Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 95 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 108  Další
Autor Zpráva

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
To je zajimavé když jsem byl asi před 14 dnama na kordisu a zahlídl jsem tam nové plany a ptal jsem se jich kdy asi budou na strankach kordisu tak mě řekli že počítají tak listopad nebo spíše prosinec a už to tam dali ted.Zdraví LADA

489
13 čer 2004 23:04
ds píše:
Hal: je otázka, kolik těch dálkových linek tam bude, když Boskovické linky pojedou jen do Kuřimi. Zatímco slavná S2 bude možná vozit vzduch (i když já si to nemyslím), nehci vidět vytížení S3 z Kuřimi, když tam nalepí další linky od severu.

No urcite to vyuzije CSAD Usti nad Orlici tedka jezdi linku Ceska Trebova - Boskovice - Brno. Licence je myslim z Pardubickeho kraje, takze jen tak jednoduse zrusit nepujde.

Na trase Brno - Letovice tech dalkovych linek je habadej - jezdi tam CSAD Usti nad Orlici, CSAD Semily, CSAD Nachod, Vydos, FTL Prostejov a Conex.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
bude to linka v městském režimu, takže je to velmi pravděpodobné...

868
10 pro 2004 20:53
Brno
pd píše:
Ta linka 71 budou asi do Kuřimi prodloužené spoje, které dnes končí v Ivanovicích. Možná ne úplně všechny, ale celkově v úseku Ivanovice - Královo Pole k žádnému posílení nejspíš nedojde, akorát to bude jezdit pod dvěma čísly.

Do Kuřimi bude jezdit linka a-71? to tam pojede DPMB?

3221
blekfild
třeba tím konečně dojde ke sjednocení průjezdu Ivanovicemi, tedy ve stylu jeden spoj do Kuřimi, jeden ke Globusu a jeden do Lelekovic.

Ta linka 71 budou asi do Kuřimi prodloužené spoje, které dnes končí v Ivanovicích. Možná ne úplně všechny, ale celkově v úseku Ivanovice - Královo Pole k žádnému posílení nejspíš nedojde, akorát to bude jezdit pod dvěma čísly.

3221
blekfild
Hal: je otázka, kolik těch dálkových linek tam bude, když Boskovické linky pojedou jen do Kuřimi. Zatímco slavná S2 bude možná vozit vzduch (i když já si to nemyslím), nehci vidět vytížení S3 z Kuřimi, když tam nalepí další linky od severu.

489
13 čer 2004 23:04
Tak sem podival na ten navrh pro Letovicko a Boskovicko, total katastrofa, tohle musel vymyslet nejaky super trouba. Lidi jedouci do Letovic radsi urcite vyuziji dalkove linky a slavna S2 bude vozit vzduch za tezke dotace.

Nejvetsi svinstvo je taky Stvolova v zone 285, tedka na ni kraj taky pekne kasle, do Letovic je to maximalne 10 minut , ale diky dvou zonam to bude stat 13 kc, oproti stavajicim 10 kc. :-?

3221
blekfild
Ives píše:
Nevím, jestli ste si toho všimli, ale na stránkách kordisu sou návrhy linek na Boskovicko a Vyškovsko na rok 2007. Pikantnosti jako zóna 296 myslím stojí za podívání.. :-) :-)

Brněnské šotoustvo nepochybně nejvíce osloví nová městská linka 71 z Kr.Pole přes Ivanovice do Kuřimi. Jsem zvědav na rozsah provozu a intervaly.

3725
28 úno 2006 19:00
ds píše:
Stejně mají co dělat, má to být do voleb hotové...

No,do voleb možná stihnou ten "perón",ale zastavovat se tam bude zřejmě až od nového grafikonu.Kamarád-mašinfíra mi totiž včera řekl,že zrovna v prostoru té budoucí zastávky je "stahovačka".Zjednodušeně řečeno je to "sekčák"(úsekáč),ale vzhledem k napětí v troleji(25 000 V) se musí v patřičném předstihu před ním stáhnout sběrač a za ním zas nahodit.A toto je právě zde!Dopadlo by to asi tak,že by vlak S3 zastavil za tunelem,směr Tišnov,a zůstal by "čučet" bez napětí.Je pravda,že mašina už by stála z kopce,ale poslední dva vozy by byly před "zlomem" nivelity,tzn. že by stály jěště de facto do kopce.Směr od Tišnova je podobný.Takže po vybudování zastávky musí ČD předělat trolej.To byl asi taky důvod,proč tady zastávka nikdy nevznikla!

3059
15 čer 2004 08:24
Tak se pokusím sepsat vozy a-151 co vím...

7:04 Macháčkova-Jírova C934E
8:04 Macháčkova-Jírova C934E / C954E
14:13 Jírova-kamsi Sor C9,5
15:13 Jírova-kamsi C734
17:13 Jírova-kamsi C934
18:13 Jírova-kamsi Sor C9,5....

