělo, řešil bych to. Takhle ho normálně vyhodím na ulici a pokud má nutnou potřebu jet znova se mnou, počká si na další, ať má taky kolega nějakou radost. Takový klidně vozím dvakrát tam a zpátky, dycky usnou. A dokud nemá nějaký záchvat nebo tak, sanitka stejně nepřijede, městský když už dojedou, tak ho nechají postavit na nohy a odjedou. Radek aspoň šel za řidičem, nikdo z celé šaliny to neudělal.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
což oto, oni si zato sice můžou sami, ale ať má epileptickej záchvat nebo je jen vožralej jak prase, je lepší zavolat záchranku. To se ti ve voze začne dusit vlastními zvratky a co pak s ním? Ano, mohou si za to sami, ale ať je jejich stav způsoben čímkoli, lidi by neměli bejt lhostejný...

Moderátor
7587
Brno
ad opilec: takovejch sem už z vozu tahal, celou cestu chrápali a nikomu z vozu to nepřišlo divný, ale spíš k smýchu když se sesul pod sedačku. Aji ode mě z kabiny bylo poznat že je v pohodě, akorát na šrot. Taky sem si ho hlídal.
ad nízké vozy: těm rozmazleným důchodcům už vadí aji nízká podlaha, ještě budou vypiskovat že stojím daleko od chodníku. Už ani ty nohy neumí natáhnout

1577
11 lis 2008 15:56
Hodonín, zóna 900 IDS JMK
Tak popojedem pánové, co říkáte?
Včera, vlastně už předevčírem, v Hodoníně. Na zastávce Rodinova do Citybusu nastupuje starší paní s taškou na kolečkách a rozčiluje se, že je to vysoko nad obrubníkem. Zjevně bylo paní líto, že v tom Citybusu nemá schody, jako ve starých Karosách. Obdivuji trpělivost řidičky paní B., která nejen že jí nic neřekla, ale ještě se na ni i usmívala a zdvořile ji pozdravila.

Ares: To nejlepší z Irisbusu ;-)

9306
10 čer 2004 11:19
Proc ne ? I premira alkohoku muze znamenat dost vazny problemy. Nikdo nevi, co se tim muze dal spustit za necekany komplikace. Minimalne je to bezohlednost. Pritom stacilo jit za ridicem, at zavola zachranku. O zbytecnej vyjezd se jednat nebude.

3345
13 lis 2004 11:58
Jste se do Radka nějak pustili. Pokud jasně viděl, že jde o případ "opilec si ustlal na zemi", tak proč to hrotit.. něco jinýho by bylo, kdyby nevěděl o jeho "stavu" ( booze :sick: ) nebo opilec padal na hlavu či nejevil známky života..

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
To já viděl hodněkrát, jak řidič páčil někoho za sedačkama "zlomenýho"....
Jinak poprosím o promazaní, a kašlem na to už.....
Kari píše:
Já rozjezdama nejezdím už několik let, pokud mezi ně nepočítám ranní služebák v pět do práce. A když jsem ještě jezdil, tak jsem snad neviděl nikdy takhle člověka se sesunout k zemi aby na ní zůstal.

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Však jasný, kdybych viděl že nedýchá nebo tak, tak to okamžitě řeším. Nebyl jsem okolo něj pouze já, ale spoustu dalších a starších lidí a nikdo se s tím nezatěžoval. Já sem se aspoň díval zda je OK, a i hned na Sadech nahlásil. Mám takový pocit že dokonce pak sám vystoupil.

M3 píše:
Ani epileptik, ani cukrovkář - ti by určitě neleželi takhle klidně na zemi. Každopádně bych šel za řidičem, aby zavolal záchranku, protože nikdo nemůže vědět, co s ním je. Řeči typu - když se takhle ožral, nebo zfetoval, tak je to jeho problém - jsou sice pravda, ale i když je dobytek, tak ho tam nenechám zhebnout.

Stalo se to známýmu, kterej viděl u Mety na Pionýrské ležet kolem poledne chlapa na zemi - člověk by řekl, že se na to, že je teprve poledne slušně zřídil - to si taky říkali ostatní a chlapa obloukem obcházeli. Známej šel k němu a chlap mu povídá, že není opilej, ale že mu je hrozně zle. Tak se zavolala sanitka a možná mu zachránil život. Z toho plyne jedno - v dnešní době se každej žene za svým a na druhý kašle. Lidská lhostejnost je taková, že raději nechají člověka chcípnout, než by se podívali, co mu je. Ne každej musí být fetoš.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2001 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 81  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata