Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 47 z 108    Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 108  Další
Autor Zpráva

3081
16 črc 2006 13:52
Na trase linky 201.
Lada:Oblastí kam by noční spoje mohli jezdit sou mraky např. Ostopovice Troubsko ... a třeba Adamov.
No, tak tam není kudy táhnout autobus, jedině přes Křtiny, kde už jezdí linka 157 z Vyškova.Ale to by byla z Brna sakra velká zajížďka.
Spodem z Bílovic kolem vody to nepřichází v úvahu kvůli malým podjezdům pod tratí
A cesta z Útěchova? Je moc úzká, rozbitá a hlavně je oficiálně vedena jako lesní cesta soukromýho subjektu - Školního lesního podniku Křtiny, který kdyby tam přes noc dal závoru, tak mu nikdo nic nemůže.
Nejlepší řešení by byl asi vlak, Nějaký jeden vagon řady 810, který by jednou za noc odjížděl ze spojení z brněnského hlavního nádraží a jednou za noc by tam zajel. Ale nevím, jak by se zaplnil, i kdyby jel třeba až do Blanska a hlavně by byl asi o dost dražší jak autobus.

9986
15 led 2005 23:41
Jediná obec, kam by měla noční linka smysl, jsou Ostopovice, jinak si myslím, že je to naprosto zbytečné.

947
14 říj 2004 16:45
Úsuší
Pánové vše je o tom jestli má obec či obce zájem o to aby tam noční spoje jezdily nebo ne a musí si zaplatit. Vím když sem řešil jako člen DK Bílovice a-94. Poplatky,které ročne platí naše obec si myslím že jsou zanedbatelné. Je teda pravda že platíme jeden spoj a to pouze v neprac. dny s přibližnou délkou 3km v jednom směru.

Oblastí kam by noční spoje mohli jezdit sou mraky např. Ostopovice Troubsko Popůvky Želešice Rebešovice Rajhradice Rajhrad Sokolnice Újezd Kobylnice Prace Ponětovice Podolí Řícmanice Kanice Ochoz a třeba Adamov.
Destinace jako je Otmarov snad kdyby to jezdilo až do Měnína. Nevím kolik z vás bylo v Otmarově ale je to taková obydlená zatáčka.

2965
04 pro 2008 10:07
tam, kde mám postýlku...
s tím řešením se nedá nesouhlasit...
a co Podolí? To je kousek od Mariánskýho a a-99 by se tam 1x za noc stihla otočit (jen jestli to nejezdí kloubáky) nebo a-151 a protáhnout ji do Bedřichovic.

609
24 čer 2005 20:56
ds píše:
97 protáhnout do Ochozu, příp. Křtin?

Praktičtější by bylo táhnout to coby 210 z Bílovic přes Řícmanice, Kanice, (Babice?) do Ochozu než lesem z Líšně.

106
24 úno 2011 22:27
Prýgl!
ds píše:
...
96 nemusí všechny spoje jezdit do Bosonoh, ale některé by mohly přes Ostopovice a Troubsko do Popůvek

neberte te vesnici jejich jedine spojeni se svetem:))

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
P.Haluza: Nepřesně jsem se vyjádřil. Příští změnou jízdních řádů jsem myslel červen (kdy by měla být 2. změna jízdních řádů). Takže to snad bude zatím Sebus.
A co bude po výběrovém řízení, těžko říct. Já věřím, že si "své" linky Sebus obhájí. :pray:

2830
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Domis: S tím Sebusem bych si nebyl tak jistý. Bude to jezdit ten dopravce, co vyhraje tamější linky. A že to bude SEBUS s těmi svými už skoro vraky, to vůbec není jisté. Nezachrání to ani 1 SOR a 1 Crossway.

1870
05 lis 2005 19:50
ds píše:
jj, krok dobrým směrem. Mám ale za to, že si to musí obce zaplatit, jinak mají smůlu...

jako poměrně snadno dostupná a potřebná noční spojení si představuju ještě tyto (cca 1-2x za noc):

96 spoje ze Slatiny, sídliště do Pozořic
96 nemusí všechny spoje jezdit do Bosonoh, ale některé by mohly přes Ostopovice a Troubsko do Popůvek

A co 95 směr Rebešky - Otmarov - Rajhradice?

1082
22 pro 2008 22:51
PoŠuKov, 2. část
ds píše:
...96 spoje ze Slatiny, sídliště do Pozořic

Zaslechl jsem, že se od příští změny jízdních řádů plánuje jeden noční spoj na 702 a měl by ho jezdit Sebus.

Tak třeba toho bude i víc :-)

188
25 pro 2010 21:35
K nám do Popůvek navazuje na dvanáctkovej rozjezd 403. Jezdím v ní sám, to znamená, že nepochybně potřebuje posílit. A pokud se mnou bude zase někdy řidič na mezi Troubskem a Ostopovicema bruslit, tak mu ten autobus pobliju i když nechci... Mám ale pocit, že kdyby jezdila třeba ve dvě/půl druhé, a kor kdyby to byla 96 z hlaváku, tak by tím jezdilo rozhodně víc lidí

3725
28 úno 2006 19:00
honny píše:
Tleskám nočnímu spojení na lince 501! Jen víc takových...

Teď si užijí poblitých vozů i jiní dopravci, nejen DPmB...

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
jj, krok dobrým směrem. Mám ale za to, že si to musí obce zaplatit, jinak mají smůlu...

jako poměrně snadno dostupná a potřebná noční spojení si představuju ještě tyto (cca 1-2x za noc):

96 spoje ze Slatiny, sídliště do Pozořic

1410
29 dub 2006 12:26
Sebrowitz
Tleskám nočnímu spojení na lince 501! Jen víc takových...

(http://idsjmk.cz/aktuality/Moravany.pdf)

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Tak jasně, ale třeba mohli mít něco půjčeného. Třeba SOR těď půjčuje kdeco kdekomu.

Třeba tohle...
http://seznam-autobusu.cz/vuz/15893

Moderátor
7587
17 pro 2006 22:32
Brno
Podle evidence Bors už žádnej kloub nemá. Tak co to bylo? Fatamorgana?

Administrátor
6672
26 říj 2005 00:04
Brno-Bohunice
Že by tam patřil místo 'koub' kloub? Pak by to asi smysl dávalo, jen by to asi chtělo ještě nějaké další info o tom, co to bylo za vůz.

9986
Petr1988 píše:
Právě sem zahlídl v Lovčičkách zpříčený Bors koub....nevíte co tu dělal? Bors tu začne jezdit s nízkopodlažníma autobusama? Dík za odpověď pokud někdo něco ví

Jsem sám, kdo nechápe, co tím chce autor sdělit?

60
28 říj 2007 19:59
Právě sem zahlídl v Lovčičkách zpříčený Bors koub....nevíte co tu dělal? Bors tu začne jezdit s nízkopodlažníma autobusama? Dík za odpověď pokud někdo něco ví

9986
Ehm....

Při VŘ na E7 to projel na plné čáře (bez ironie!) a pokud výrazným způsobem nezlepší vozový park, možná ho to čeká znovu.
Nemyslíš E6? Ale o stav vozového parku tam vůbec nešlo. Šlo o úplně jiné věci související spíše s ekonomickou stránkou provozu.

A potom by už Tourbusu zůstali jen 109, 301, dálkové linky a královopolská Tesco linka. Ale nechci malovat čerta na zeď a snad se Tourbus z minulého neúspěchu poučil.
Dálkové linky? :mrgreen: Dnes je obecně všude taková situace, že dálkové linky se nevyplatí provozovat - podívej se, kolik jich každoročně mizí. Jakmile to není ZDO, není jistota. Jediný, co u Tourbusu má smysl a jezdí pořád plné, je Olomouc a Zlín (a to ještě nejsou dálkové linky). A možná nějaké mezinárodky.

ale třeba chtějí směřovat své aktivity na jiné spoje
Ne, to určitě nechtějí. Chtějí IDS, a mám být konkrétnější, tak všechno, co je s nulou uprostřed. Tedy podle jistého dispečera.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
peno píše:
A potom by už Tourbusu zůstali jen 109, 301, dálkové linky a královopolská Tesco linka.

Ne, že by se mi chtělo brečet, že Tourbus nebude jezdit tolik v IDS JMK, ale třeba chtějí směřovat své aktivity na jiné spoje (ale to je jen teorie!).

Můj nový web o severním okolí Brna

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
pepola píše:
To by se mohlo přihlásit i nějaké JZD. Na ty závleky na pole...

Sice nejsem ze Žebětína, ale polem bych to nenazýval.

Můj nový web o severním okolí Brna

1374
10 bře 2010 18:00
BRNO-Řečkovice
mycountry : no Tišnov posílá do provozu hlavně SORky,ale když jede Tourbus ,nebo nemá Tišnov k dispozici SORku tak tam pošle C954E.A pro mě je to pohodlnější než v některých busech DPMB.O tom (ne)dodržování JŘ taky vím,ale s tím bohužel už nikdo nejspíš neudělá.Ale rád bych byl pro,aby se v IDS JMK objevil i nový dopravce.Pokud by měl kvalitní VP ,tak by mě zdražování na Tišnovsku ani nevadilo.

1111
05 čer 2005 13:18
Ovšem na tu spz, co je na Tedomu stáli ve frontě a měli štěstí biggrin

3725
28 úno 2006 19:00
b1 píše:
To bude výběrové řízení i na linku 52, která je celá v režii DPmB?

To by se mohlo přihlásit i nějaké JZD. Na ty závleky na pole...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2676 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 108  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata