Abych neodpovidal kazdemu zvlast, tak to naspisu sem.
Uzivatelska vozidla pro Bahn ode mne momenalne ke stazeni nejsou a nebudou drive, nez na svych strankach zavedu registraci, ktera bude pravdepodobne pod moji kontrolou, aby se zamezilo pristupu uzivatelum jako jsou bahnworld.info a podobni. Myslim, ze vetsina uzivatelu tohoto fora by nemela mit problemy dostat se pres takovou registraci.
Jinak momentalne mam na sklade:
1.Brnenske tramvaje od T3 az po vlek a wanu - v meritku stejnem jako vozy z Bahnu (T3=15m) vcetne zoom2
2.Autobusy Karosa, Ikarus, SM, Tedom, Sor, Solaris, trolejbusy Skoda - v nespravnem meritku, kde B731 ma delku 15m vcetne zoom2
3.Autobusy Karosa, Solaris, Sor, Tedom, trolejbusy Skoda, Solaris - ve spravnem meritku B731=12m na zoom2 pracuju
4.Autobusy Karosa, Ikarus, SM, trolejbusy Skoda - v meritku B731=15m a o jeden pixel vyssi nez strandartni vozidla
Co se tyce Hafanova dotazu, tak busy pozadovaneho meritka jsou vyse uvedene pod bodem 4. a jsou kompletne moji vyroby. Tramvaje tohoto meritka mam taky, ale jsou to upravene vozy od pd (jednu dobu byly ke stazeni na bmhd.vhd.cz), takze je mam pouze na svem pocitaci, a v zadnem pripade je nehodlam nijak rozsirovat ani zverejnovat, pokud k tomu nebudu mit vyslovny souhlas od pd.
Pokud byste meli zajem o nejaka z techto vozidel (1.-4.) pripadne o dalsi (jejich pocet a barevne varianty budu stale rozsirovat, takze by nebyl problem udelat treba nejake vozidlo "na prani"), tak napiste pres soukromou zpravu. Nepiste, prosim, zadosti o zaslani souboru na mail, vse bude z kapacitnich duvodu k dispozici driv ci pozdeji ke stazeni, urcite zde na foru (i na nekterych dalsich) budu informovat.
|