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
Nevím, jestli ste si toho všimli, ale na stránkách kordisu sou návrhy linek na Boskovicko a Vyškovsko na rok 2007. Pikantnosti jako zóna 296 myslím stojí za podívání.. :-) :-)

3661
26 čer 2005 08:44
Brno-Líšeň (25, 26, 58, N97, N99)
Dnes jsem na a-151 spatřil Adosáckej Sor to je novinka nebo je to tam už dlouho

jj, takové cedule bývají i na hradlech, stavědlech, výhybnách, hláskách a podobných železničních staveních.. zkrátka zastávka ve smyslu, že tam zastavují vlaky pro výstup a nástup cestujících, tam opravdu nebyla :wink:

520
03 dub 2006 14:42
pd: Ale cedule Brno Husovice na té budce byla až doteď :wink:

Nene, tam nikdy zastávka nebyla. Byla sice rozestavěná už při stavbě trati a pak se o ní ještě několikrát uvažovalo, ale nebyla dokončená. Ta zděná budka byla hláska.
Zastávka Husovice krátce existovala na staré tišnovské trati, poblíž křižovatky ulic Tišnovská a Venhudova.

947
Úsuší
OP píše:
U zast. M. Majerové probíhají zemní práce na obou stranách železniční tratě -- snad tedy konečně vznikne zastávka Brno-Lesná.

Jo dnes jsem si toho také všiml jinak ta zastávka vlastně vznikne na původní zastavce jak byla pokud jse nepletu akorát že jse jmenovala Brno Husovice pokud jse nemýlím.Jinak tu původní zdenou budku zborily.

Dopravce BDS postupne rozsiruje hlasení zastavek do vsech svých vozu.

Zdraví LADA

3221
blekfild
Stejně mají co dělat, má to být do voleb hotové...

627
14 úno 2005 15:12
Bystrc
U zast. M. Majerové probíhají zemní práce na obou stranách železniční tratě -- snad tedy konečně vznikne zastávka Brno-Lesná.

1443
15 zář 2005 13:43
čtvrť s největší koncentrací rozjezdů v Brně
http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=189 ... a&c=560994

947
Úsuší
No já už viděl i jizdni řad linky 401 jeden z prvních kde byli dopravci napsaní Čsad Brno město a Čad Blansko.Pokusím se ho sehnat pak bych ho naskenoval a dal na forúm na prohlidnuti.Zdraví LADA

3221
blekfild
Neboj, nijak se mě to nedotýká, vím že takových příkladů je víc. Nejextrémnější mi připadá linka 350960 Pelhřimov - Počátky/Žirovnice, provozovaná ČAD Blansko.

609
24 čer 2005 20:56
ds píše:
Zajímavé je i rozdělení mezi dopravce - modrožlutí na všech směrech už dnes asi nepřekvapí, vydos na lince ze Židlochovic do Modřic ale pořád nějak nejsem schopen pochopit.

Nechci se tě dotknout, ale třeba linky 721400 až 407 chápeš? Okolí Znojma a provozuje Bítešská dopr. spol. Těch příkladů je hodně. např. OVD Hranice - linky IDS v okolí Rousínova. To jsou jenom příklady dopravců v okolí Brna

http://www.portal.idos.cz

b1 píše:
No ona je podivna i koordinace tech jejich stranek, kliknu na odkaz Nove jizdni rady zverejneny, tam je jen nejakej text, zadnej odkaz. Po kliknuti na Jizdni rady v levym menu jsou ty novy linky jeste cernym pismem a zadny odkaz tam neni. Takze predpokladam, ze to bude asi nekde v sekci Navrhy jizdnich radu, na kterou tu ale nikde odkaz nevidim.

Odkaz v aktualitách je pouze obsah stránky Aktualit - tuším, že se tomu říká kotva :?: Jinak stačí si přečíst, že je to v sekci Rozšiřování IDS. Uznávám, že tam mohl být odkaz na tu sekci. Odkaz je vlevo, asi třetí.

3750
08 čer 2005 23:12
No ona je podivna i koordinace tech jejich stranek, kliknu na odkaz Nove jizdni rady zverejneny, tam je jen nejakej text, zadnej odkaz. Po kliknuti na Jizdni rady v levym menu jsou ty novy linky jeste cernym pismem a zadny odkaz tam neni. Takze predpokladam, ze to bude asi nekde v sekci Navrhy jizdnich radu, na kterou tu ale nikde odkaz nevidim.

3221
blekfild
Celkově je tahle etapa integrace dost podivná. Ještě víc než na Ivančicku se počítá s masivním využitím neintegrovaných polodálkových linek a na některých místech (Těšany) mi integrace přijde skoro zbytečná. Zajímavé je i rozdělení mezi dopravce - modrožlutí na všech směrech už dnes asi nepřekvapí, vydos na lince ze Židlochovic do Modřic ale pořád nějak nejsem schopen pochopit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata