Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 15 z 145    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 145  Další
Autor Zpráva
7351
27 úno 2010 07:40
Automat je dnes na každém druhém nádraží, resp. na víc jak každém druhém. Namátkou z tras S2 a S3 je v Brně na hlavním nádraží, v Chrlicích, Židenicích i Kéniku (Řečky teď nevím jistě), dále v Modřicích, Rajhradě, Hrušovanech u Brna, Židlochovicích, Vranovicích, Šakvicích, Židlochovicích, Kuřimě, Tišnově, Sokolnicích, Křenovicích, Bílovicích n. S., Adamově, Blansku... Tak proč tak moc chybí ve vlaku?

600
25 říj 2019 10:12
Alanis píše:
Mě to přijde jako skvělá připomínka. Jeden automat na nápoje a druhý na občerstvení by jistě přidal na komfortu cestování.

Počet toalet je u regionální dopravy irelevantní, ty cestovní časy jsou většinou stejné jak při nějaké delší cestě MHD a tam také toalety nejsou.

A v MHD je automat na občerstvení? :wink:

335
21 dub 2009 20:30
Robert píše:
xxx: Měl jsi za posledních pár let z něčeho radost? Z toho, co tu píšeš, ten pocit rozhodně nemám. Nejsi tedy sám, musím dodat.

Tvl, taky mě to zaujalo. To musí být dost strašný život, neustále nad čímkoliv brblat a být permanentně na*raný....

1591
18 led 2009 10:06
xxx píše:
Nedostatek toalet, interiér prolézačka, chybějící kávovar a automat na občerstvení, komfort mizerný. Jasně, na regionálku je to jakžtakž dobrý. Průser je, když se tyhlety paskvily objevují na dálkových vlacích ještě v kombinaci s polovičním počtem dveří. To je opravdu utrpení, jet takovým dobytčákem, bez jídla, bez kafe a prakticky bez záchodu.

Jakým dobytčákem? Dobytčáky jsou ty šroty z NDR co jezdí na S2 a S3 mimo Panterů, tohle je moderní vlak. Ale automat bych tam očekával, ale třeba nakonec bude, Kordis píše, že V současnosti se dolaďují poslední drobnosti – např. otevřené otázky designu exteriéru a interiéru jednotek.

800
15 srp 2012 14:28
Mě to přijde jako skvělá připomínka. Jeden automat na nápoje a druhý na občerstvení by jistě přidal na komfortu cestování.

Počet toalet je u regionální dopravy irelevantní, ty cestovní časy jsou většinou stejné jak při nějaké delší cestě MHD a tam také toalety nejsou.

7351
xxx: Měl jsi za posledních pár let z něčeho radost? Z toho, co tu píšeš, ten pocit rozhodně nemám. Nejsi tedy sám, musím dodat.

6980
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Podle fotek to vypadá o něco lépe, než jsem předpokládal. Jen škoda té vyblité červené, ta opravdu vypadá jako lak po 10 letech.

2655
13 črc 2009 13:42
Nedostatek toalet, interiér prolézačka, chybějící kávovar a automat na občerstvení, komfort mizerný. Jasně, na regionálku je to jakžtakž dobrý. Průser je, když se tyhlety paskvily objevují na dálkových vlacích ještě v kombinaci s polovičním počtem dveří. To je opravdu utrpení, jet takovým dobytčákem, bez jídla, bez kafe a prakticky bez záchodu.

3098
29 srp 2009 19:30
Další snímky "Regiopanterů" pro JMK:
https://zdopravy.cz/jihomoravsky-kraj-u ... rok-93439/

6621
21 pro 2005 17:01
Na Břeclavsku našli mrtvého průvodčího. Vypadl z vlaku

800
15 srp 2012 14:28
Tipuji tak 10 let než tam vznikne nějaká nová cesta a nějaká zastávka, ehm teda terminál...

No a zhruba za 20 let se tam podaří protáhnout i trolejbus z Osové.

Mám radost, je mi 30, takže je to ještě jedna z mála staveb, kterých se mám šanci dožít.

6621
K nové zastávce vede jen rozbahněná cesta, na pasažéry si musí počkat

Prznitel češšššššštiny

Prznitel češšššššštiny
1977
07 dub 2006 09:03
Jestli dobře počítám, tak se JD mezi cajzlovem a šalingradem prodlouží o dalších 10 min. a to i navzdory právě ukončené výluce Poříčany. A to dnes proběhla zpráva, že SUDOPáci budou projektovat reko uzlu MuN, kde se zvedne rychlost ze současných 60 na závratných 80 km/h. U Opatova možná nastane taky mírné zlepšení. Čekání na Godota VRT a do té doby budeme jezdit jak za krále Klacka.

6621
Začalo první omezení vlaků mezi Brnem a Blanskem. Od prosince trasou rok neprojedou vůbec

438
10 bře 2006 08:34
u Gagarina, Armstronga a Remka
Dnes se na stránkách SprŽele objevil aktualizovaný návrh jízdních řádů od prosince. Za povšimnutí stojí posunutí půl jedničkového víkendového vlakového rozjezdu na půlnoc (0:05). Nejspíš to cosi vypovídá o budoucnosti půlkových brněnských rozjezdů.

Moderátor
6181
11 dub 2010 15:05
Juliánov
Zatím podle fotek se mi barevný řešení exteriéru i interiéru JMK Panterů líbí. S finálním verdiktem počkám až uvidím na živo. Třeba taková 13T 1902 v "dračím" laku nevypadá na fotkách nic moc, ale na živo je to až překvapivě fajn.

"fejsbůk" BMHD.cz

488
07 úno 2006 10:26
ds píše:
jsem jedinej, komu ten interiér barevně připomíná rekonstrukci Beer z počátku 90.let? :-)

Nejste. :( Je to divoké a nepovedené. Než Beer z devadesátek bych řekl vozidla DB z osumdesátek...

635
15 dub 2013 15:57
Ten barevnej design interieru nějak celkově strašně připomíná devadesátky ...

190
15 zář 2017 18:12
Hustopeče
ds: Ahá, a já si říkal, že mi to je nějaký povědomý. :D

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
jsem jedinej, komu ten interiér barevně připomíná rekonstrukci Beer z počátku 90.let? :-)

4
26 kvě 2015 15:13
Zóna 330 IDSJMK
Mám jen hrubý přehled o tom, jak celé barevné schéma vypadá, ale i přesto mám pocit, že ta železniční verze nátěru je mnohem zajímavější než ta autobusová.

600
25 říj 2019 10:12
Barevná kombinace je to zvláštní, ale to víme už dávno. Upřímně se z těch fotek nedá moc usuzovat, jak to reálně vypadá, protože to někdo hodně přehnal s kompresí. Jakože víme, že to je růžové a černé a je to vlak, jinak jsou ty fotky v této kvalitě dost k ničemu. Každopádně to vypadá jako vlak z tohoto století, což je rozhodně pozitivní...

1591
18 led 2009 10:06
No jo, ale zas furt lepší čistej růžovoučkej vláček s klimou, než ten špinavej, smradlavej, pískající, neklimatizovanej humus co jezdí teď :wink:

9987
15 led 2005 23:41
nechutné
na živo to vypadá ješt hůř než na těch vizoškách a kresbách
a ten červenej interiér jen dokresluje absurditu celého návrhu

7351
První Růžový panter na fotkách

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3623 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 145  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata