Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 12 z 29    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Další
Autor Zpráva
3342
21 led 2011 14:19
Modernější technologie? Očividně ani ta superstará technologie maticových zobrazovačů není dostatečně zažitá na to aby šlapaly aspoň týden v kuse bez poruchy.

A i kdyby se měl zobrazit NP kurz podtržítkem (jakože plošina), tak by to stačilo...

16
29 zář 2011 13:11
vozíček to nějaký bude.
Co se týče LED maticového panelu, tak je to to nejjednodužší a nejlevnější. Například LCD panely jsou zatím velice drahé. Je třeba se na to podívat, že zařízení musí být průmyslového charakteru tj. nemůže se tam dát LCD co máte doma.

496
31 led 2011 13:46
třeba takto?

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

6976
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Teoreticky stačí krerýkoliv jednodušší znak, lidi (časem) pochopí, že to značí nízkopodlažní vozidlo.

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
Ano, to vyvolává otázku, která mě napadla, když se v Krně tyto panely začali zavádět - proč proboha v dnešní době LED maticové? Jako by nebyla spousta modernějších technologií...

16
29 zář 2011 13:11
Jenda píše:
Zajímalo by mě, zda se uvažuje, že by se na ELpech objevovaly také piktogramy vozíčkáře značící odjezd nízkopodlažního spoje. Nevíte někdo něco blíže?

Ano připravuje se to. Na ELPech bude informace o nízkopodlažnosti dokonce né podle JŘ ale podle skutečnosti vozidla (parametr v idetifikaci vozů). Tak se bude zobrazovat nejen garantované spoje ale všechny které jedou včetně reg. busů. Graficky to ještě není dořešeno.

1710
22 led 2006 12:56
Brno
Stejná myšlenka mě taky nedávno napadla. Byla by to docela užitečná informace.

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Abych řekl pravdu, nedokážu si na maticovým led dispeji představit, jak by v takový velikosti ten piktogram vypadal.

616
13 srp 2010 13:44
Zajímalo by mě, zda se uvažuje, že by se na ELpech objevovaly také piktogramy vozíčkáře značící odjezd nízkopodlažního spoje. Nevíte někdo něco blíže?

3345
13 lis 2004 11:58
mceza píše:
Mě to přípomínalo MS Windows a Classic skin (Win 98, 2000). Ale nevím... Třeba někdo znalejší poví víc. A další otázka: Má je na starosti Snip nebo DPMB?

Jsou tam Win Embedded XP. O reklamy se stará DP, ale je možné, že ve spolupráci se snipem (zadání, výroba)..

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
Mouka píše:
Miropiro: Neměl jsi na mysli hlídání dětí? Nějak si nedokážu představit, že by se někdo obracel na firmu s případem pohřešovaného potomka... Nebo na Ukrajině nemají policii? A pokud vážně existují firmy, které se takto živí, přijde mi to jako hyenismus.

Omlouvám se za OT.

Jde skutečně o hledání. V ukrajinštině se to jmenuje Rozšuk.

Můj nový web o severním okolí Brna

6620
21 pro 2005 17:01
Miropiro: Neměl jsi na mysli hlídání dětí? Nějak si nedokážu představit, že by se někdo obracel na firmu s případem pohřešovaného potomka... Nebo na Ukrajině nemají policii? A pokud vážně existují firmy, které se takto živí, přijde mi to jako hyenismus.

Omlouvám se za OT.

2574
Malečkův rajón
Každopádně co se týče těch panelů ve vozech, tak by se mi líbil model užívaný v kyjevském metru: po odjezdu ze stanice se zobrazí název příští stanice, po zbytek jízdy do stanice běží různé reklamy (sice furt stejné, typicky kurzy měn nebo služba hledání dětí (v ukrajinštině to ale zní lépe, ten název ten služby)) a před příjezdem se zobrazí zase stanice. Tady ty naše panely jsou takové poněkud neobratné booze

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Mě to přípomínalo MS Windows a Classic skin (Win 98, 2000). Ale nevím... Třeba někdo znalejší poví víc. A další otázka: Má je na starosti Snip nebo DPMB?

3342
21 led 2011 14:19
XP mají interface na maticový zobrazování? :D

2574
Malečkův rajón
mceza píše:
Na čem vůbec ty panely běží? Jednou jsem měl pocit, že vidím dialogové okno nějakého OS.

Mám pocit, že ten OS taky jednou viděl jeden můj kamarád a byly to Vidle XP.

515
30 zář 2011 07:06
Brno u linek 3, 11, 12, 81, 92, 93, 99
Klasické dialogové okno zde skutečně k vidění je...a to pravidelně mezi reklamami

9986
15 led 2005 23:41
Běží na dobrém slovu.

4738
23 dub 2010 00:41
BRONX
Na čem vůbec ty panely běží? Jednou jsem měl pocit, že vidím dialogové okno nějakého OS.

3345
Nemělo by to s tím mít nic společného, LCD panely jsou napájeny z RISu. Jedině by tam byla nějaká spešl úprava, to už je ale spíše otázka na Ondru?...

1710
22 led 2006 12:56
Brno
To, že se panely vypnou, bude asi tím, že na rozdíl od světel nemají vliv na bezpečnost. A baterky neutáhnou všechno.
To, že se pak nevzpamatují, to už je věc jiná.

616
13 srp 2010 13:44
Yakuzza píše:
BTW nevšimli jste si někdo, pořád se sekají ty barevné vnitřní panely v 25Tr? 25/26 teď moc nejezdím...
Ano také jsem si všiml. Např. když spadnou na 25Tr sběrače tak už se LCDpanely neoživí (zažil jsem to již několikrát). Přitom moc nevidím souvislost, vozy mají přece baterky. Osvětlení vozu taky nevypne po spadení sběračů...

738
27 bře 2010 10:37
Brno Bohunice - 6, 8, 10, 50, E50, 60, 61, 69, 82, N90, N91 a N96
ony se pořád sekají veškeré panely jak ve vozidle, tak po městě sarcastic

RT6N26 --> colt274

1363
06 zář 2010 15:29
Brno - Masarykova čtvrť
BTW nevšimli jste si někdo, pořád se sekají ty barevné vnitřní panely v 25Tr? 25/26 teď moc nejezdím...

3345
chyba dat v panelu..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 715 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata