Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata

Odpovědět na téma Stránka 5 z 111    Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 111  Další
Autor Zpráva

1661
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
Mouka: dost cyklistů jezdí načerno už teď. Hlavně takoví s barevnými krabicemi na zádech

6621
21 pro 2005 17:01
Řekl bych, že dost cyklistů bude jezdit načerno. Nebo naloží kolo do auta.

2834
01 črc 2006 22:24
Bedřichovice
Aha, tak to jsem ani netušil. No tak pak není už vůbec co řešit.

1661
10 čer 2006 20:45
Hrubšice
P.Haluza: a proč poloviční, když se za kolo platí základní?

2834
Bedřichovice
Jo, to by smysl dávalo. Klasické poloviční předplatné jízdné.

2574
05 úno 2007 18:12
Malečkův rajón
P. Haluza píše:
Dovoluji si připomenout, že nikdo nezakazuje přepravu kol v MHD, pouze již není zdarma.

Ale teprve nebude zdarma. Ještě to není schválené. Jinak bych klidně udělal nějakou předplacenku pro kolo.

Můj nový web o severním okolí Brna

9987
15 led 2005 23:41
vsak tim to jen zacina

2834
Bedřichovice
Dovoluji si připomenout, že nikdo nezakazuje přepravu kol v MHD, pouze již není zdarma.

9987
A auto si do mhd taky beres? Nebo v nem jedes?

438
10 bře 2006 08:34
u Gagarina, Armstronga a Remka
Někdo nejspíš dospěl k závěru, že po Brně už je dostačná ucelená síť bezpečných cyklostezek, že přeprava kola v MHD už přestala dávat smysl. Počkat...

9987
Kdyby se tato sorta lidi chovala normalne, nebo aspon tak, aby nebyl duvod si jich vsimat, nikdo proti nim valku nepovede.
Ale 90% pumpicek, ktery potkavam, jsou naprosty hovada, kterym by fakt patrilo poznat zadni dvojmontaz nakladaku z vnitrni strany.
Kolobezky mne nejak netankujou, tam jsem si, az na obcasne výstřednosti s parkovanim, nejakych vetsich duvodu vest proti nim valku, nevsiml.
Uplne jina liga jsou elektrokola a jednokola, idealne s napisem wolt na zadech. Tam je k jejich vlastnostem nutno pricist jeste pokusy o (sebe)vrazdu.

3221
14 čer 2004 18:56
blekfild
proti kolům a koloběžkám se tady vede svatá válka, místo toho aby se způsoby dopravy kombinovaly tak, jak je to v civilizovaném světě běžné. Tady se pořád ve všem hledá problém a místo vymáhání nastavených pravidel se s vaničkou vyleje i dítě.
Musím říct, že mě takto bytostně sere i zákaz elektrokoloběžek v MHD, který mi znemožnil způsob dopravy, na který jsem byl zvyklý, tedy složit koloběžku, doprovodit šalinou syna do školy a následně na koloběžce dojet do práce, protože tímto směrem je MHD neefektivní. Zákaz jsem vzal na vědomí a celou cestu abslovuju autem. Tak asi tak...

2574
Malečkův rajón
MartinV píše:
Tak doufám, že to pak bude i komunikováno, zvlášť v dnešní době, kdy se negativní zprávy moc nenosí; aby se o tom lidi vůbec dozvěděli.

Stačí, aby to šlo na Zdopravy, v takové chvíli už si to přečte dost lidí. Každopádně nejsem z toho nadšený, i když je jasné, že kolo je od toho, aby se na něm jezdilo, může se někdy hodit ho popovézt, třeba i vlakem po Brně. Osobně bych uvítal v případě takového kroku něco jako roční předplatné na kolo (když to zvládnou švýcarské SBB s jejich Velo Passem, tak proč ne DPMB).

6980
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
Tak doufám, že to pak bude i komunikováno, zvlášť v dnešní době, kdy se negativní zprávy moc nenosí; aby se o tom lidi vůbec dozvěděli.

38
01 bře 2006 20:49
Ano, je to jisté. Dosavadní znění bylo: "V zónách 100 a 101 může držitel platné předplatní jízdenky vydané pro 2 a více dnů bezplatně přepravovat spoluzavazadlo, psa nebo jízdní kolo. V linkách s provozním označením 100 a výše je přeprava jízdního kola povolena pouze ve spojích vyznačených v jízdním řádu."

78
17 lis 2012 23:31
A je to jisté? Nepovažuje se kolo za spoluzavazadlo? Jaké bylo dosavadní znění?

7351
27 úno 2010 07:40
V linkách 1-99 je to bez výjimky povoleno, ale zpoplatněno. V linkách 100 a výše je to povoleno jen ve vybraných spojích.

2834
Bedřichovice
Mění -- bezplatně už jen spoluzavadlo a psa. Dosud bylo možné i kolo.

2574
Malečkův rajón
Tomáš J. píše:
Dle níže přiloženého návrhu Tarifu IDS JMK z poslední schůze Rady JMK skončí kompletně prodej papírových předplatních jízdenek (na pokladnách ČD). Je platný od 1.12. a jsou v něm uvedeny již pouze ceny pro měsíční kupóny a poznámka, že i jejich prodej skončí 29.2.2024. Stejně tak skončí výdej papírových průkazek.

Zdroj:
https://jmk.brandcloud.pro/document/111 ... le=3661242

To, že bude konec papírovým předplatním jízdenkám, se ke mě dostalo tento týden také z jiného zdroje.
Robert píše:
A je tam taky jedna mně osobně velmi sympatická věc, a to konec bezplatné přepravy jízdních kol v zónách 100+101 pro držitele šalinkaret.

Buď čtu špatně, ale na straně 16 se píše:

VI: 3. V zónách 100 a 101 může držitel platné předplatní jízdenky vydané pro 2 a více dnů bezplatně přepravovat spoluzavazadlo nebo psa. V linkách s provozním označením 100 a výše je přeprava jízdního kola povolena pouze ve spojích vyznačených v jízdním řádu.

Takže se nic nezmění.

7351
27 úno 2010 07:40
A je tam taky jedna mně osobně velmi sympatická věc, a to konec bezplatné přepravy jízdních kol v zónách 100+101 pro držitele šalinkaret.

158
08 črc 2017 23:44
Dle níže přiloženého návrhu Tarifu IDS JMK z poslední schůze Rady JMK skončí kompletně prodej papírových předplatních jízdenek (na pokladnách ČD). Je platný od 1.12. a jsou v něm uvedeny již pouze ceny pro měsíční kupóny a poznámka, že i jejich prodej skončí 29.2.2024. Stejně tak skončí výdej papírových průkazek.

Zdroj:
https://jmk.brandcloud.pro/document/111 ... le=3661242

158
08 črc 2017 23:44
Zdravím, zeptám se, nemáte někdo fotku čipové samolepky, kterou prodává DP na šalinkarty pro děti do 15 let?

6621
21 pro 2005 17:01
Město Modřice přispěje svým občanům 1000 Kč na MHD
Čas 1:18

6980
15 dub 2008 16:23
Žlutý kopec
miropiro píše:
Na České ano. Ve stánku na Joštově k prodeji nebyla, byl jsem poslán do trafiky při zastávce linek 3, 10 a 12.

Zajímavé, zvlášť ze začátku provozu toho DP stánku univerzálku určitě prodávali (uvnitř, ne ve venkovním automatu), a měli ji dokonce vylepenou zvenku této miniprodejny.

121
29 črc 2014 19:57
miropiro píše:
Na České ano. Ve stánku na Joštově k prodeji nebyla, byl jsem poslán do trafiky při zastávce linek 3, 10 a 12.

Je-li myšlen https://mapy.cz/s/fokuzezucu, tak tam jsem si dva týdny zpátky 8jízdenky kupoval.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2775 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 111  Další

Nepřečtené příspěvky | Zobrazit aktivní témata